Zoe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φορουμ, ονομάζομαι Ζωή και είμαι 17 χρονών.Ενδιαφέρομαι για εργασία στη Θεσσαλονίκη τώρα για το καλοκαίρι, (κυρίως εύοσμο)πρωινές ώρες,για να πω την αλήθεια δεν έχω εργαστεί πουθενά αλλού όμως μαθαίνω γρήγορα, έχω όρεξη (αλλά και ανάγκη απο χρήματα) σκεφτόμουν σε κρεπερί ή κάτι παρόμοιο.... οποιαδήποτε συμβουλή η πρόταση την δέχομαι ευχαριστώ πολύ!
CtrlFreak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βγες πάρε με την σειρά τα μαγαζιά και ρώτα για δουλειά.
Zoe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Το έχω κάνει, αλλά με το που ακούνε ηλικία η πόρτα κλείνει,για αυτό σκέφτηκα να κάνω και μια δημοσίευση στο ίντερνετ μήπως γίνει κάτι,ποτέ δε ξέρεις, ευχαρίστω πολύ πάντως
Zoe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Για την ηλικία εννοώ αυτό που είπε ο Γιώργος, είναι παράνομο πρέπει να έχεις βιβλιάριο εργασίας....κάποιοι το τηρούν, κάποιοι παίρνουν "παιδιά" στην ηλικία μου για να κάνουν τη δουλειά τους το καλοκαίρι χωρίς ένσημα κτλ...εγώ ψάχνομαι για τη δεύτερη περίπτωση 2-3 μήνες για χαρτζιλικάκι...
Garnele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τσέκαρε στον αγγελιοφόρο και σε λοιπές εφημερίδες με αγγελίες. Πριν καμιά βδομάδα που τα κοιτούσα είχε αρκετές στην περιοχή του Ευόσμου.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι παράνομο ρε παιδιά, μη λέτε ότι σας κατέβει. Το βιβλιάριο εργασίας δεν είναι κάτι τρομερό, μια έγκριση από την επιθεώρηση εργασίας θέλει + ιατρικές εξετάσεις. Θα πρέπει να βγάλεις όταν ο εργοδότης αποφασίσει να σε προσλάβει.
apd453 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εμφανισιακά είσαι για να δουλεύεις αποθήκη ή βιτρίνα?
papajo_r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 18 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 18 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος lol τοχουν παρακάνει ... αυτή την φορα ούτε καν ειδοποίηση άιντε τραβάμε ένα delete σε ότι μας γυαλίσει Φυσικά και ήταν χιουμοριστικό εξού και το spoiler που αφίσα αλλα που μάλλον δεν το ανοίξανε γιατί δεν είχαν χρόνο... lol μου φαίνεται πρέπει να βάλουν περισσοτερους mod και να είναι με βάρδιες γιατί αλλιώς δεν την παλεύουν αρχίσανε και οι ζεστες... (το αστείο είναι να με παραπέμψουν τώρα επειδή δήθεν μιλάω για θέματα που πρέπει να συζητάω με mod πως να τα συζητήσω αφού ούτε ειδοποίηση έχω και περίμενε σε 5 λεπτά θα δούμε delete )
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παιδιά συγνώμη για το άκυρο, είμαι από Αθήνα και θέλω να βρω καμιά εταιρία για φυλλάδια, μια βοήθεια στο που να κοιτάξω; έχω κλείσει τα 18 Κόπηκα στο δίπλωμα και θέλω για επανεξέταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.