Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες με τα παιχνιδια..

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες χαιρετε..λοιπον..εχω ενα pc με amd phenom x4 black edition στα 2.6 μητρικη gigabyte socket am2+ καρτα γραφικων gigabyte geforce 9800gt 1gb 2x(2gb) ram kingston και ενα τροφοδοτικο thermaltake 650ww. εχω ενα παιχνιδακι μονο στο pc το crossfire...και τωρα τελευταια (μπορει να ητανε κ απο τοτε που ηρα το pc) οταν μπαινω στο παιχνιδι...αρχιζει και κανει μεγαλυτερο θορυβο, μαλλον η ψυκτρα απο την γραφικων θα ειναι, η απο τον επεξεργαστη η το τροφοδοτικο. ειναι κακο αυτο? μηπως θα ητανε καλυτερα να αλλαζα κατι απο αυτα..η φταιει κατι αλλο?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από σκόνες θερμοκρασίες πως πας; Καλοκαίριασε κιόλας οπότε θερμοκρασίες πρόσεχέ τις

Δημοσ.

Από σκόνες θερμοκρασίες πως πας; Καλοκαίριασε κιόλας οπότε θερμοκρασίες πρόσεχέ τις

Στο site σου εσυ να καθαρισεις τα χαλια που περπατησαμε....

Στο θεμα του φιλου τωρα.φυσιολογικο ειναι οταν αρχισει να ζεστενεται και ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων να αρχισουν να ανεβαζουν στροφες οι ανεμιστηρες για να παρεχουν καλυτερη ψυξη.

Τι θερμοκρασιες εχεις σε games?

Δημοσ.

Στο site σου εσυ να καθαρισεις τα χαλια που περπατησαμε....

Στο θεμα του φιλου τωρα.φυσιολογικο ειναι οταν αρχισει να ζεστενεται και ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων να αρχισουν να ανεβαζουν στροφες οι ανεμιστηρες για να παρεχουν καλυτερη ψυξη.

Τι θερμοκρασιες εχεις σε games?

Στο site Μου θα σου ρίξω ban εντός λεπτών :P

Στο θέμα μας δεν ρωτάς κάτι διαφορετικό :P

Δημοσ.

φιλε μου οσον αφορα με τις σκονες καθε μηνα..κανω ολικο καθαρισμο την μοναδα...και γυαλιζουνε ολα μεσα :) θανο δεν εχω ιδεα τι θερμοκρασιες βαραει..αν θυμαμαι καλα για να δω τις θερμοκρασιες κατι αλλαζ στο shortcut απο το παιχνιδι ε??

Δημοσ.

φιλε μου οσον αφορα με τις σκονες καθε μηνα..κανω ολικο καθαρισμο την μοναδα...και γυαλιζουνε ολα μεσα :) θανο δεν εχω ιδεα τι θερμοκρασιες βαραει..αν θυμαμαι καλα για να δω τις θερμοκρασιες κατι αλλαζ στο shortcut απο το παιχνιδι ε??

Μαρίκα κατέβασε αυτό και ανέβασε εικόνα

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Δημοσ.

Στο site Μου θα σου ρίξω ban εντός λεπτών :P

Στο θέμα μας δεν ρωτάς κάτι διαφορετικό :P

Καλα μην τα καθαριζεις εσυ...απλα να ξερεις πριν περπατησω επανω σε εκεινο το χαλι,ειχα πατησει κατι ''ναρκες'' απο ενα κοπροσκυλο.

Στο θεμα μας τωρα,ναι θα ρωτησω κατι διαφορετικο.

KoKoPsOpSaRoS εχει ζεστη εκει που εισαι?

Edit και κανε αυτο που λεει ο φιλος που σε ειπε μαρικα.απορω γιατι σε ειπε μαρικα κιολας.εμενα για αντρας μου κανεις σε αντιθεση με αυτον.

Δημοσ.

