giannis.kav Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπερα αγορασα απο γνωστο καταστημα εναν Η/Υ. Δεν ειναι ετοιμο, διαλεξα το υλικα και το παρελαβα συναρμολογημενο. Απο τη πρωτη μερα ομως οταν ξεκιναει μου βγαζει το εξης μηνυμα "Adapter 1 No hard disk detected". Στη συνεχεια ομως ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα. Τι μπορει να ειναι αυτο; και πως μπορει να διορθωθει; Στελνω τα στοιχεια του Η/Υ αν βοηθουν: Ο/S: Win XP τωρα Win 7 INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0 ATI RADEON HD 3600 WDC WD 6400 4GB RAM Ευχαριστω πολυ
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 sata δίσκο έχεις ή ide; Εκανες καμία αλλαγή στο bios? Εχεις κάνει Raid? Αν δεν έχεις κάνει overclock μπες στο bios Και κάνε reset to defaults. save and exit Και πες μου Ξεχάστηκα Καλώς όρισες
trelomhxmhx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπερα αγορασα απο γνωστο καταστημα εναν Η/Υ. Δεν ειναι ετοιμο, διαλεξα το υλικα και το παρελαβα συναρμολογημενο. Απο τη πρωτη μερα ομως οταν ξεκιναει μου βγαζει το εξης μηνυμα "Adapter 1 No hard disk detected". Στη συνεχεια ομως ο υπολογιστης ξεκιναει κανονικα. Τι μπορει να ειναι αυτο; και πως μπορει να διορθωθει; Στελνω τα στοιχεια του Η/Υ αν βοηθουν: Ο/S: Win XP τωρα Win 7 INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0 ATI RADEON HD 3600 WDC WD 6400 4GB RAM Ευχαριστω πολυ μήπως έχει να κάνει με boot priority από BIOS;
giannis.kav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Karmen εκανα αυτα που λες αλλα τιποτα. ΔΨεν εχω κανει ποτε Overclock. Δυστηχως δεν ξερω αν ειναι SATA ή IDE πως μπορω να το δω αυτο;
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Για να το δεις πρέπει να ανοίξεις το κουτί... Για μπες στο bios Και ψάξε αν υπάρχει επιλογή Εsata port και δες αν είναι enable... Αν είναι enable κάνε την disable Και δες... Καλό θα είναι να μας ανεβάσεις μερικές φώτο από το Bios Πάντως... edit: Και δες και αυτό με το Boot priority Μπας και...
PETROS13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 η λύση σε παρόμοιο πρόβλημα εδώ.. http://forums.majorgeeks.com/showpost.php?p=1251135&postcount=8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.