PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θελω γνώμες και αποψείς για ένα προτζεκτ που φτιάχνω το οποιο θα ειναι social network,θα εχει ειδήσεις,μεγαλη θεματολογια πχ ταινιες αστεια μουσικη,ραδιοφωνο κτλπ... Μερικες φωτο για το πως θα είναι
theomalegan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Τί εννοείς γνώμες ? σε σχέση με τις τεχνολογίες υλοποίησης ?
PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 για το πως φαινεται εμφανισιακα,για την δομη του κτλπ
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θα δώσεις λεφτά και δεν θα έχεις περισσότερα έξοδα λόγο μεγαλύτερων... Ούτε και βύσματα έχεις για να σε αγοράσει κανας facebookis
PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Θα δώσεις λεφτά και δεν θα έχεις περισσότερα έξοδα λόγο μεγαλύτερων... Ούτε και βύσματα έχεις για να σε αγοράσει κανας facebookis στυλ μπλογκ το σκεφτομαι με επικαιρα θεματα, ενοτητα με αστεια ανεκδοτα και βιντεακια,review ταινιων μουσικης κτλπ... απλα λεω να βαλω και social networking για να μιλανε τα μελη μεταξυ τους... shoutcast για μουσικουλα. ξερεις λιγο απο ολα απο εμφανιση και δομη πως σου φανηκε?
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 εμενα μου αρεσε, δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα κιολας, μου φαινεται πολυ φαντασμαγορικο το background image ομως...
PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ναι το backround ειναι οντως καπως υπερβολικα χαρουμενο
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Χωρίς, ειλικρινά, να θέλω να σε κόψω. Έχω κάνει επανειλημμένες προσπάθειες σε "ό,τι να'ναι θεματολογία" σελίδες. Όλες πήραν τον άπατο. Καλύτερα, γνώμη μου, βρες ένα θέμα που να ενδιαφέρει τον κόσμο και ανέπτυξε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.