Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 και σε 5 λεπτα με τα ποδια στην χειροτερη... 15' εγω
-nick- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι νόμιζαμαι ότι επειδή έχουμε μια ακρόπολη θα έρχονται οι τουρίστες τρέχοντας Ορίστε οι Αλβανοί τζιτζι, ωραίες παραλίες, μουσεία, φύση, τίμιους ανθρώπους, φιλότιμους, δεν φοβάσαι μην σε κλέψουν στην επόμενη γωνία, καμία σχέση με Ελλάδα λέμε Hmmm, εχεις παει αλβανια?
puma1991 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ny6mdwteHbM&feature=related Τι να συγκρινουμε ?? ^_^ Κορυφαίες παραλίες η Ελλάδα, δεν αμφιβάλλει κανείς και ούτε μπορεί να το αμφισβητεί επίσης κανείς αυτό. Απλά παρουσίασα ενα άλλο προορισμό για κάποιον που θέλει κάτι εκτός Ελλάδας.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Χμμ, δεν ξέρω. Δεν είναι καθόλου κλάιν αν το -οποιοδήποτε- lonely planet επηρρεάζει σημαντικά την επιλογή του υποψήφιου τουρίστα που το διαβάζει. Ειναι αλλη φαση το lonely planet, δεν απευθυνεται στις μαζες αγγλων,γερμανων,σκανδιναβων κλπ.. Παραλιες εχουμε , αλλα δεν τις αξιοποιουμε καταλληλα... Σε φαση εναλλακτικου προορισμου, αλβανια ναι γιατι οχι..
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πες μου οτι ειναι απτο μπαλκονι σου κανα beach party θα κανουμε?
Traumatias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Hmmm, εχεις παει αλβανια? Δεν ειρωνεύτηκα την Αλβανία, ειρωνεύτηκα το γεγονός ότι παροτρύνονται Έλληνες να πάνε στην Αλβανία για τους λόγους που αναφέρθηκαν (φύση, παραλίες, μουσεία). Και να έλεγες ότι είναι ένας εξωτικός προορισμός που θα δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις εδώ κάθε μέρα ναι οκ, αλλά είναι δίπλα την ίδια φύση έχουμε, για τα μουσεία και τις παραλίες δεν το σχολιάζω.Δεν λέω ωραία θα είναι, απλά δεν είναι από τους must προορισμούς για έναν Έλληνα.
puma1991 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σχετικη σελίδα με πολλές φωτογραφίες και βιντεακια από την όλη την Αλβανία. photo1 photo2 photo3 photo4
Critter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι να κλάσουνε τώρα και οι Αλβανοί? Εδω μιλάμε για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Ρόδο, Χαλκιδική, Πρέβεζα και πόσες παραλίες σε ΚΑΘΕ νησί. Όταν μιλάμε για ήλιο και Θάλασσα, ότι και να δείς στο εξωτερικό δεν σου κάνει εντύπωση. Δεν λέω φυσικα οτι δεν υπάρχουν στο εξωτερικό πανέμορφες παραλίες αλλα όταν είσαι απο την Ελλάδα, απλά δεν σου κάνουν εντύπωση γιατι...κάτι σου θυμίζουν.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι να κλάσουνε τώρα και οι Αλβανοί? Εδω μιλάμε για Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Ρόδο, Χαλκιδική, Πρέβεζα και πόσες παραλίες σε ΚΑΘΕ νησί. Όταν μιλάμε για ήλιο και Θάλασσα, ότι και να δείς στο εξωτερικό δεν σου κάνει εντύπωση. Έτσι είναι. Εδώ τα έχουμε μέσα στα πόδια μας, θα ξενιτευόμαστε τώρα;
green gordon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βεβαια για να τα λεμε ολα,ποσο θα παει ενα δικλινο σε 4αρι ξενοδοχειο στην κεφαλονια και ποσο στην αλβανια?Τα πηγαινε ελα απο αθηνα λογικα ειναι μια η αλλη γιατι για νησι πληρωνεις κ καραβι οποτε η χιλιομετρικη διαφορα καλυπτεται.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βεβαια για να τα λεμε ολα,ποσο θα παει ενα δικλινο σε 4αρι ξενοδοχειο στην κεφαλονια και ποσο στην αλβανια?Τα πηγαινε ελα απο αθηνα λογικα ειναι μια η αλλη γιατι για νησι πληρωνεις κ καραβι οποτε η χιλιομετρικη διαφορα καλυπτεται. Ε ποσο θα παει ? Τωρα ειναι δυνατον , αντι να παμε εστω σε καμμια διπλανη παραλια (ολη η Ελλαδα απο θαλασσα βρεχεται , ασε τον υπολοιπο φυσικο πλουτο) να παμε στην Αλβανια ? Εκτος αν καποιος ειναι σχεδον πια στα συνορα..
Critter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Έτσι είναι. Εδώ τα έχουμε μέσα στα πόδια μας, θα ξενιτευόμαστε τώρα; Καλά, Λευκάδα, έχοντας καταγωγή απο Πρέβεζα, προφανώς την έχω λιώσει. Οι Εγκρεμνοί ας πούμε είναι super. Αλλα είναι και κάτι παραλίες (δεν μιλαμε για τις κοινες, κατσικι, κάθισμα), που μου διαφεύγουν τώρα, στις οποίες πας με καραβάκι για λιγότερο εμπορικές καταστάσεις και είναι ακόμη πιο super. Και η Πρέβεζα πάντως σε όλη την ακτογραμμή μεχρι και τα Σύβοτα, έχει καταπληκτικές παραλίες που προσωπικά σπάνια θα πω καλύτερο λόγο για άλλες και ιδιαίτερα του Αιγαίου, μιας και προτιμώ το πράσινο της περιοχής και γενικότερα του Ιονίου ώς backround. Και στο αιγαίο πάντως υπάρχει πρασινάδα και φοβερές παραλίες. Και η Κρήτη έχει αρκετό πράμα.
Dropsreef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Άσχετο: Καλα ρε στο βίντεο με τις 50 ομορφοτερες παραλίες δεν έχει Λαλάρια Σκιάθου?(η δεν την πήρε το μάτι μου ?)
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλά, Λευκάδα, έχοντας καταγωγή απο Πρέβεζα, προφανώς την έχω λιώσει. Οι Εγκρεμνοί ας πούμε είναι super. Αλλα είναι και κάτι παραλίες (δεν μιλαμε για τις κοινες, κατσικι, κάθισμα), που μου διαφεύγουν τώρα, στις οποίες πας με καραβάκι για λιγότερο εμπορικές καταστάσεις και είναι ακόμη πιο super. Και η Πρέβεζα πάντως σε όλη την ακτογραμμή μεχρι και τα Σύβοτα, έχει καταπληκτικές παραλίες που προσωπικά σπάνια θα πω καλύτερο λόγο για άλλες και ιδιαίτερα του Αιγαίου, μιας και προτιμώ το πράσινο της περιοχής και γενικότερα του Ιονίου ώς backround. Και στο αιγαίο πάντως υπάρχει πρασινάδα και φοβερές παραλίες. Και η Κρήτη έχει αρκετό πράμα. Απλά η αντίθεση μεταξύ βουνού-θάλλασας είναι αυτό που σε συναρπάζει. Δεν το έχω δεί πουθενά σε άλλο νησί σε τέτοιο βαθμό. Δηλαδή να είναι το βουνό κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα