koulouri Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Θελω να παρω μια καρτουλα γιατι αυτη που χω τωρα ειναι της αδερφης μου και την θελει..Την ειχα παρει 10-11€ ειναι TP-Link, δεν ειναι αρκετα δυνατη αλλα δε με νοιαζει γιατι εχω παρει 9 μετρα καλωδιο και το αμολαω αριστερα δεξια για να κλεβω!! να παρω pci ή usb? Φοβαμαι μην αποσυνδεεται το USB οποτε λεω να προτιμησω pci.. Μενω Θεσσαλονικη και εχω win7 x64 Εχετε να προτινεται κατι;;
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Γνώμη μου ειναι να πάρεις σε usb την alfa Edit : Τώρα ειδα οτι θέλεις κατι μεχρι 20 euro
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εγώ προσωπικά έχω αυτό εδω μια χαρά είναι και αν θέλεις να πιάνεις και ποιο μακριά δίκτυα παίρνεις και ένα τέτοιο . Ερώτηση τα 9 μετρά καλώδιο usb που το βρήκες ;
koulouri Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 <br />Εγώ προσωπικά έχω <a href='http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16442&cat=13&sub=0&pmanuf=915&sort=3&step=undefined' class='bbc_url' title='Εξωτερικός Σύνδεσμος' rel='nofollow external'>αυτό</a> εδω μια χαρά είναι και αν θέλεις να πιάνεις και ποιο μακριά δίκτυα παίρνεις και ένα <a href='http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=14319&cat=13&sub=0&pmanuf=915&sort=3&step=undefined' class='bbc_url' title='Εξωτερικός Σύνδεσμος' rel='nofollow external'>τέτοιο</a> .<br /><br /> Ερώτηση τα 9 μετρά καλώδιο usb που το βρήκες ;<br /> <br /><br /><br />9μετρα καλωδιο κεραιας οχι usb.. διοτι αυτη που εχω τωρα ειναι μια ψωφια TP-Link
filip123go Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 .Την ειχα παρει 10-11€ ειναι TP-Link, δεν ειναι αρκετα δυνατη αλλα δε με νοιαζει γιατι εχω παρει 9 μετρα καλωδιο και το αμολαω αριστερα δεξια για να κλεβω!! Εγώ γιατί όταν το είχα κάνει αυτό, μια την έβρισκε και μια την έχανε από το pc....? Τελικά κατέληξα σε ένα tp link με 30ε και με μια επέκταση κεραίας 10ε...
koulouri Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 και εμενα το εκανε παλια..μετα θεραπευτηκε μονο του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.