Προς το περιεχόμενο

Χρήση γραφημάτων σε Site

malachaskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φτιάχνω ένα site με joomla και θέλω να δώσω την επιλογή των χρηστών να βλεπουν το προφιλ με πληροφορίες της οποίες μου έχουν δώσει... και να μπορούν να δουν και γραφήματα στην πρόοδο τους (να περνάω εγώ κάπος τα δεδομένα και αυτοί να μπορούν να τα βλέπουν σε μορφή γραφήματος- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ-). το site είναι διαιτολογικού γραφείου.

91764291.png

κάτι τέτοια γραφήματα....

αυτό μπορεί να γίνει? και αν ναι πως? ???

Δημοσ.

Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τα δεδομένα στην βάση δεδομένων του Joomla!, μπορείς να φτιάξεις τα γραφήματα με το JPGrah. Βέβαια πιθανώς να χρειαστεί να φτιάξεις κάποιο module ή να τροποποιήσεις τον κώδικα του profile του κάθε χρήστη.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες λύσεις, ίσως καλύτερες, αλλά αυτή την «βιβλιοθήκη» την είχα χρησιμοποιήσει πιο παλιά και μου είχε λύσει τα χέρια.

Δημοσ.

Τα links αυτά τα έδωσα για να ενημερωθείς για το πώς μπορείς να παράγεις chart images με τη βοήθεια του Google που παρέχει ένα σχετικό και εύκολο REST API. Αυτό νομίζω απαντά στο ένα μέρος του ερωτήματός σου.

Για το άλλο μέρος του ερωτήματος, δηλαδή πώς θα ελέγχεις που, πότε και σε ποιους επισκέπτες θα εμφανίζονται τα chart images, δε μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς. Αλλά υπάρχουν μέλη που έχουν εμπειρία σε Joomla, δώσε λίγο χρόνο για περισσότερες απαντήσεις!

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει άνετα με drupal και με το graph and charts module. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εξοικειωμένος είσαι με drupal. Πάντως για αυτό που φαντάζομαι ότι θέλεις είναι το μόνο που σε καλύπτει άνετα.

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει άνετα με drupal και με το graph and charts module. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εξοικειωμένος είσαι με drupal. Πάντως για αυτό που φαντάζομαι ότι θέλεις είναι το μόνο που σε καλύπτει άνετα.

δυστυχώς καθόλου... δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε joomla?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...