thanos77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδες πριν κανα 2 μερες ειχα παρει μια τηλεοραση philips 32ara το μοντελο ειναι αυτο 32PFL3606H ενω υποστηριζει usb δοκιμασα να παιξω μια blu rau ταινια αλλα δεν την διαβαζει καν...ξερει κανενας τι παιζει?
crossfiregr1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς εννοείς με το "Blu-ray ταινία" ? Έκανες rip κάποια ταινία, και αν ναι σε τι format ? Συμφωνα με το manual της τηλεόρασης σου παίζει τα παρακάτω : Multimedia Applications •Multimedia connections: USB •Playback Formats: H.264/MPEG-4 AVC, JPEG Still pictures, MP3, MPEG1, MPEG2, MPEG4 οπότε δεν μπορείς να παίξεις mkv.
thanos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς εννοείς με το "Blu-ray ταινία" ? Έκανες rip κάποια ταινία, και αν ναι σε τι format ? Συμφωνα με το manual της τηλεόρασης σου παίζει τα παρακάτω : Multimedia Applications •Multimedia connections: USB •Playback Formats: H.264/MPEG-4 AVC, JPEG Still pictures, MP3, MPEG1, MPEG2, MPEG4 οπότε δεν μπορείς να παίξεις mkv. καταρχην σε ευζαριστω για την αμεση απαντηση ...απλα εχω κατεβασει μερικες ταινιες σε hd και θελω να ξερω πως μπορω να της δω στην τηλεοραση μεσω του σκληρου δισκου
crossfiregr1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 καταρχην σε ευζαριστω για την αμεση απαντηση ...απλα εχω κατεβασει μερικες ταινιες σε hd και θελω να ξερω πως μπορω να της δω στην τηλεοραση μεσω του σκληρου δισκου Δυστυχώς hd σε μορφή mkv δεν μπορείς με τον player της tv
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μόνο αν αγοράσεις media player η μετατρέψεις το mkv σε avi και την παίξει αλλα δεν έχω δοκιμάσει αυτην την λύση
thanos77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μόνο αν αγοράσεις media player η μετατρέψεις το mkv σε avi και την παίξει αλλα δεν έχω δοκιμάσει αυτην την λύση ευχαριστω για της απαντησεις σας...ποσο στοιχιζει ενας media player? για κατι φτηνο θελω να ψαξω να κανω την δουλεια μου
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Υάρχει το Turbo-x και με λίγα παραπάνω χρήματα της Western Digital
thanos77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 να σε καλα σε ευχαριστω πολυ με την πρωτη ευκαιρια θα το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.