pavlos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Θέλω να μειώσω τον θόρυβο που βγαίνει απο το PC γιατί ακούγεται πολύ, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι,και τι θα μου προτείνατε να κάνω-αγοράσω?Βασικά, δεν θέλω να ακούγεται πολύ όταν βλέπω tv στο PC και όταν κατεβάζω.Εγώ σκεφτόμουν να βάλω ένα fan controller ώστε όταν δεν παίζω games να είναι χαμηλά και όταν παίζω να τα ανεβάζω.Το PC μου είναι: Quad Q9400 @ 2.66GHz(stock ψύξη) Geforce XFX 9800 GT(stock ψύξη) 4 GB RAM 600 Watt τροφοδοτικό Asus P5QL-E έχω 2 αενμιστήρια πάνω και πίσω(Link) για να διώχνουν αέρα και ένα πού είχε το κουτί μπροστά για να ρουφάει αέρα Κουτί Ευχαριστώ
skim045 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Για αρχή θα αλλάξεις οπωσδήποτε την ψήκτρα του επεξεργαστή. Τον περισσότερο θόρυβο αυτή τον κάνει. Μέχρι πόσα διαθέτεις;
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 θα ανοίξεις το κουτί του υπολογιστή κα ενώ λειτουργεί θα σταματάς με το χέρι κάθε ανεμιστηράκι για να δεις ποιο κάνει πιο πολύ θόρυβο..ξεκίνα από την κάρτα γραφικών.
trelomhxmhx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 κοίτα όλα τα ανεμιστηράκια, έλεγξε ότι κάθονται καλά, δες τις στροφές τους από bios ή από ότι άλλο μπορείς προσπάθησε να βελτιώσεις την στήριξη του υπολογιστή, ο πιο πολύς θόρυβος γίνεται από αυτό, αν πιέσεις το κουτί προς τα κάτω (προς το πάτωμα δηλαδή) θα προσέξεις διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.