Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pc.....

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ω ναι το 3ο pcακι μου που ειναι μακρια και τωρα το περιεργαζεται ο αδερφος μου εχει ενα προβληματακι...

Λοιπον εχει πανω εναν 3800Χ2 σε 939 socket,2 giga ddr(2x1gb),ενα τροφοδοτικο noname 500w 2 χρονων(δεν το αγορασα εγω) και μια agpX1950pro 256mb.

Χθες με παιρνει τηλεφωνο ο αδερφος και εκει που επαιζε manager αρχισε να πρασινιζει η οθονη(μαλλον artifacts θα ηταν) και το Pc εσβησε.Μετα οταν το πατουσε να αναψει γυρνουσαν μονο τα ανεμιστηρακια αλλα τιποτα στην οθονη.

Το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στο κολοτροφοδοτικο.Του ειπα να βγαλει να δοκιμασει μια μια τις μνημες,τιποτα,να κανει κανενα bios reset βγαζοντας την μπαταρια,τιποτα και εκει.

Σαν τελευταια λυση του ειπα να βαλει επανω μια παλια 5200 και ο υπολογιστης ανοιξε και παιζει.ξαναεβαλε επανω την 1950 και παλι τα ιδια.οποτε ξαναπερασε την 5200 και τωρα ειναι με αυτην.

Σε καμια 2 εβδομαδες θα παω να το κοιταξω απο κοντα αλλα μεχρι τοτε για πειτε εαν μπορω να του προτεινω να κανει κατι αλλο περα απο αυτα.

Μαλλον θεμα τροφοδοτικου ειναι γιατι ενταξει η καταναλωση της 1950 σε συγκριση με την 5200 δεν εχει καμια σχεση.απλα το μυαλο μου εμενα παει οτι λογω καταναλωσης καταφερνει και παιζει με την 5200.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα και οχι το τροφοδοτικο?σιγα manager επαιζε,δεν ζοριζοταν η καρτα.απλα με προβληματιζουν τα πρασινοτετοια που μου ειπε.

Δημοσ.

Από μακρυά το μόνο που μπορείς να του πεις, είναι να πάρει αγκαλιά την κάρτα γραφικών και να την δοκιμάσει σε άλλο Pc. Εμένα για κάρτα μου πάει πιο πολύ.

Δημοσ.

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικο.... αλλά εμένα μου βρωμάει καρτούλα δυστυχώς.

Φτου με προλαβε!

android.png

Δημοσ.

Χαχα οι 2 απο τους συνηθεις υποπτους...

Ρε παιδια παιζει ενα προβληματακι ομως...

Ειναι agp :cry: :cry:

Πωωω αντε να ψαξω να βρω τωρα κανενα pc φιλου να την δοκιμασω.κατσε να παω μια απο εκει να της αλλαξω και μια παστουλα και βλεπουμε.Τζαμπα την πηραμε την ceramique.

Γιατι ομως αναγκαστικα καρτα και οχι μουφοτροφοδοτικο?σιγα,τι ρευμα καιει η 5200????ουτε εξωτερικη τροφοδοσια δεν θα εχει και οτι περνει απο την μητρικη.

Δημοσ.

Ετσι οπως τα περιγραφεις,μπορει να ειναι ειτε η καρτα ειτε το τροφοδοτικο.Παντως στατιστικα πιο δυσκολα χαλαει μια ποιοτικη καρτα και πιο ευκολα ενα τροφοδοτικο απο Παραγουαη.:devil:

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες raf raf ειχαμε ενα προβληματακι οχι τοσο στο θεμα της καρτας οσο στον επεξεργαστη.αλλα ενταξει ειχα σκοπο να του αλλαξω την παστουλα γιατι σιγουρα αυτο φταιει.Αυτη που ειχα βαλει ειχε τελειωσει και ηταν λιγη.οχι πολυ λιγη αλλα λιγη.

Η καρτα σε νορμαλ επιπεδα ηταν (αλλα δεν θυμαμαι τωρα).

Θα παρω και ενα τροφοδοτικο μαζι μου οταν θα παω να το κοιταξω και βλεπουμε.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις και και θα ενημερωσω με τα αποτελεσματα

Off topic:

Και οσον αφορα ενα θεμα με ενα ποντικι της Thelmaltake που ειχα παρει απο crazy sundays για οποιον θυμαται,τελικα εφτιαγε το ποντικι και αλλαχτηκε με το Mx-518 της logitech φυσικα πληρωνοντας την διαφορα που ειχαν στην τιμη.απο δευτερα το παραλαμβανω.

Ρε benign,ξερεις τι ωραια τροφοδοτικα βγαζει η Παραγουαη?????με εγγυηση 2 χρονων οτι θα σκασουν μεσα σε αυτα τα χρονια. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...