chm056 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα στο φόρουμ. Το πρόβλημα που έχω ειναι το εξης. Μώλις απεκτησα μια συνδεση conn-x 2Mbps. Το ασυρματο router που μου εστειλαν ειναι μάρκας HUAWEI. Tο προβλημα ειναι οτι οποτε πάω να συνδεθω ασύρματα με το κινητό μου (δεν εχω προσπαθησει μεχρι στιγμης με κάποιο laptop) στην αρχη επιτυγχανεται η συνδεση και μετα απο λιγα δευτερολεπτα οποιοδηποτε traffic σταματαει χωρις λογο. Απο κεινη τι στιγμη και μετα οποτε παω να ξανασυνθεθω μεσω κινητου, ενω εχει εντοπισει το ασυρματο δίκτυο καθε προσπαθεια για συνδεση ειναι ανεπιτυχης. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεωμενος. Ευχαριστω εκ των προτέρων Καλο βραδι
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα στο φόρουμ. Το πρόβλημα που έχω ειναι το εξης. Μώλις απεκτησα μια συνδεση conn-x 2Mbps. Το ασυρματο router που μου εστειλαν ειναι μάρκας HUAWEI. Tο προβλημα ειναι οτι οποτε πάω να συνδεθω ασύρματα με το κινητό μου (δεν εχω προσπαθησει μεχρι στιγμης με κάποιο laptop) στην αρχη επιτυγχανεται η συνδεση και μετα απο λιγα δευτερολεπτα οποιοδηποτε traffic σταματαει χωρις λογο. Απο κεινη τι στιγμη και μετα οποτε παω να ξανασυνθεθω μεσω κινητου, ενω εχει εντοπισει το ασυρματο δίκτυο καθε προσπαθεια για συνδεση ειναι ανεπιτυχης. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεωμενος. Ευχαριστω εκ των προτέρων Καλο βραδι σε αλλα ασυρματα δικτυα το κανει το ιδιο;
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Επίσης βρές να δοκιμάσεις και με ενα laptop για αρχή.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 επισης αλλαξε καναλι στον ρουτερ και δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.για firmware στο ρουτερ δεν ξερω αν υπαρχει πιο νεο.επισης μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις τον ρουτερ σε 802.11b αντι για g.
chm056 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σ'ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Επίσης να αναφέρω οτι laptops, netbooks κλπ συνδέονται κανονικά. Το τσέκαρα. Το πρόβλημα το έχω απ το κινητό (xperia X10 mini).
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 και πες μας γιατι πραγματι ειναι παραξενο.δεν ξερω και το κινητο εχει κανα update.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Επίσης βγάλε τον κωδικό για το wireless και δοκίμασε να μπεις να δούμε αν σε συνδέει
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αφου τα laptop συνδεονται κολλημα του κινητου ειναι και μπορει να μην θελει να παιξει με το συγκεκριμενο κλειδωμα.οποτε οπως ειπε ο spank δοκιμασε το ξεκλειδωτο και αν ολα ειναι οκ δοκιμασε αλλο τυπο κλειδωματος.δοκιμασε και τα πιο πανω που ειπα οπως μπορεις να δοκιμασεις να δωσεις και καμια Ip και dns καρφωτα στο κινητο μηπως παιξει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.