nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πάντως έχω φέρει επαναστατικές ιδέες στο insomnia , γενικά το εξέλιξα με την παρουσία μου. Τώρα πια όλοι μιλούν για ναρκωτικά ελευθερα χωρίς τον φόβο για ban. Θα το φάω το κεφάλι μου , το ξέρω :lol:
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ναι, εσενα περιμεναμε Ώστε το παραδέχεσαι :devil:
-nick- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πάντως έχω φέρει επαναστατικές ιδέες στο insomnia , γενικά το εξέλιξα με την παρουσία μου. Τώρα πια όλοι μιλούν για ναρκωτικά ελευθερα χωρίς τον φόβο για ban. Θα το φάω το κεφάλι μου , το ξέρω :lol: You need some history lessons , dude
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 You need some history lessons , dude Δεν με νοιάζει να μάθω την ιστορία του παρελθόντος , φτιάχνω την δικιά μου.
-nick- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν με νοιάζει να μάθω την ιστορία του παρελθόντος , φτιάχνω την δικιά μου. Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο που ειπες παραπανω δεν στεκει
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο που ειπες παραπανω δεν στεκει ναι αλλά το άλλο που είπα ήταν πολύ epic! τι είπα πάλι ο ποιητής??????????!!!!!!!! έχω τα συγχαρητήρια μου! μου βγάζω το καπέλο!
Kakashi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ...τώρα θα σου απαντήσει ότι το skunk το παίρνει 3 ευρώ το κιλό - να 'ρθεις στα ίσα σου Γιατί να πω ψέμματα φίλος, τόσο το παίρνουν κάποιοι φίλοι μου. Sku homegrown με 5 και καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί, σπόρια απο Highland uk, sensi κλπ. Αλλά είναι φίλοι αυτοί και δε μπαίνει καπέλο.. Αρκετά πιστεύω είπαμε..
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τι θες και εσύ τώρα? τι πάθατε όλοι σήμερα και μου επιτιθεμε? πάτε καλά στα μυαλά σας η να βάλω τις φωνές και να μην με ακούσετε γιατί είμαι μερικά χιλιόμετρα μακριά? Κοίτα ρε φίλε τι σου κάνει καμιά φορα η ζήλια , μην δουν πετυχημένο ανθρωποειδές άμεσος πέφτουν επάνω σαν τα λυσσασμένα τσιμπούρια να τον κατασπαράξουν.
caution Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πω πω ρε Kakashi - είσαι πολύ ψαγμένο άτομο και έχεις κερδίζει τον θαυμασμό μου ρε man... ΝΟΤ! Μήπως έχεις και κάτι άλλους φίλους που τους πληρώνουν για να πάρουν ναρκωτικά; Εντάξει τι να πω. 99% μας δουλεύεις (και ασχολούμαστε) και 1% δίνω να σου έχουν πουλήσει μεγάλο παραμύθι οι φίλοι σου ή και οι ίδιοι να αγοράζουν ρίγανη. Για ξαναπέστα λίγο όλα να τα έχουμε μαζεμένα σε 1 πόστ. Τι έχεις πει μέχρι στιγμής; 5e skung 15e MDMA και τι άλλες τιμές ξέρεις;
Kakashi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πω πω ρε Kakashi - είσαι πολύ ψαγμένο άτομο και έχεις κερδίζει τον θαυμασμό μου ρε man... ΝΟΤ! Μήπως έχεις και κάτι άλλους φίλους που τους πληρώνουν για να πάρουν ναρκωτικά; Εντάξει τι να πω. 99% μας δουλεύεις (και ασχολούμαστε) και 1% δίνω να σου έχουν πουλήσει μεγάλο παραμύθι οι φίλοι σου ή και οι ίδιοι να αγοράζουν ρίγανη. Για ξαναπέστα λίγο όλα να τα έχουμε μαζεμένα σε 1 πόστ. Τι έχεις πει μέχρι στιγμής; 5e skung 15e MDMA και τι άλλες τιμές ξέρεις; Κοίτα μεγάλε, ούτε ειρωνεύτηκα ούτε τπτ. Οπότε πρόσεξε πως μου μιλάς. Πάει αυτό.. Να κερδίσω θαυμασμό λες. Εγώ το λέω πόλεμο κατα τις αισχροκέρδειας! τσπ εδώ δεν είναι χώρος για τέτοια, έλα Astrix το Σάββατο να τα πούμε απο κοντά να σε κεράσουν οι φίλοι μου ότι γουστάρεις. (Ξαναλέω δε κάνω χρήση/εμπόριο κλπ. με τι μουσική μόνο ασχολούμαι απλά είναι αναπόφευκτη η επαφή. Για τη cyber-police αυτά ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.