Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε κατέβασμα τραγουδιών

Anti-WQZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αυτές της ημερες εδώ και μια βδομάδα κατεβάζω κάποια τραγούδια από ένα κανάλι του youtube που ακουμπάει στα 4000 κομμάτια χονδρικά, από εκεί και πέρα έβαλα ένα προγραμματάκι για να κάνει αυτήν την δουλειά σιγά σιγά να τα κατεβάζει, όμως ως γνωστόν δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας προέκυψε ένα πρόβλημα πάνω στο πρόγραμμα το οποιο μέχρι στιγμής π.χ 50 κομμάτια τα έχει κατεβάσει μισά και τα βγάζει ξεχωριστά με αριθμούς ( που ίσως να είναι και κρυπτογραφημένος αριθμός και να υπάρχει πίσω από αυτό ο τίτλος ) γιατί τώρα δεν μπορώ να μάθω πιο τραγούδι ήταν αυτό με τον αριθμό χωρίς να έχω κάποια απαραίτητα στοιχεια!!

Ενα παράδειγμα ενός τραγουδιού είναι π.χ :

>0c10465a-a5ea-4392-96a3-27075317c117

Αυτό που θα ήθελα από εσάς και μακάρι να βρίσκαμε λύση αλλα είναι λίγο δύσκολο αυτό σκέφτομαι να τα κατεβάσω όλα και μετά όσα έχουν κατεβει μισά και είναι με αριθμούς να κάτσω και να κάνω με κάποιον τρόπο μια αναζήτηση από τα 4000 τραγούδια ποια έχουν κατεβει και ποια δεν έχουν κατεβει, το ξέρω είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλιώς θα πάω σε μια εναλλακτική μέθοδο την οποια θα είναι να κάτσω να τα ξεδιαλέγω όλα ένα ένα...

Tο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση είναι το vdownloader

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα είναι πώς από ένα «αλαμπουρνέζικο» filename που δηλώνει incomplete download θα βρεις το URL του YouTube video στο οποίο αυτό αντιστοιχούσε, για να κάνεις retry μόνο στα συγκεκριμένα που διακόπηκε το download;

Αν αυτό ζητάς, δε νομίζω πως γίνεται. Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για το κατέβασμα διαφορετικό πρόγραμμα που να σου δίνει κάποιες στοιχειώδεις δυνατότητες logging ή να σου δείχνει τέλος πάντων στο interface του με κάποιον τρόπο ποια videos απέτυχαν να κατεβούν σωστά. Για δοκίμασε π.χ. το Free YouTube Download.

Δημοσ.

Kαλά κατάλαβες και συγκεκριμένα εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα το οποιο μου έδωσες αλλα σε έκδοση mp3 convert, στην προκειμενη περίπτωση χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα το οποιο δίνω παραπάνω..και από τι βλέπω και έχω ψάξει είναι δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως για να κατεβάσω βίντεο χρησιμοποιώ το downloadhelper Που είναι δωρεάν plugin για τον firefox και για να κατεβάσω ένα βίστεο σε Mp3 το δωρεάν πάλι plugin του www.video2mp3.net . δυστυχώς όμως αυτά φορτώνουν κάθε τραγούδι ξεχωριστά.. οπότε θα χρειαστείς 4000 κλικ.. :P

το καλήτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις ή να γράψεις ένα script για να κάνεις την δουλεία σου.. πρόγραμμα έτοιμο λίγο δύσκολα..

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ να δημιουργήσω ένα script το οποιο να του δίνω όλα τα links και να ψάχνει μέσα από έναν συγκεκριμένο φάκελο ποια έχουν κατεβει και ποια όχι αλλα χλωμό δύσκολο μου φαίνεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...