malachaskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Φτιάχνω ένα site με joomla και θέλω να δώσω την επιλογή των χρηστών να βλεπουν το προφιλ με πληροφορίες της οποίες μου έχουν δώσει... και να μπορούν να δουν και γραφήματα στην πρόοδο τους (να περνάω εγώ κάπος τα δεδομένα και αυτοί να μπορούν να τα βλέπουν σε μορφή γραφήματος- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ-). το site είναι διαιτολογικού γραφείου. κάτι τέτοια γραφήματα.... αυτό μπορεί να γίνει? και αν ναι πως? ???
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τα δεδομένα στην βάση δεδομένων του Joomla!, μπορείς να φτιάξεις τα γραφήματα με το JPGrah. Βέβαια πιθανώς να χρειαστεί να φτιάξεις κάποιο module ή να τροποποιήσεις τον κώδικα του profile του κάθε χρήστη. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες λύσεις, ίσως καλύτερες, αλλά αυτή την «βιβλιοθήκη» την είχα χρησιμοποιήσει πιο παλιά και μου είχε λύσει τα χέρια.
malachaskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ παιδιά... θα τα κοιτάξω, ελπίζω να βρω μια άκρη!
malachaskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Google Chart Tools και Google Image Charts αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει αυτά να τα περάσω στο προφίλ του χρήστη σωστά? πως μπορώ να φτιάξω το προφίλ και να έχει επιλογή να το βλέπει ο κάθε χρήστης?
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τα links αυτά τα έδωσα για να ενημερωθείς για το πώς μπορείς να παράγεις chart images με τη βοήθεια του Google που παρέχει ένα σχετικό και εύκολο REST API. Αυτό νομίζω απαντά στο ένα μέρος του ερωτήματός σου. Για το άλλο μέρος του ερωτήματος, δηλαδή πώς θα ελέγχεις που, πότε και σε ποιους επισκέπτες θα εμφανίζονται τα chart images, δε μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς. Αλλά υπάρχουν μέλη που έχουν εμπειρία σε Joomla, δώσε λίγο χρόνο για περισσότερες απαντήσεις!
alexitsios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει άνετα με drupal και με το graph and charts module. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εξοικειωμένος είσαι με drupal. Πάντως για αυτό που φαντάζομαι ότι θέλεις είναι το μόνο που σε καλύπτει άνετα.
malachaskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει άνετα με drupal και με το graph and charts module. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εξοικειωμένος είσαι με drupal. Πάντως για αυτό που φαντάζομαι ότι θέλεις είναι το μόνο που σε καλύπτει άνετα. δυστυχώς καθόλου... δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε joomla?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.