Προς το περιεχόμενο

Η Magellan συνεργάζεται με την Navionics για τους ναυτικούς χάρτες των συσκευών πλοήγησης


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Magellan ανακοινώνει τη νέα σημαντική συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Navionics, για τη χαρτογράφηση της θάλασσας, των λιμνών και των αλιευτικών πληροφοριών, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες που παρέχει η νέα σειρά συσκευών GPS υψηλής τεχνολογίας eXplorist. Η πλοήγηση και η εξερεύνηση στις υδάτινες περιοχές, γίνεται πλέον με τον πιο αξιόπιστο, ακριβή και ασφαλή τρόπο, με το κύρος της εμπειρίας που διαθέτει η Navionics στα δεδομένα για τις θάλασσες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους φίλους της θάλασσας και της εξερεύνησης.

 

Οι προηγμένες συσκευές πλοήγησης Magellan eXplorist 510, 610 και 710 διαθέτουν πλήρη συμβατότητα με τις ψηφιακές εκδόσεις των ναυτικών χαρτών Navionics Gold. Οι χρήστες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τους ναυτικούς χάρτες, μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.magellangps.com/eusupport για να αναβαθμίσουν το λογισμικό των συσκευών τους, ώστε να είναι συμβατές με τους χάρτες της Navionics.

 

Οι ναυτικοί χάρτες Navionics Gold αποτελούν την ιδανική λύση για τους λάτρεις της θάλασσας, της ιστιοπλοΐας και του ψαρέματος. Ειδικότερα, στους χάρτες αποτυπώνονται παλίρροιες, ρεύματα, ναυάγια, λιμάνια, έλη, παράκτιοι δρόμοι και υπηρεσίες ελλιμενισμού. Οι χάρτες Navionics Gold διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, από τοπικούς χάρτες μέχρι χάρτες που απεικονίζουν σχεδόν ολόκληρες ηπείρους, παρέχοντας ναυτική κάλυψη σχεδόν σε όλο τον κόσμο και διατίθενται για αγορά στο Internet ή στα καταστήματα σε κάρτες MicroSD.

 

post-1-0-34581800-1308345189_thumb.jpg post-1-0-46454400-1308345207_thumb.jpg

Τέλος, όσοι αποκτήσουν τους χάρτες Navionics Gold, έχουν το προνόμιο απεριόριστων δωρεάν αναβαθμίσεων των δεδομένων για ένα χρόνο στους 2-D χάρτες, ώστε οι συσκευές τους να είναι πάντα ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση.

 

Με τη νέα σειρά eXplorist 510, 610 και 710 και τη συνεργασία της Magellan με τη Navionics, οι φίλοι των outdoor δραστηριοτήτων μπορούν πλέον να βασίζονται στις συσκευές τους για την αξιόπιστη πλοήγησή στη ξηρά και στις θάλασσες, εξερευνώντας με μεγαλύτερη ασφάλεια το ελληνικό γαλάζιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...