ExaByte Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ψάχνω κομπιουτεράκι που να έχει τις εξής δυνατότητες: 1. μετατροπή από δεκαδικό σε δυαδικό οκταδικό και δεκαεξαδικό σύστημα και ανάμεικτα 2. να υποστηρίζει πράξεις σε δυαδικό 3. να υποστηρίζει τύπους για μεταθέσεις συνδυασμούς κλπ (διακριτά μαθηματικά) 4. να υπολογίζει modula 5. (προεραιτκά) να υποστηρίζει διάφορα στατιστικά πχ ποσοστά κλπ 6. να έχει όλα τα βασικά (λογαρίθμους κλπ) 7. δεν με ενδιαφέρει πολύ να υπολογίζει ολοκλρώματα, παραγώγους 8. δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίζει γραφικές παραστάσεις έχει κανένας υπόψιν του κάποιο συγκεκριμένο από το οποίο να είναι ικανοποιημένος και να παρέχει τα παραπάνω; προτείνετε καμιά μάρκα & μοντέλο
ExaByte Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Casio FX-85ES thnx για την πρόταση. Στην εικόνα που έχει στο link που παραθέτεις, δεν βλέπω κάποιο κουμπάκι π.χ. BIN,OCT,HEX. Ξέρεις μήπως και πώς γίνεται η μετατροπή στο συγκεκριμένο;
flo1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 μετατροπή από δεκαδικό σε δυαδικό οκταδικό και δεκαεξαδικό σύστημα και ανάμεικτα με το canon F 720i ... ψαχνω αλλα δεν εχω βγαλει ακρη, αν μπορει κανεις να βοηθησει!
psyduck Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αγόρασε καλύτερα με κανά 4αρι ευρώ παραπάνω το Casio FX-991ES(Το ανώτερο μοντέλο μέχρι 30 ευρώ) ή FX-570ES(Ίδιες λειτουργίες με 991ES χωρίς ΦΒ πλάισιο). Από αυτά που ζητάς σε καλύπτει και το FX-85ES, αλλα αυτά κάνουν πολλά άλλα πράγματα παραπάνω όπως ολοκληρώματα κ.τ.λ. που ίσως κάποτε να σου χρειαστούν.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Έλα εδώ σ' εχω http://www.red5.co.uk/wrongulator.aspx
Ermis270 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δες στο manual του δε μπορώ να βρω στο manul κάπου τις μετατροπές.. ξέρω έχει περάσει καιρός.. αλλά λίγη βοήθεια παιδιά
Lanike71 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 δε μπορώ να βρω στο manul κάπου τις μετατροπές.. ξέρω έχει περάσει καιρός.. αλλά λίγη βοήθεια παιδιά Control + F και δώσε τη λέξη κλειδί. Βασική αναζήτηση σε έγγραφο.
Ermis270 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Control + F και δώσε τη λέξη κλειδί. Βασική αναζήτηση σε έγγραφο. δε ψάχνω για βασική αναζήτηση, θέλω να δω που γράφει για τις μετατροπές πως τις κάνεις, γιατί έψαξα και δεν το βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα