Προς το περιεχόμενο

Μου κάνει-αξίζει αυτό το τροφοδοτικό?

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.Το σύστημα μου είναι αυτό:Mobo:DFI dk p55-t3eh9,Cpu:Core i5 760,Gpu:Sapphire 5850 xtreme,Ram:4gb kingston hyperX+hyperX cooler,HDD:Samsung F3 1tb.Αυτό το τροφοδοτικό με καλύπτει : http://skinflint.co.uk/a305653.html ???Επίσης μελοντικά θα προσθεθεί ssd,και ίσως μια ακόμα 5850.Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Για τον εναν ssd και το υπάρχον σύστημα σου δεν θα εχεις πρόβλημα τώρα και για δεύτερη 5850 μάλλον θέλεις κατι σε περισσότερα watt για να εισαι κομπλέ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν θα σου συνιστούσα ένα τροφοδοτικό με μόλις 2 χρόνια εγγύηση.Ειδικά από Αγγλία όπου εαν σου χαλάσει τρέχα-γύρευε με το service.

Γιατί δεν πας σε ένα Corsair σαν αυτό της υπογραφής μου που έχει και 7 χρόνια εγγήση και έχεις ήσυχο το κεφαλάκι σου;

Δημοσ.

Σαν τροφοδοτικό μια χαρά είναι και αρκετά ποιοτικό .

Άλλα όπως είπε και ο tarantules η εγγύηση του είναι λίγο για τροφοδοτικό

Δημοσ.

ΑΑΑΑ, Είσαι ο φίλος που ανταλλάζει το 850wat τροφοδοτικό της premier? chieftec ήταν το πρώτο μου ποιοτικό τροφοδοτικό και άντεξε ακριβώς 5 μήνες!!!! Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση βέβαια.... Κ εσύ θυμάμαι με το δικό σου κάποια προβληματάκια είχες........

Δημοσ.

ΑΑΑΑ, Είσαι ο φίλος που ανταλλάζει το 850wat τροφοδοτικό της premier? chieftec ήταν το πρώτο μου ποιοτικό τροφοδοτικό και άντεξε ακριβώς 5 μήνες!!!! Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση βέβαια.... Κ εσύ θυμάμαι με το δικό σου κάποια προβληματάκια είχες........

ναι εγώ είμαι και ναι καλά θυμασε :mrgreen: !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...