Προς το περιεχόμενο

To Facebook ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για το iPhone


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Σύμφωνα με εικόνες και έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το TechCrunch, το Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών για iPhone. Η εφαρμογή φημολογείται ότι φέρει την κωδική ονομασία “Hovertown” ή “WithPeople” και ο συντάκτης του δημοσιεύματος θεωρεί πως θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που έχουμε ήδη συναντήσει σε άλλες αντίστοιχες δημοφιλείς εφαρμογές όπως είναι το Ιnstagram, το Path και το Color.

 

 

Το κατά πόσο η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει ως αυτόνομο App ή θα έρθει ενσωματωμένη στην επίσημη εφαρμογή του Facebook (ή και τα δύο) είναι κάτι που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με σιγουριά.

 

Αν πάντως συνυπολογίσουμε την πρόσφατη δυνατότητα διαμοιρασμού εικόνων που εγκαινίασε το Twitter, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε πόσο σημαντική θεωρούν τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα την δραστηριοποίηση στον συγκεκριμένο τομέα – σε έναν χώρο όπου τον δρόμο άνοιξε πριν από μερικούς μόνο μήνες το Instagram.

 

Link.png Site: TechCrunch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορρυ κιολας, αλλα τι ειναι ο διαμερισμος φωτογραφιων...

 

android.png

 

Διαμοιρασμός

 

Καθαρά αντιγραφή του Instagram.

Καλό για αυτούς που ασχολούνται πολύ με fb και ανεβάζουν εκεί έτσι κ αλλιώς φωτογραφίες. Πιστεύω όσοι γουστάρουν Instagram δε θα ασχοληθούν καν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να πω την αλήθεια μου τη μαύρη, ούτε το instagram κατάλαβα γιατί είναι τόσο big deal. Οκ, το twitpick αλλά αυτό που σου δίνει το Instagram στο δίνει με κάποιο τρόπο και το fb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...