Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για case.

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρήται το CoolerMaster Elite 430 καλύτερο; Επειδή τουλαχιστον όταν είχε βγει το Thermaltake πρέπει να ήταν από τα καλά case. Τουλάχιστον η τιμή του ήταν πολύ ψηλή.

Και το Haf 932 όταν πρωτοβγηκε ήτανε κορυφή...

Επί του θέματος. Και τα δύο δεν έχουν καλό cable management, όμως τουλάχιστον το cm έχει το τροφοδοτικό κάτω. Για μένα εν έτη 2011 το τροφοδοτικό πάνω είναι έγκλημα...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι μιλάμε για αυτό εδώ το κουτί??? Σβήνω το λινκ γιατί δεν ήταν τελικά αυτή η αγγελία. Ίδια μάρκα και ίδια τιμή, εκεί πήγε το μυαλό μου! Συγνώμη κιόλας! Καλό μου φαίνεται και εμένα! Μου άρεσε και εμένα! Πιστεύετε ότι δεν αξίζει 50 ευρώ? Κ εγώ το λιμπίστηκα γιατί είναι στις ίδιες διαστάσεις με το δικό μου. Δεν χωράει στο δωμάτιο μου άλλο μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν αξίζει. Αλλά επειδή έχω κουτί με κακό cable management και τροφοδοτικό πάνω, η γνώμη μου είναι να δώσει 20euro ακόμα να πάει σε ένα καλύτερο κουτί...

Δημοσ.

Ας φροντίσει ο φίλος εάν το πάρει το κουτί να πάρει τροφοδοτικό με αποσπωμενα καλώδια!!! Αλλά και ότι κουτί να πάρει θέλουν γενικά μάζεμα τα καλώδια. Από καλώδια που θα έχει μέσα τα μαζεύει με σπαγγο, καινούργιο κομπιούτερ δεν πιστεύω να θέλει ide συσκευές, αλλά και εαν έχει παίρνει στρόγγυλο καλώδιο, αυτα κάπως σουλουπώνονται.

Δημοσ.

Ας φροντίσει ο φίλος εάν το πάρει το κουτί να πάρει τροφοδοτικό με αποσπωμενα καλώδια!!! Αλλά και ότι κουτί να πάρει θέλουν γενικά μάζεμα τα καλώδια. Από καλώδια που θα έχει μέσα τα μαζεύει με σπαγγο, καινούργιο κομπιούτερ δεν πιστεύω να θέλει ide συσκευές, αλλά και εαν έχει παίρνει στρόγγυλο καλώδιο, αυτα κάπως σουλουπώνονται.

Οι ide τώρα τι σχέση έχουν; Και τροφοδοτικό με αποσπώμενα καλώδια να είχα το ίδιο χάλια θα ήτανε εσωτερικά το κουτί μου από την στιγμή που δεν περνάνε από πίσω τα καλώδια. Αυτό εννοώ με το cable management....

Να ποσταρω καμια φωτογραφια?????? :devil:

Ε δώσε μία να δούμε και εμείς. B)

Δημοσ.

Αφου εσυ προσωπικα τις εχεις δει :wacko: :wacko:

Θέλω να το ακούω που έλεγε και η διαφήμιση :P

Ε τώρα θέλω να το βλέπω :P

Δημοσ.

Με ide καλώδιο εννοούσα το πλακουτσωτό που πιάνει αρκετό χώρο, άμα έχει ide συσκευές να πάρει ένα στρογγυλό που είναι πιο όμορφο και σουλουπωμένο!Και τι έγινε που δεν περνάνε από πίσω τα καλώδια? Εγώ που έχω παλιό κουτί και τροφοδοτικό χωρίς αποσπωμενα καλώδια και μάλιστα πλοκάμια ολόκληρα οτι περίσσεψε τα μάζεψα με λαστιχάκια και τα έχωσα ανάμεσα στα dvd rom. Μπροστά από την μητρική δεν υπάρχει ούτε ένα καλώδιο!!Όλα είναι ακουμπισμένα στα dvd rom και ανάμεσα τους και ποτέ δεν μου κάηκε καμιά μητρική και κανένας επεξεργαστής. Όπως και ότι έχω ξαποστειλει όλους τους ανεμιστήρες που μόνο θόρυβο και σκόνη έκαναν και έφερναν αντισοιχα!

Δημοσ.

Μα δεν έχω Ide Βρε αν το λες για μένα. Το Pc της υπογραφής έχω...

Τεσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα κουτί που σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις τα καλώδια απο πίσω και να μην γίνεται μπάχαλο με δεματικά και καλώδια και πιο καλό airflow εχει και καλές θερμοκρασίες θα δεις...

Αυτό με τους ανεμιστήρες που τους έβγαλες δεν μου αρέσει εγώ έβαλα ένα ακόμα...

Δημοσ.

H Hyper είναι αυτή βρε; Ναι ε;

Πολύ καλύτερες από αυτές που είχα δει αν θυμάσαι που έμοιαζε με μακαρονάδα :lol:

Δημοσ.

Βρε χρυσή μου γυναίκα, δεν το είπα για σένα, το είπα για τον φίλο που σκέφτεται να πάρει το κουτάκι που για αυτό άνοιξε το θέμα! Γενικά, ο οποιοσδήποτε πάρει το οποιοδήποτε κουτί θα χρειαστεί να κάνει μια καλή διαχείριση των καλωδίων. Για αυτό είπα ότι είπα! Να κάνει πατέντες ώστε να μη καλύπτεται η μητρική και οι ψήκτρες ώστε να αερίζονται οι συσκευές. Για αυτό ανέφερα και το καλώδιο του ide, για καλύτερό σουλούπωμα του εσωτερικού του κουτιού.

Εγώ είχα κάνει ενα σωρό πατέντες, είχα ανοίξει τρύπες στα πλαϊνά του κουτιού και είχα εγκαταστήσει ανεμιστήρες μεγάλους και δυνατούς και δεν είδα ούτε μια διαφορά στις θερμοκρασίες!!! Παρά μόνο αύξηση του θορύβου και εννοείται σκόνη! Παρόλο που είχαν και φίλτρα! Εντάξει, προσωπικές δοκιμές βέβαια πάντα! Άλλοι μπορεί να έχουν κάνει ψυγείο το κουτάκι τους με ανεμιστηρες!

Δημοσ.

H Hyper είναι αυτή βρε; Ναι ε;

Πολύ καλύτερες από αυτές που είχα δει αν θυμάσαι που έμοιαζε με μακαρονάδα :lol:

Ναι αυτη ειναι.....

Πολυ καλυτερες οι φωτο απο αυτες που ειχες δει ε?χαχαχαχα thanks.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......... :devil: :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...