Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για case.

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στις αγγελίες βρήκα αυτό το case Thermaltake Shark aluminium. Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο case; Το κουτί θα χρησιμοποιηθεί σε καινούργιο σύστημα που θα το αγοράσω μέσα στο μήνα. Απλά ρωτάω επειδή το κουτί είναι παλιό αν θα έχει πρόβλημα με καινούργιο hardware.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο θα το πάρεις και πόσα θα δώσεις για νέο Pc?

edit: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Μια χαρά είναι το κουτί .

Σε ποια τιμή το βρήκες ;

βρε ραφ εμένα δεν μου αρέσει άσε που παίρνει το τροφοδοτικό πάνω :(

Από cable management το βλέπω χάλια το κουτί

Δημοσ.

Πόσο θα το πάρεις και πόσα θα δώσεις για νέο Pc?

edit: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

βρε ραφ εμένα δεν μου αρέσει άσε που παίρνει το τροφοδοτικό πάνω :(

Από cable management το βλέπω χάλια το κουτί

Σαν ποιότητα θεωρείται από τα καλά της εταιρίας γενικά σε αυτά τα χρήματα που το βρίσκεις καινούριο δεν αξίζει

Δημοσ.

Σαν ποιότητα θεωρείται από τα καλά της εταιρίας γενικά σε αυτά τα χρήματα που το βρίσκεις καινούριο δεν αξίζει

Καλά αλλά αν δίνεις αρκετά λεφτά για αναβάθμιση το θεωρώ βλακεία να πάει σε αυτό το case. Γνώμη μου πάντα...

Δημοσ.

Το κουτί το βρήκα στα 50 euro. Για το σύστημα θέλω να δώσω κάπου στα 800 euro και σ αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Το κουτί το βρήκα στα 50 euro. Για το σύστημα θέλω να δώσω κάπου στα 800 euro και σ αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο.

Διαφωνώ με σύνολο 850 ευρώ μπορείς να πας σε κουτί όπως αυτό

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20189&cat=1&sub=0&pmanuf=1120&sort=undefined&step=undefined

Και καινούριο και το τροφοδοτικό κάτω και controller και cable management

Δημοσ.

Το κουτάκι είναι πολύ παλιό. Η Tt το πουλάει από το 2003-2004 οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει κάποια μειονεκτήματα.

Βέβαια η τιμή που λες είναι πολύ καλή και δεν ξέρω αν βρίσκεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.Ίσως αυτό το Asus

Δημοσ.

Ε αμα είναι να πάει εκεί ας πάρει το windowed!!

Εστω απλά για τόσο παλιό κουτί και όπως το είδα σε 2 review Με πράγματα μέσα μου φαίνεται πολύ το 50άρι...

Δημοσ.

Εστω απλά για τόσο παλιό κουτί και όπως το είδα σε 2 review Με πράγματα μέσα μου φαίνεται πολύ το 50άρι...

Ναι για αυτό του είπα για το Elite 430.. που είναι στα ίδια χρήματα!

Δημοσ.

Θεωρήται το CoolerMaster Elite 430 καλύτερο; Επειδή τουλαχιστον όταν είχε βγει το Thermaltake πρέπει να ήταν από τα καλά case. Τουλάχιστον η τιμή του ήταν πολύ ψηλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...