georgios... Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 insomniacs χρειαζομαι τη βοηθεια σας....... λοιπον, εχω ενα macbook, ενα pc στον επανω οροφο και αλλα 2 pc σε μια αποσταση 8-10 μετρων απο το ρουτερ, στην οποια υπαρχει ενας τοιχος αναμεσα. στο mac και στο pc (που βρισκεται πανω) δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα στα 2 pc εχω διαρκως αποσυνδεσεις. τι μπορει να φταιει? τα pc ειναι pentium 4 και celeron με πολυ απλο hardware. το ρουτερ ειναι thomson της forthnet και η συνδεση ειναι στα 2Mbit.
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Τα 2 PC συνδέονται στο Thomson ενσύρματα ή ασύρματα;
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Τί signal strength «βλέπουν» τα 2 PC; Αν είναι οριακά (π.χ. το πολύ 1 από 5 γραμμές στην αντίστοιχη ένδειξη των Windows ή όποιου άλλου λειτουργικού έχεις), τότε μπορεί οι αποσυνδέσεις να οφείλονται ακριβώς στο χαμηλό signal strength. Ένας τοίχος μόνο συνήθως δεν είναι πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
georgios... Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 εχει πολυ χαμηλο signal..... 1 το πολυ 2 γραμμες απο 5 που εχει. θα διορθωθει αυτο με αλλαγη ρουτερ? καμια λυση-προταση?
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ίσως αν πάρεις ενα router με πιο δυνατο wireless να φτιάξει η κατάσταση αλλα και πάλι δεν θα ειναι μεγάλες οι διαφορές. Μπορείς να παίξεις με repeater, η ακόμα και με την alfa που προσωπικά πιστεύω οτι θα κάνει δουλειά Βέβαια με τοίχους ανάμεσα ποτε δεν ξέρεις πια θα ειναι η αντίδραση οποιουδήποτε wireless
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 οι απλες λυσεις που ισως βοηθησουν ειναι.το ρουτερ καπου ψηλα χωρις εμποδια.τα pc αν εχουν wi fi usb stick βαζειςμια επεκταση να βγουν πιο ψηλα.αν ειναι Pci καρτα και ειναι χωμενη κατω απο κανα γραφειο θες κανα Pigtail για επεκταση.επισης αλλαγη καναλιου και τελευταια δοκιμη βαλε στο ρουτερ να παιξει με b αντι για g στο wireless.μετα οι αλλες καρτες η repeater οπως ειπαν η καποιο access point των 300mw αντι για 100 που ειναι αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.