Προς το περιεχόμενο

προβλημα με usb tv, philips

thanos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες πριν κανα 2 μερες ειχα παρει μια τηλεοραση philips 32ara το μοντελο ειναι αυτο 32PFL3606H ενω υποστηριζει usb δοκιμασα να παιξω μια blu rau ταινια αλλα δεν την διαβαζει καν...ξερει κανενας τι παιζει?

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς με το "Blu-ray ταινία" ?

Έκανες rip κάποια ταινία, και αν ναι σε τι format ?

Συμφωνα με το manual της τηλεόρασης σου παίζει τα παρακάτω :

Multimedia Applications

•Multimedia connections: USB

•Playback Formats: H.264/MPEG-4 AVC, JPEG Still pictures, MP3, MPEG1, MPEG2, MPEG4

οπότε δεν μπορείς να παίξεις mkv.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς με το "Blu-ray ταινία" ?

Έκανες rip κάποια ταινία, και αν ναι σε τι format ?

Συμφωνα με το manual της τηλεόρασης σου παίζει τα παρακάτω :

Multimedia Applications

•Multimedia connections: USB

•Playback Formats: H.264/MPEG-4 AVC, JPEG Still pictures, MP3, MPEG1, MPEG2, MPEG4

οπότε δεν μπορείς να παίξεις mkv.

καταρχην σε ευζαριστω για την αμεση απαντηση ...απλα εχω κατεβασει μερικες ταινιες σε hd και θελω να ξερω πως μπορω να της δω στην τηλεοραση μεσω του σκληρου δισκου

Δημοσ.

καταρχην σε ευζαριστω για την αμεση απαντηση ...απλα εχω κατεβασει μερικες ταινιες σε hd και θελω να ξερω πως μπορω να της δω στην τηλεοραση μεσω του σκληρου δισκου

Δυστυχώς hd σε μορφή mkv δεν μπορείς με τον player της tv

Δημοσ.

Μόνο αν αγοράσεις media player η μετατρέψεις το mkv σε avi και την παίξει αλλα δεν έχω δοκιμάσει αυτην την λύση

Δημοσ.

Μόνο αν αγοράσεις media player η μετατρέψεις το mkv σε avi και την παίξει αλλα δεν έχω δοκιμάσει αυτην την λύση

ευχαριστω για της απαντησεις σας...ποσο στοιχιζει ενας media player? για κατι φτηνο θελω να ψαξω να κανω την δουλεια μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...