Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για case.

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρμεν απο περιεργεια,γιατι σκεφτομουν κατι σχετικα με τους φιλους μου στο ινσομνια,μηπως θυμασαι ποιος ηταν ο πρωτος δικος σου φιλος εδω?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καρμεν απο περιεργεια,γιατι σκεφτομουν κατι σχετικα με τους φιλους μου στο ινσομνια,μηπως θυμασαι ποιος ηταν ο πρωτος δικος σου φιλος εδω?

Εσύ :)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα ποια είναι η γνώμη σας για την asrock 870 extreme3; Θα δέχεται τους νέους επεξεργαστές;

Δημοσ.

Λίγα για το Shark έτσι; Το έχω 6 χρόνια και το έχω μεταφέρει άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει χριστό :-) Δεν μπορώ να πω πολλά για το cable management γιατί για πολύ καιρό δεν έκανα και όταν έκανα κατέληξα να χώσω ένα μάτσο καλώδια πάνω από το dvd drive και εκεί που θα ήταν το floppy drive :-)

Επίσης είναι τελείως ανοιχτό στο πλάι οπότε θέλει καθάρισμα συχνά. Όχι όπως εγώ που το είχα αφήσει 3 χρόνια ακαθάριστο :-) (είχα βάλει σελοφάν από τη μέσα μεριά για να μην τραβάει από εκεί σκόνη, oh yes).

Ένα πρόβλημα έχω με το κουτί: έχω χάσει αυτά τα πλαστικά που βιδώνεις πάνω στους δίσκους και τα drive και μπαίνουν συρταρωτά. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω;

Α, επίσης αυτό το ασημένιο που βλέπεις στην πόρτα κάτω αριστερά είναι μούφα. Δεν είναι εισαγωγή αέρα δηλαδή από πίσω είναι κλειστό. Οπότε θέλει λίγο ανοιχτή την πόρτα για να τραβάει άνετα το μπροστινό φουρφούρι.

Δημοσ.

Tι το κακό έχει το κουτί να παίρνει το τροφοδοτικό πάνω και όχι κάτω;

Ίσα ίσα που εγώ το θεωρώ μείον να το έχει κάτω μιας και μαζεύει πολύ πιο εύκολα όλες τις σκόνες...

Tarantules Από κάτω θα τραβάει κρύο αέρα το φουρφούρι και θα τον βάζει μέσα στο κουτί. Από εκεί θα ζεσταίνεται μέσα ο αέρας θα ανεβαίνει προς τα πάνω και με ένα ανεμιστήρα πάνω, θα γίνεται εξαγωγή του ζεστού... Θεωρώ πιο σωστή επιλογή το τροφοδοτικό κάτω λοιπόν...

Παιδια μην ξεχνατε οτι το τροφοδοτικο οταν ειναι κατω και το κουτι εχει τρυπες εκει,τοτε ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου θα τραβαει τον κρυο αερα απο εξω και θα τον βγαζει απο πισω του.Δηλαδη δεν εχει να κανει καθολου με το airflow του κουτιου και το εαν εχει ανεμιστηρα επανω το κουτι.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα ποια είναι η γνώμη σας για την asrock 870 extreme3; Θα δέχεται τους νέους επεξεργαστές;

Δεν νομιζω γιατι αν ηταν θα το ειχαν ανακοινωσει πλεον και δεν υπαρχουν στην λιστα υποστηριζομενων επεξεργαστων.Αλλα για να εισαι σιγουρος στειλε τους ενα email.

Δημοσ.

Εγώ γιατί το τροφοδοτικό το έχω να ρουφάει από μέσα αέρα και να τον βγάζει έξω? Αφού βάση νόμων ο αέρας που ρουφάει κάτω είναι κρύος εσειρχόμενος από το μπροστά φουρφούρι. Το κουτί είναι αρκετά παλιό πλεόν και νομίζω πως μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω για καλό κουτί γιατί θα του μείνει χρόνια και δεν το αλλάζει κανείς συχνά. Η θέση του τροφοδοτικού στην πάνω πλευρά ήταν μια "εφεύρεση" της INTEL όταν οι επεξεργαστές ζεματούσανε τότε παλιά ώστε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού να βοηθάει στην καλύτερη ψύξη, πλέον δεν είναι αναγκαίο για αυτό υπάρχει η τάση της κάτω τοποθέτησης.

Δημοσ.

Λαθος κουτι μιλατε τοση ωρα.Αυτο που ανεφερε ο topic starter ειναι αυτο :

mep6ipi7dnqglez9cf-09.jpg

Ειναι απο αλουμινιο,εχει ειδικες θεσεις αντικραδασμικες για τους δισκους,η πισω ραχη ειναι αποσπωμενη ωστε μπορει καποιος να σεταρει την μητρικη εκτος του κουτιου και μετα ξανασυρταρωνει στη θεση της και ειναι εφαμιλο με ενα καλο Lian Li.Ειναι καλο κουτι και εχει πολλες δυνατοτητες για cable management.

Αλλη μια φωτο :

ttsinst%20%28Medium%29.JPG

Λάθος δικό μου, το διόρθωσα! Ζητάω συγνώμη! Είχα δει αυτή την αγγελία, ίδια μάρκα, ίδια τιμή, οπότε υπέθεσα ότι μιλάγαμε για αυτό το κουτί! Ζητάω συγνώμη! Έσβησα και το λινκ πιο πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...