Προς το περιεχόμενο

Μείωση θορύβου PC

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μειώσω τον θόρυβο που βγαίνει απο το PC γιατί ακούγεται πολύ, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι,και τι θα μου προτείνατε να κάνω-αγοράσω?Βασικά, δεν θέλω να ακούγεται πολύ όταν βλέπω tv στο PC και όταν κατεβάζω.Εγώ σκεφτόμουν να βάλω ένα fan controller ώστε όταν δεν παίζω games να είναι χαμηλά και όταν παίζω να τα ανεβάζω.Το PC μου είναι:

Quad Q9400 @ 2.66GHz(stock ψύξη)

Geforce XFX 9800 GT(stock ψύξη)

4 GB RAM

600 Watt τροφοδοτικό

Asus P5QL-E

έχω 2 αενμιστήρια πάνω και πίσω(Link) για να διώχνουν αέρα και ένα πού είχε το κουτί μπροστά για να ρουφάει αέρα

Κουτί

Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Για αρχή θα αλλάξεις οπωσδήποτε την ψήκτρα του επεξεργαστή. Τον περισσότερο θόρυβο αυτή τον κάνει. Μέχρι πόσα διαθέτεις;

Δημοσ.

θα ανοίξεις το κουτί του υπολογιστή κα ενώ λειτουργεί θα σταματάς με το χέρι κάθε ανεμιστηράκι για να δεις ποιο κάνει πιο πολύ θόρυβο..ξεκίνα από την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

κοίτα όλα τα ανεμιστηράκια, έλεγξε ότι κάθονται καλά, δες τις στροφές τους από bios ή από ότι άλλο μπορείς

προσπάθησε να βελτιώσεις την στήριξη του υπολογιστή, ο πιο πολύς θόρυβος γίνεται από αυτό, αν πιέσεις το κουτί προς τα κάτω (προς το πάτωμα δηλαδή) θα προσέξεις διαφορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...