Kill_bill2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες ενός netbook compaq. Είμαι ακόμα εντος doa και εντός εγγύησης φυσικά. Υπάρχει κάτι που όμως με ενοχλεί και θα ήθελα την βοήθειά σας. Όταν πατάω τα πλήκτρα του αριστερού ημισφαιρίου του keyboard, σαν όλα να βυθίζονται μέσα, χωρίς να πατιέται άλλο πλήκτρο, απλα όλα μετακινούνται σαν να είναι συνδεδεμένα κάπως. Από το δεξιό ημισφαίριο δεν συμβαίνει αυτό, όλα τα πλήκτρα είναι ακινητοποιημένα και πατιούνται ξεχωριστά σαν γραφομηχανή. Τι είναι αυτό; μήπως είμαι υπερβολικός; Επισκευάζεται στην αντιπροσωπεία ή θα με βγάλουν τρελό;
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Η αλήθεια ειναι οτι αυτο το δεξιό ημισφαίριο δεν το κατάλαβα. Προφανώς κάποιο πρόβλημα παίζει με τα κουμπιά του netbook ,δοκίμασε να δείς αν στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία και αν στο κάνει και εκει πιθανόν να παίζει πρόβλημα με το hardware οπότε το πας για επισκευή μιας και εισαι εντος εγγύησης
crossfiregr1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σε πολλά λάπτοπ η αίσθηση των πλήκτρων δεν είναι απολύτως "συμπαγής". Το αν είναι πρόβλημα εξαρτάται από το πόσο πολύ βυθίζεται το πληκτρολόγιο. Αν απλά βλέπεις τα πλήκτρα αριστερά να κινούνυται ελαφρώς, τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις πέσυ και 'συ θύμα της "ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗΣ" ποιότητας κατασκεύης που έχουν τώρα τελευταία τα laptop της HP/Compaq... δοκίμασε να δείς αν στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία και αν στο κάνει και εκει πιθανόν να παίζει πρόβλημα με το hardware Τι θα γίνει σε ασφαλη λειτουργία; Θα σκληρίνει το πλαστικό κάτω απο το πληκτρολόγιο ; Φιλικά πάντα !
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Όπως τα περιέγραψε ο φίλος υπέθεσα οτι ίσως έχει πρόβλημα με τα πλήκτρα οτι δεν πατιούνται καλά χάνουν κάπου κτλπ, για αυτο και του είπα να μπεί σε ασφαλή λειτουργία μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.