REDODIN7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα blog στο Blogger και ενώ όλα πηγαίναν καλά σήμερα είδα ότι η μπάρα πλοήγησης έγινε αόρατη. Όταν λέω μπάρα πλοήγησης εννοώ αυτήν που έχω πάνω ακριβός από την τελευταία ανάρτηση και έχει συνδέσμους του στυλ Home,Software,Hardware,Gaming κλπ. Η σύνδεσμοι υπάρχουν αλλά είναι " αόρατη " επειδή η γραμματοσειρά είναι λευκή και για κάποιο λόγο και το πλαίσιο που ήταν μαύρο έγινε και αυτό λευκό . Τι μπορεί να φταίει ???
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αρχικά, ρίξε ένα καθάρισμα σε Cookies. Δοκίμασε και από άλλον Browser.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αρχικά, ρίξε ένα καθάρισμα σε Cookies. Δοκίμασε και από άλλον Browser. Για να ειμαι συγουρος τους δοκιμασα ολους ( Opera,IE,Firefox,Chrome ) τους δυο τελαιταιους μαλιστα τους δοκιμασα και με Linux και τα αποτελεσματα ειναι ιιδια η μπαρα ειναι αορατη . Επομενο βημα ???
thanocaster Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δώσε στο css: > #nav li { background: #000; }
REDODIN7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δώσε στο css: > #nav li { background: #000; } Κατ αρχην πετυχε και πλεον το πλαισιο ειναι μαυρο και σε ευχαριστω πολυ, αν γυνετε μπορεις να μου πεις και τι να κανω για να αλλαζει χρωμα το πλαισιο οταν ακουμπαει πανω του ο δεικτης του ποστικιου .
thanocaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δώσε > li#nav:hover { background: #00ff00; }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.