nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Και είχε πάρει μια χαρα ο μαλάκας. Ήταν το μόνο μέρος που τον υποδέχτικαν με χαρά παντού σε όλα τα άλλα τον βρίζανε και καλά του κάνανε
siracos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ενδεχομένως να έχεις και δίκαιο, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για ένα τόπο αν δεν το επισκεφθείς. Πάντα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει. Εγώ πιστεύω,γνώμη μου βεβαία, ότι στην Αλβανία θα συναντήσει κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα και πολλά από όσα πίστευε ότι ήξερε για αυτό το τόπο θα καταρριφθούν και θα ανακαλύψει νέα πράγματα. Η Αλβανία δεν έχει τίποτα νέο για να ανακαλύψουμε εμείς απο εδώ. Τουλάχιστον η νότια και ειδικά οι παραλίες της.
puma1991 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν εχει σημασια ουτε εχω προφανως προβλημα απο που εισαι. Απλα μου φαινεται περιεργο να υποστηριζεις τη συγκεκριμενη χωρα με τοσο παθος Δεν υποστηρίζω με πάθος,απλά κάνω μια παρουσίαση ενός ξεχωριστού τόπου. Εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα, και πιο πολύ γιατί δεν περίμενα ποτέ έτσι την Αλβανία. Η Αλβανία δεν έχει τίποτα νέο για να ανακαλύξουμε εμείς απο εδώ.Τουλάχιστον η νότια και ειδικά οι παραλίες της. Ενταξη φίλε μου, άποψη σου.Εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία και πραγματικά είδα πολλά διαφορετικά πράγματα.
-nick- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν υποστηρίζω με πάθος,απλά κάνω μια παρουσίαση ενός ξεχωριστού τόπου. Εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα, και πιο πολύ γιατί δεν περίμενα ποτέ έτσι την Αλβανία. Ε εχεις σκαλωσει ρε. Μεχρι και η υπογραφη σου για τον τιεστο στην αλβανια λεει ;P
puma1991 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ε εχεις σκαλωσει ρε. Μεχρι και η υπογραφη σου για τον τιεστο στην αλβανια λεει ;P Μου αρέσει το video επειδή νιώθεις ότι πετάς....δεν έχει να κάνει καθόλου με την Αλβανία.
siracos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν υποστηρίζω με πάθος,απλά κάνω μια παρουσίαση ενός ξεχωριστού τόπου. Εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα, και πιο πολύ γιατί δεν περίμενα ποτέ έτσι την Αλβανία. Ενταξη φίλε μου, άποψη σου.Εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία και πραγματικά είδα πολλά διαφορετικά πράγματα. Σε εμάς τους Ηπειρώτες δεν έχει καμία διαφορά από τον τόπο μας. Το ότι εντυπωσιάστηκες δεν λέει κάτι. Κάνεις πολύ καλά που παινεύεις τον τόπο σου το ίδιο κάνω και εγώ, αλλά μην προσπαθείς με το ζόρι να επιβάλεις την άποψή σου. Τη πιστεύεις ότι μας είναι αγνωστο για αυτή την χώρα;
puma1991 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε εμάς τους Ηπειρώτες δεν έχει καμία διαφορά από τον τόπο μας. Το ότι εντυπωσιάστηκες δεν λέει κάτι. Κάνεις πολύ καλά που παινεύεις τον τόπο σου το ίδιο κάνω και εγώ, αλλά μην προσπαθείς με το ζόρι να επιβάλεις την άποψή σου. Τη πιστεύεις ότι μας είναι αγνωστο για αυτή την χώρα; Tον τόπο μου? Νομίζω το έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές τι είναι αυτό που κάνει διαφορετική αυτήν την χωρά. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση αν είναι η όχι διαφορετική με κανέναν, δεν έχω προσωπικά οφέλη για να το κάνω. Εγώ έκανα μια παρουσίαση γιατί πιστεύω ότι έτσι όπως σκεφτόμουν εγώ για αυτήν την χωρά και την εντύπωση που είχα, την έχει η πλειοψηφία μας.
SlackulatoR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μου αρέσει το video επειδή νιώθεις ότι πετάς....δεν έχει να κάνει καθόλου με την Αλβανία. Τότε βάλε αυτό στην υπογραφή σου ρε φίλε... Μα καλά ήρθες στο insomnia να κάνεις τουριστική καμπάνια για την Αλβανία; Πόσα παίρνεις; http://www.youtube.com/watch?v=XZxo7IznQnk
puma1991 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τότε βάλε αυτό στην υπογραφή σου ρε φίλε...Μα καλά ήρθες στο insomnia να κάνεις τουριστική καμπάνια για την Αλβανία; Πόσα παίρνεις; Δεν με συγκινει καθολου αυτο το video. Ουτε η αναλυση σου ειναι καλη,ουτε το τοπιο, ουτε η διαρκεια. Γιατι τι εχει το insomnia?Απαγορευεται να γινεται απο τα μελη μια τουριστικη προταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα