Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι εντελώς άσχετο αλλά είμαι πολυ προβληματισμένη ο θερμοσιφωνας μου στάζει. Το σάββατο θα ρθει ο υδραυλικός, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω άμα μπορώ να ανάψω τον θερμοσίφωνα και να κάνω μπάνιο, χωρίς να πάθω ηλεκτροπληξία. :shock: Εννοείται πως θα κάνω μπάνιο με κλειστό τον θερμοσίφωνα... :rolleyes:

Δημοσ.

Όταν είναι αναμμένος μην χρησιμοποιείς το νερό. Όταν είναι σβηστός φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτόματο διαρροής υπάρχει στον πίνακα?

Δημοσ.

δεν ξέρω, σίγουρα όμως ειναι πάνω απο 4 χρονών... αυτοματο διαρροής δεν ξέρω τι είναι... λέω να το ρισκάρω, μιας και με κλειστό τον θερμοσίφωνα δεν υπάρχει ρεύμα....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον το μέλος pokerroza πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Οπότε καπηλεύομαι το τόπικ του και ρωτάω: στάζει η βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα. Όχι πάντα, και όχι το ίδιο κάθε φορά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, ή πρόκειται για βλάβη και χρειάζεται να δώσω περαιτέρω σημασία;

Δημοσ.

Μάλλον το μέλος pokerroza πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Οπότε καπηλεύομαι το τόπικ του και ρωτάω: στάζει η βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα. Όχι πάντα, και όχι το ίδιο κάθε φορά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, ή πρόκειται για βλάβη και χρειάζεται να δώσω περαιτέρω σημασία;

Η βαλβιδα ασφαλειας αν σταζει μια φορα στο τοσο, απο κατω (και οχι εκει πουενωνεται), ειναι φυσιολογικο, συνηθως συμβαινει αν το δικτυο σου εχει μεγαλη πιεση σε ευνδιασμο με την ιδως μεγαλη θερμοκρασια που μπορει να εχεις το θερμοστατη να κλεινει. Τωρα αν αρχισει να γινει συχνοτερο το φαινομενο, απλα σημαινει οτι εχει αρχισει να χαλαρωνει και θελει αλλαγμα. Παντω ςκινδυνο δεν εχει, αυτη ειναι η δουλεια της, στη χειροτερη να ανοιξει τελειως και να τρεχει νερακι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι από κάτω στάζει, η βαλβίδα δλδ όχι η ένωση.

Επειδή ο θερμοσίφωνας είναι σε ντουλάπι, και γέμιζε νερά όταν έσταζε, απλά της έβαλα ένα λάστιχο και την άλλη άκρη του λάστιχου στην αποχέτευση του πλυντηρίου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Είμαι κομπλέ;

Δημοσ.

Ναι από κάτω στάζει, η βαλβίδα δλδ όχι η ένωση.

Επειδή ο θερμοσίφωνας είναι σε ντουλάπι, και γέμιζε νερά όταν έσταζε, απλά της έβαλα ένα λάστιχο και την άλλη άκρη του λάστιχου στην αποχέτευση του πλυντηρίου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Είμαι κομπλέ;

Κοιτα, αν ριχνει 10 σταγονες το μηνα, μια χαρα εισαι, αν ομως σταζει καθε φορα που αναβεις θερμοσιφωνα, εστω και 5-10 σταγονες, τοτε, εχε στο μυαλο σου να την αλλαξεις. Και παλι κοιτα μηπως ειχει μεγαλη πιεση το δικτυο σου. Στο χωριο μου αναγκαστηκαμε να βαλουμε μειωτη πιεσης, γιατι ηταν ολα στην τσιτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι εντελώς άσχετο αλλά είμαι πολυ προβληματισμένη ο θερμοσιφωνας μου στάζει. Το σάββατο θα ρθει ο υδραυλικός, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω άμα μπορώ να ανάψω τον θερμοσίφωνα και να κάνω μπάνιο, χωρίς να πάθω ηλεκτροπληξία. :shock: Εννοείται πως θα κάνω μπάνιο με κλειστό τον θερμοσίφωνα... :rolleyes:

Πες του υδραυλικου να δει αν υπαρχει γειωση(που θα το δει απο μονος του αλλα λεμε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...