Προς το περιεχόμενο

συνθήκη με βάση την ανάλυση

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα site, και θέλω να αλλάξω το μέγεθος ενος table (width)(είτε με html είτε με css δεν με πειράζει) αλλα με βάση την ανάλυση του Χρήστη

ειναι κατι τέτοιο εφικτό

ΠΧ

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ 1200χ700

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ

ΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ

κτλπ :P, ακούγετε λίγο κουφό , αλλα έχω δει και αλλα κουφά με αποτέλεσμα να τρέφω μια ελπίδα για την ύπαρξη μιας τέτοιας εντολής

Δημοσ.

έχω ενα site, και θέλω να αλλάξω το μέγεθος ενος table (width)(είτε με html είτε με css δεν με πειράζει) αλλα με βάση την ανάλυση του Χρήστη

ειναι κατι τέτοιο εφικτό

ΠΧ

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ 1200χ700

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ

ΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ

κτλπ :P, ακούγετε λίγο κουφό , αλλα έχω δει και αλλα κουφά με αποτέλεσμα να τρέφω μια ελπίδα για την ύπαρξη μιας τέτοιας εντολής

Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το Width του Table υπο συνθήκη?! Και πόσο μάλλον όταν πρέπει να το κάνεις και σε Client side?!

Όρισε πχ <table width="70%" .... >....</table> και ας είναι όσο θέλει η ανάλυση του χρήστη ...

Δημοσ.

Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το Width του Table υπο συνθήκη?! Και πόσο μάλλον όταν πρέπει να το κάνεις και σε Client side?!

Όρισε πχ <table width="70%" .... >....</table> και ας είναι όσο θέλει η ανάλυση του χρήστη ...

για να καταλαβεις τι θέλω, έχω ενα fixed menu στα δεξιά, και οταν ο αλλος έχει 1200χ700 περιπου αναλυση, το μενου αυτο έρχετε πάνω στο site και γίνετε σκατά

αμα εβαζα συνθηκη οταν ο αλλος εχει τετοια αναλυση, να κολλαει τέρμα δεξια το μενου (δηλαδη right: 0em;) αλλα για μεγαλύτερες αναλύσεις να υπάρχει μια απόσταση (πχ right: 5em;) γιατι φαινεται κάπως στην δικια μου αναλυση που ειναι 1600χ1000 (περιπου) να ειναι στην ακρη του κοσμου αυτο το μενου

αμα γινοταν αυτο λοιπον θα ηταν εξαίσιο, βεβαια αμα ύπαρχει αλλως τρόπος ειμαι ολος αυτια :P

Δημοσ.

για να καταλαβεις τι θέλω, έχω ενα fixed menu στα δεξιά, και οταν ο αλλος έχει 1200χ700 περιπου αναλυση, το μενου αυτο έρχετε πάνω στο site και γίνετε σκατά

αμα εβαζα συνθηκη οταν ο αλλος εχει τετοια αναλυση, να κολλαει τέρμα δεξια το μενου (δηλαδη right: 0em;) αλλα για μεγαλύτερες αναλύσεις να υπάρχει μια απόσταση (πχ right: 5em;) γιατι φαινεται κάπως στην δικια μου αναλυση που ειναι 1600χ1000 (περιπου) να ειναι στην ακρη του κοσμου αυτο το μενου

αμα γινοταν αυτο λοιπον θα ηταν εξαίσιο, βεβαια αμα ύπαρχει αλλως τρόπος ειμαι ολος αυτια :P

Κοίταξε, συνήθως εγώ,, (πάντα προσωπική μου άποψη και δικός μου τρόπος υλοποιησης), είναι να χωρίζω τις σελίδες και να παίζω με float divs, γιατί γλιτώνω το να κάθομαι να ασχολούμαι με το που πέφτει τί, και πως να το συνεφέρω ... και αναφέρομαι ακριβώς στα ζητήματα των αναλύσεων της οθόνης, το resize του browser κλπ κλπ ... απο 'κεί και μετά αν θέλω να παίξω με τα περιθώρια χωρίζω margins γύρω στα 10px αν το θέλω ψιλο-σύριζα και τελειώνει η φάση εκεί. Αν τα tables θέλω πάντως να τα διαχωρίσω από το θέμα του πως πέφτει και πως κάνει resize, απλώς παίζω με το Width με ποσοστά.

πάντως για ASP.NET πχ .. αν θέλω να βάλω υπό συνθήκη κάποιο κομμάτι του HTML το βάζω μέσα σε inlines ... την πληροφορία για την ανάλυση του χρήστη μπορείς να την πάρεις με το jQuery. Υπάρχουν σχετικά tutorials γι'αυτό το θέμα, Googlαρέ το ...

>
<% if ( [<condition>] ) { %>
   <table width="177px">
      <tr>
         <td> </td><td> </td>
      </tr>
   </table>
<% } else { %>
   <table width="200px">
      <tr>
         <td> </td><td> </td>
      </tr>
   </table>
<% } %>

ααα!!! και τώρα που το θυμήθηκα μπορείς να το κάνεις και με το Modernizr ... κι αυτή βιβλιοθήκη javascript .. μπορεί να σου φανεί και πιο εύκολη στη χρήση για να βρείς τις αναλύσεις που θες, σε σχέση με το jQuery ... αλλά και πάλι εξαρτάται απο το πως θες να πάρεις αυτή τη πληροφορία ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...