Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για case.

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτη ειναι.....

Πολυ καλυτερες οι φωτο απο αυτες που ειχες δει ε?χαχαχαχα thanks.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......... :devil: :devil: :devil:

Κόψε τις λαλακίες είχα δει μία καρμπονάρα αρχικά

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κόψε τις λαλακίες είχα δει μία καρμπονάρα αρχικά

Ναι ε?Γιατι τωρα μοιαζει με συμμαζεμένο ε?η γωνια που τις ειχες δει εφταιγε.

Δημοσ.

Χαχαχαχα μια χαρά είναι Θάνο το κουτί σου .

Καρμεν να τα 6000 χιλιάσεις :P :lol:

thanks lol τώρα το είδα που το είπες.

Ναι ε?Γιατι τωρα μοιαζει με συμμαζεμένο ε?η γωνια που της ειχες δει εφταιγε.

Ε δεν λέω τέλειο απλά θυμάμαι πολύ χάλι. Και έχω σβήσει και το πμ ή όχι; Θα το ψάξω :P

Δημοσ.

thanks lol τώρα το είδα που το είπες.

Ε δεν λέω τέλειο απλά θυμάμαι πολύ χάλι. Και έχω σβήσει και το πμ ή όχι; Θα το ψάξω :P

Ναι βρε,εχει δικιο ο ραφ,να τα 6000χιλιασεις.και να δουμε ποσα ban θα εχεις φαει μεχρι να το κανεις αυτο :P

Οπως βλεπεις στις φωτο,λείπει και ο 40mm ανεμιστήρας απο κατω απο την Hyper και ο αλλος που ειχα φτιαξει με τον περιβόητο αεραγωγο.ειναι οι παλιες οι φωτο....... :P

Δημοσ.

Ναι βρε,εχει δικιο ο ραφ,να τα 6000χιλιασεις.και να δουμε ποσα ban θα εχεις φαει μεχρι να το κανεις αυτο :P

Νομίζω 3 έχω φάει μέχρι στιγμής. Ε να μην φάω αλλά 2 μέχρι τότε; :P

Οπως βλεπεις στις φωτο,λείπει και ο 40mm ανεμιστήρας απο κατω απο την Hyper και ο αλλος που ειχα φτιαξει με τον περιβόητο αεραγωγο.ειναι οι παλιες οι φωτο....... :P

Ε δώσε και μία καινούρια. Βαριέσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; :devil:

Δημοσ.

Νομίζω 3 έχω φάει μέχρι στιγμής. Ε να μην φάω αλλά 2 μέχρι τότε; :P

Ε δώσε και μία καινούρια. Βαριέσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; :devil:

Ναι.βαζω να δω το game of thrones και αργοτερα δουλιτσα.......

Δεν προλαβαινω λεμε.

Δημοσ.

Tι το κακό έχει το κουτί να παίρνει το τροφοδοτικό πάνω και όχι κάτω;

Ίσα ίσα που εγώ το θεωρώ μείον να το έχει κάτω μιας και μαζεύει πολύ πιο εύκολα όλες τις σκόνες...

Δημοσ.

Tarantules Από κάτω θα τραβάει κρύο αέρα το φουρφούρι και θα τον βάζει μέσα στο κουτί. Από εκεί θα ζεσταίνεται μέσα ο αέρας θα ανεβαίνει προς τα πάνω και με ένα ανεμιστήρα πάνω, θα γίνεται εξαγωγή του ζεστού... Θεωρώ πιο σωστή επιλογή το τροφοδοτικό κάτω λοιπόν...

Δημοσ.

Δε ξέρω, αν το πάρεις βάση νόμων ο κρύος είναι χαμηλά και ο ζεστός ψηλά... Σίγουρα δεν έχεις τρελές διαφορές σε θερμοκρασίες αλλά έχεις... Χθες έκανα αλλαγή στη διάταξη των ανεμιστήρων στο κουτί μου και είδα τρελές διαφορές...

Επίσης αν το καλοσκεφτείς όλα τα νέα κουτιά βγαίνουν και παίρνουν το τροφοδοτικό κάτω...

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι μιλάμε για αυτό εδώ το κουτί??? http://www.insomnia....85%CF%81%CE%BF/ Καλό μου φαίνεται και εμένα! Μου άρεσε και εμένα! Πιστεύετε ότι δεν αξίζει 50 ευρώ? Κ εγώ το λιμπίστηκα γιατί είναι στις ίδιες διαστάσεις με το δικό μου. Δεν χωράει στο δωμάτιο μου άλλο μεγαλύτερο.

Λαθος κουτι μιλατε τοση ωρα.Αυτο που ανεφερε ο topic starter ειναι αυτο :

mep6ipi7dnqglez9cf-09.jpg

Ειναι απο αλουμινιο,εχει ειδικες θεσεις αντικραδασμικες για τους δισκους,η πισω ραχη ειναι αποσπωμενη ωστε μπορει καποιος να σεταρει την μητρικη εκτος του κουτιου και μετα ξανασυρταρωνει στη θεση της και ειναι εφαμιλο με ενα καλο Lian Li.Ειναι καλο κουτι και εχει πολλες δυνατοτητες για cable management.

Αλλη μια φωτο :

ttsinst%20%28Medium%29.JPG

Δημοσ.

Δεν βλέπω την εικόνα βρε :-(

edit: ok now

edit 2: Μα γι' αυτό μίλαγα νομίζω και εγώ

http://www.phoronix....&item=178&num=1

Επιμένω δεν μου αρέσει αλλά ξαναλέω Υποκειμενική άποψη

Τοτε ο panos chem εδωσε λαθος λινκ αν το δειτε,αλλα δεν τον διορθωσατε.:devil:

Καρμεν,αν καποιος δεν βαλει πολυ hardware μεσα και το cpu δεν ειναι πολυ ζεστο,τοτε για 50 ευρω ειναι ενταξει.Βεβαια δεν ειναι για sli και για πολλους δισκους με 2 ανεμιστηρες μονο,εκτος και αν καποιος αρχισει τις τρυπες στην ραχη.Με δυο τρυπουλες για δυο 12αρηδες στο πανω μερος, γινεται πολυ καλο κουτι.

Δημοσ.

Καρμεν,αν καποιος δεν βαλει πολυ hardware μεσα και το cpu δεν ειναι πολυ ζεστο,τοτε για 50 ευρω ειναι ενταξει.Βεβαια δεν ειναι για sli και για πολλους δισκους με 2 ανεμιστηρες μονο,εκτος και να καποιος αρχισει τις τρυπες στην ραχη.

Σεβαστό :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...