Προς το περιεχόμενο

προβλημα εγκαταστασης cpu

dimip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την motherboard asrock h67m-ge και τον ι5 2500κ οταν παω να τον κλείσω ζορίζεται πολυ και πεταγεται εξω ο επεξεργαστής ενω το ντεμο που εχει για την προστασια στα ποδαρακια κλεινει μια χαρα....ο επεξεργαστης ειναι σίγουρα με την σωστη φορα....υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικό να στείλω πισω την motherboard???

το έχει συναντήσει κανεις κατι παρόμοιο?

Δημοσ.

Τι ενοείς πετάγεται προς τα έξω αφου οταν βάζεις τον επεξεργαστή στο socket κλείνει μετα με το σιδερένιο πιαστράκι που έχει. Μήπως θέλεις να πεις οτι απλα οταν το κλείνεις ζορίζεται πολύ ?

Επίσης σιγουρέψου οτι ειναι με την σωστή φορά γιατ θα κάνεις ζημιά...

Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία ?

Δημοσ.

φαινεται καθαρα εδω το προβλημα με το προστατευτικο κατεβαίνει χωρις δυσκολια με τον επεξεργαστη ειναι πολυ δυσκολο και στην πιεση προς το τελος λιγο πριν κουμπωση ξεκουμπωνη το πανω μερος με αποτελεσμα να πεταγεται εξω ο επεξεργαστης.......εχουν γινει και 2 σημαδακια ελπιζω να μην εχει γινει ζημια.....

από εποχης mmx 166 στηνω το πσ μου τετοι πραγμα δεν εχω αντιμετωπισει και τοτε ηταν ποιο ευκολο να γινει λαθος......

post-43686-0-17788400-1308495180_thumb.jpg

post-43686-0-16754200-1308495196_thumb.jpg

post-43686-0-39829100-1308495218_thumb.jpg

Δημοσ.

στην πρωτη φωτο επειδη ζοριζεται από την πανω πλευρα να χαμηλωση οπως φαινεται για να κουμπωση εχει ως αποτελεσμα να σηκωνεται με την πιεση το μπροστα μερος που εχει την μια βίδα και πανω απο αυτην και μετα ξεκουμπωνη όλο το γυρω μεταλικο περιβλημα και πεταγεται και ο επεξεργαστης εξω.......μονο και μονο για να δω αν εχει παθη ζημια ο επεξεργαστης σκεφτομαι τωρα αν δεν υπαρχει η βιδα θα κουμπωση μαλλον ανετα και την βιδωνω μετα ,αν και δεν ειναι ο σωστος τροπος............

Δημοσ.

Την κάτω βίδα αν έχεις τέτοιο θέμα μην την βιδώνεις εντελώς... Λάσκαρέ την λίγο και μετά βίδωσε την καλά... Για δοκίμασε έτσι...

Δεν πιστεύω βέβαια με τα βίδωσε ξεβίδωσε να έχεις φάει τις υποδοχές στις βίδες ε;

Δημοσ.

ουφ δεν επαθε ζημια ο επεξεργαστης τελικα(γιατι το σημαδι φαινοταν βαθυ).....ξεβίδωσα την μπροστα βιδα λιγο και αν και παλι αδικαιολογητα δυσκολα κουμπωσε(παντως μου φαινεται να ζοριζεται στην μητρικη πανω).....τοσα λεφτα και μετα από τοσα χρονια να υπάρχουν ακομη προβληματα εγκαταστασης.......+ ο κοπος βαλε βγαλε(και η αγωνια της καταστροφης)....οι θερμοκρασιες για idle κατασταση είνες καλές? τις ιδιες εχω και με τον core duo e4500 2.20 cpu και σε μητρικη αλλα ο core duo δουλευει με παθητική ψηκτρα scythe (έχω βγαλει τον ανεμιστηρα από την αρχη και με την αναβαθμηση θα παει για htpc)

ολα καλα λοιπον....ουφ :)

post-43686-0-54138400-1308504294_thumb.jpg

post-43686-0-67786100-1308504322_thumb.jpg

post-43686-0-06923500-1308504345_thumb.jpg

post-43686-0-71003300-1308504369_thumb.jpg

Δημοσ.

αν δεις την φωτο στο bios ειναι σε dual channel στην εγκατασταση σωστα ειναι single το αλλαξα ......

@ karmen1983 οπως βλεπεις ειναι πρόχειρη εγκατασταση για να δω οτι δεν εχει γινει ζημια.... λειτουργικο εχω fedora και windows ειχα σε ενα μικρο δισκο μονο για photoshop και ενα προγραμα της nikon....αν με την αναβαθμιση κατσουν ολα καλα θα καταργησω τα win τελειως και θα τα τρεχω απο VM με vitrualbox οποτε χρειαστει....καλο επομενο σαββατοκυριακο που θα εχω ελπιζω παλι λιγο χρονο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...