απο λαμια ειμαι φιλος..ναι εχει αρκετη ζεστη αθτην τη ωρα..φταει το καλοκαιρι ε? ελεγα να το κανω υδροψυκτο το εργαλειο αλλα δεν θελω να χαλασω φραγκα..:/

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε! Κοίταξε να δεις κατά πάσα πιθανότητα ο παραπάνω θόρυβος που ακούς είναι από την κάρτα γραφικών. Μπορεί να είναι και λίγο από τον επεξεργαστή. Δεν είναι κακό, να ξέρεις γενικά πως όταν πιέζεται κάτι στον υπολογιστή σου οι ανεμιστήρες ανεβάζουν τις στροφές τους, για να παρέχουν καλύτερη ψύξη.

Π.χ. αν τρέξεις όπως λες ένα παιχνίδι, τότε η κάρτα γραφικών ξεκινάει την "σκληρή" δουλειά και έτσι ανεβάζει θερμοκρασία. Ο ανεμιστήρας λοιπόν ξεκινάει να δουλεύει με μεγαλύτερη συχνότητα, προκειμένου να την ψύξει. Αυτό έχει όμως και το κακό ότι αυξάνονται και τα επίπεδα του θορύβου. Αν οι θερμοκρασίες που έχεις, είναι φυσιολογικές, τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι, όλα καλά.

Επειδή λες ότι το έχεις προσέξει τώρα τελευταία, αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο ότι μπορεί το ανεμιστηράκι να έχει μαζέψει κάμποση σκόνη, έτσι λοιπόν ο ανεμιστήρας δεν έχει την ίδια απόδοση με πριν, με συνέπεια να ανεβάζει ακόμα πιο πολύ τις στροφές, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Μπορείς να ανοίξεις το pc σου και να ρίξεις ένα γενικό καθάρισμα από σκόνες, και να δεις τι θόρυβο θα έχεις μετά.

Αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, τότε μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά μιάς aftermarket ψύκτρας, που θα είναι σαφώς πιό αθόρυβη και αποδοτική.

Εν τέλει αυτό που σε νοιάζει εσένα είναι το θέμα της θερμοκρασίας, να διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα. Αν είναι όλα καλά, τότε ο μόνος λόγος να αλλάξεις κάτι είναι καθαρά αισθητικός.

edit: πλάκα μου κάνετε ότι μου πήρε 15 λεπτά να γράψω την απάντηση. Όταν ξεκίνησα να γράφω δεν υπήρχε κανένα σχόλιο στο thread! Μάλλον πρέπει να αρχίσω να γράφω πιο γρήγορα!! :cry: :cry:

Δημοσ.

λοιπον παιδες....πριν το παιχνιδι--->http://www9.zippyshare.com/v/18005071/file.html

και μετα...--->http://www20.zippyshare.com/v/67366930/file.html

οποτε να αγορασω μια καινουρια ψυκτρα για την γραφικων ε? μια zalman εχει...

Πριν το Game έχεις 50+ και μετά το Game έχεις 46?

Δημοσ.

χαχα συγνωμη εκανα ενα λαθος..πριν ειχα 46 κ μετα 50...:)

πόση ώρα έπαιξες; Το 46 μου φαίνεται ψηλά για Idle...

Πόσο καιρό έχεις το Pc;

edit: Η κάρτα γραφικών σου είναι με ανεμιστήρα?

Δημοσ.

πόση ώρα έπαιξες; Το 46 μου φαίνεται ψηλά για Idle...

Πόσο καιρό έχεις το Pc;

το εχω 2 χρονια περιπου...δεν το συναρμολογησα εγω (ξερω αλλα βαριομουνα) το pc το εχω στην πεννα..με θερμοαγωγιμες..και ολαγυαλοκοπανε..δεν εχει ιχνος σκονης. ναι με ανεμιστηρα ειναι

Δημοσ.

Τι θερμοκρασία έχεις στο δωμάτιο αν όλα είναι στην πέννα και σε Idle έχεις 46?

Κουτί και ανεμιστήρια πες

Δεν μου απάντησες όμως πόση ώρα έπαιζες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...