Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με αλλαγή γλώσας στο VirtueMart Joomla

jimmysnn_17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγκατέστησα την ελληνική γλώσσα για το site και πέρασα και τα κατάληλα αρχεία στο administrator\components\com_virtuemart\languages

και στη συνέχεια από το language manager έκανα default τα ελληνικά. Παρόλαυτα στο site δεν γίνετε καμία μετάφραση. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι πρόβλημα υπάρχει??

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγκατέστησα την ελληνική γλώσσα για το site και πέρασα και τα κατάληλα αρχεία στο administrator\components\com_virtuemart\languages

και στη συνέχεια από το language manager έκανα default τα ελληνικά. Παρόλαυτα στο site δεν γίνετε καμία μετάφραση. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι πρόβλημα υπάρχει??

Ευχαριστώ!!!

μηπως υπαρχει καποια επιλογη στο πανελ του component...πρωτα εγκατεστησες τα ελληνικα στο site και μετα στο component?

Δημοσ.

Aκολουθησα τη σειρά όπως τα έγραψα ακριβώς!!! οχι δεν έχω δει κάποια επιλογή. το θέμα είναι ότι με την ίδια διαδικασία το εγκατέστησα σε ένα συμφοιτητή μου (με τις ίδιες εκδώσεις joomla VirtueMart και language pack) και λειτουργησε... σε μένα όμως δεν λειτουργει δυστηχώς. Επίσης κάτι που παρατήρησα. όταν πάω να κάνω logout από ένα χρήστη που έχω φτιάξει στο site μου βγάζει error όταν ;exv default τα ελληνικά. Στα αγγλικά λειτουργεί μια χαρά. Μήπως έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει να το δοκιμάσω γιατί στερεψα πλεον :P

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!

Δημοσ.

Aκολουθησα τη σειρά όπως τα έγραψα ακριβώς!!! οχι δεν έχω δει κάποια επιλογή. το θέμα είναι ότι με την ίδια διαδικασία το εγκατέστησα σε ένα συμφοιτητή μου (με τις ίδιες εκδώσεις joomla VirtueMart και language pack) και λειτουργησε... σε μένα όμως δεν λειτουργει δυστηχώς. Επίσης κάτι που παρατήρησα. όταν πάω να κάνω logout από ένα χρήστη που έχω φτιάξει στο site μου βγάζει error όταν ;exv default τα ελληνικά. Στα αγγλικά λειτουργεί μια χαρά. Μήπως έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει να το δοκιμάσω γιατί στερεψα πλεον :P

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!

η υπαρχει ασυμβατοτητα εκδοσεων,η ειναι λαθος τα αρχεια μεταφρασης (τα ονοματα τους) βρες τα αντιστοιχα αγγλικα και δες πως ειναι(τα ελληνικα πρεπει αντι για en_GB να εχουν el_GR στην αρχη τους) ,η τα εβαλες σε λαθος φακελο (language\el-GR)

ειχα και εγω αντιστοιχο προβλημα με Kunena και απλα το εκανα ξανα εγκατασταση και λυθηκε...

η βασικα παρε τον φακελο language απο τον φιλο σου και βαλτον σε σενα :P μια απλη λυση για να μην ζοριζεσε πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...