Προς το περιεχόμενο

Aγορα ψυκρας cpu

dimitris_80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω γνωμες για αγορα ψυκρας για core i7 950

εχω ακομα τον στοκ cooler και εχω 50 c idle και 70-75 c max load

θελω μια ψυκρα μεχρι 50 ευρω

και κατι αλλο το chipset ανεβαζει θερμοκρασιες πως μπορω να την ρηξω??

ευχαριστω

Δημοσ.

Πιστεύω είναι καθαρή η ψήκτρα έτσι; Κάνεις καθόλου o/c; Αν και μπορεί να έχει ανεβεί στους 50 βαθμούς γιατί έχουν αρχίσει και πιάνουν οι ζέστες. Πόσους βαθμούς ανεβάζει το chipset;

Δημοσ.

η ψυκρα ειναι πεντακαθαρη την βγαζω συνεχεια και την καθαριξω απο τις σκονες

ο/c κανω για gaming

τωρα ο cpu εχει 49 c idle Πολυ δεν ειναι ?

το chipset ειναι γυρω στα 50-60 c

Δημοσ.

Αφού δεν κάνεις και τίποτα τρελά πράγματα όσων αφορά το o/c μπορείς να πάρεις αυτήν εδώ. Στο chipset δεν μου φαίνονται και τόσο τραγικές οι θερμοκρασίες. Πάντως αν κάνεις κάτι και το αλλάξεις όπως να βάλεις πάνω ψηκτράκι με ανεμιστήρα πολύ πιθανόν θα κάνει πολύ φασαρία. Όποτε ίσως μπορεί να σου προτείνει κανα παιδί απο δω μέσα καμιά πατέντα που μπορείς να κάνεις ;) .

Δημοσ.

η mobo μου ειναι αυτη asus sabertooth x58

οσο ηταν χειμωνας ολα ηταν μια χαρα τωρα αστα να πανε

ας ειναι και μεγαλη ψυκρα εχω χωρο στο κουτι

Δημοσ.

μαλλον για την CoolerMaster Hyper 212 Plus θα παω εκτος εαν βρω καμια prolimatech φτηνα

και κατι αλλο οι μνημες μου ανεβαζουν εως 65 c ειναι φυσιολογικο ?

εχω τις kingstone hyperx 6gb

οσο για την a70 την εβγαλαν ως την χειροτερη ψυκρα

τωρα το γιατι δεν ξερω παντος ετσι διαβασα σε καποια reviews

Δημοσ.

Prolima

Δεν ειναι και τραγικη η τιμη βαλε και 12-15 ευρο φουρφουρια και

εισαι κομπλε!Πιο πανω απο 50Ε σιγουρα αλλο οχι πολυ πιο πανω

Αλλιως η Mugen ειναι προτιμοτερη απο την CM212

Δημοσ.

Εγω ποτε δεν ημουν υπερ των "γομαριων" ψυκτρων.Απο την μια πολυ βαριες και απ οτην αλλη κινδυνευει να μην χωραει σε μικρα κουτια ή να βρισκει στις μνημες κτλ

Μια coolermaster hyper plus 212 ή corsair h50 ειναι υπερ αρκετες ακομα και για overclocking και ειναι και φτηνοτερες (30 ευρω εχουν)

Αν δεις διαφορες στις θερμοκρασιες μια γομαρι με μια οπως πχ corsair h50 ειναι 2-3 βαθμοι ,οποτε σου προτεινω αυτες τς 2

Δημοσ.

μονο που η mugen 2 ζυγηζει 900γμ σχεδον κιλο και ησως να μην χωραει στο κουτι μου

μολις ειδα ενα review οπου βγαζουν την coolermaster 212+ με δυο ανεμηστιρακια να ειναι ενα κλικ χειροτερη απο την megahelms

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...