Προς το περιεχόμενο

κάνναβη και ερευνα

alexkoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως έχω φέρει επαναστατικές ιδέες στο insomnia , γενικά το εξέλιξα με την παρουσία μου. Τώρα πια όλοι μιλούν για ναρκωτικά ελευθερα χωρίς τον φόβο για ban. :devil:

Θα το φάω το κεφάλι μου , το ξέρω :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως έχω φέρει επαναστατικές ιδέες στο insomnia , γενικά το εξέλιξα με την παρουσία μου. Τώρα πια όλοι μιλούν για ναρκωτικά ελευθερα χωρίς τον φόβο για ban. :devil:

Θα το φάω το κεφάλι μου , το ξέρω :lol: :lol: :lol:

You need some history lessons , dude ;)

Δημοσ.

You need some history lessons , dude ;)

Δεν με νοιάζει να μάθω την ιστορία του παρελθόντος , φτιάχνω την δικιά μου.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει να μάθω την ιστορία του παρελθόντος , φτιάχνω την δικιά μου.

Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο που ειπες παραπανω δεν στεκει ;)

Δημοσ.

Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο που ειπες παραπανω δεν στεκει ;)

ναι αλλά το άλλο που είπα ήταν πολύ epic!

τι είπα πάλι ο ποιητής??????????!!!!!!!!

έχω τα συγχαρητήρια μου!

μου βγάζω το καπέλο!

Δημοσ.

...τώρα θα σου απαντήσει ότι το skunk το παίρνει 3 ευρώ το κιλό - να 'ρθεις στα ίσα σου :-D

Γιατί να πω ψέμματα φίλος, τόσο το παίρνουν κάποιοι φίλοι μου.

Sku homegrown με 5 και καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί, σπόρια απο Highland uk, sensi κλπ. Αλλά είναι φίλοι αυτοί και δε μπαίνει καπέλο..

Αρκετά πιστεύω είπαμε.. :rolleyes:

Δημοσ.

hat-tan-line-fail.jpg

Τι θες και εσύ τώρα? τι πάθατε όλοι σήμερα και μου επιτιθεμε? πάτε καλά στα μυαλά σας η να βάλω τις φωνές και να μην με ακούσετε γιατί είμαι μερικά χιλιόμετρα μακριά?

Κοίτα ρε φίλε τι σου κάνει καμιά φορα η ζήλια , μην δουν πετυχημένο ανθρωποειδές άμεσος πέφτουν επάνω σαν τα λυσσασμένα τσιμπούρια να τον κατασπαράξουν.

Δημοσ.

Πω πω ρε Kakashi - είσαι πολύ ψαγμένο άτομο και έχεις κερδίζει τον θαυμασμό μου ρε man... ΝΟΤ!

Μήπως έχεις και κάτι άλλους φίλους που τους πληρώνουν για να πάρουν ναρκωτικά; Εντάξει τι να πω. 99% μας δουλεύεις (και ασχολούμαστε) και 1% δίνω να σου έχουν πουλήσει μεγάλο παραμύθι οι φίλοι σου ή και οι ίδιοι να αγοράζουν ρίγανη.

Για ξαναπέστα λίγο όλα να τα έχουμε μαζεμένα σε 1 πόστ. Τι έχεις πει μέχρι στιγμής;

5e skung

15e MDMA

και τι άλλες τιμές ξέρεις; :rolleyes:

Δημοσ.

Πω πω ρε Kakashi - είσαι πολύ ψαγμένο άτομο και έχεις κερδίζει τον θαυμασμό μου ρε man... ΝΟΤ!

Μήπως έχεις και κάτι άλλους φίλους που τους πληρώνουν για να πάρουν ναρκωτικά; Εντάξει τι να πω. 99% μας δουλεύεις (και ασχολούμαστε) και 1% δίνω να σου έχουν πουλήσει μεγάλο παραμύθι οι φίλοι σου ή και οι ίδιοι να αγοράζουν ρίγανη.

Για ξαναπέστα λίγο όλα να τα έχουμε μαζεμένα σε 1 πόστ. Τι έχεις πει μέχρι στιγμής;

5e skung

15e MDMA

και τι άλλες τιμές ξέρεις; :rolleyes:

Κοίτα μεγάλε, ούτε ειρωνεύτηκα ούτε τπτ. Οπότε πρόσεξε πως μου μιλάς. Πάει αυτό..

Να κερδίσω θαυμασμό λες. Εγώ το λέω πόλεμο κατα τις αισχροκέρδειας! :P

τσπ εδώ δεν είναι χώρος για τέτοια, έλα Astrix το Σάββατο να τα πούμε απο κοντά να σε κεράσουν οι φίλοι μου ότι γουστάρεις. (Ξαναλέω δε κάνω χρήση/εμπόριο κλπ. με τι μουσική μόνο ασχολούμαι απλά είναι αναπόφευκτη η επαφή. Για τη cyber-police αυτά B) ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...