NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το Site αυτό έχει γίνει με wordpress και εγώ θέλω να συνεχίσω το project (δεν ήταν δικό μου οπότε δεν ξέρω ο τύπος τι έχει κάνει!). Εγώ έχω όλους τους κωδικούς όμως δεν θέλω το wordpress. Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε τι κάνω για να βγάλω το wordpress (απλά σβήνω από τον server όλα τα αρχεία που έχουν σχέση με το wp και να αρχίζω να ανεβάζω τα δικά μου
_tasos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βασικά ναι, το μόνο επιπλέον είναι να σβήσεις και τη ΒΔ του. Αλλά μια και έχεις την ευκαιρία να παίξεις με wordpress γιατί να την πετάξεις;
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βασικά ναι, το μόνο επιπλέον είναι να σβήσεις και τη ΒΔ του. Αλλά μια και έχεις την ευκαιρία να παίξεις με wordpress γιατί να την πετάξεις; Προτιμώ το σημειωματάριο! Το έφτιαξα τελικά και δουλεύει κανονικά οπότε έβγαλα το Link!
_tasos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Προτιμώ το σημειωματάριο! Όχι κι έτσι! Τουλάχιστον βρες κάποιον editor για html/css/js.
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όχι κι έτσι! Τουλάχιστον βρες κάποιον editor για html/css/js. Τρόπος του λέγειν χρησιμοποιώ dreemweaver αλλά προτιμώ notepad++ που είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.