Προς το περιεχόμενο

Αγορα UPS - Κριτηρια

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω επειδη θελω να αγορασω 2 ups 1 για το μαγαζι και ενα για το σπιτι , τι πρεπει να προσεξω ? Με τι κριτηρια αγοραζεις ενα UPS επειδη ειμαι λιγο ψιλο-ασχετος ..!

Μαγαζι : 1 pc + 1 mac mini + 1 Laser εκτυπωτη + 1 Κανονικο εκτυπωτη ( Βεβαια και μονο τα 2 pc's να συνδεσω με καλυπτει)

Σπιτι : 1 iMac μονο ... !!

Για δωστε λιγο φωτα !

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω επειδη θελω να αγορασω 2 ups 1 για το μαγαζι και ενα για το σπιτι , τι πρεπει να προσεξω ? Με τι κριτηρια αγοραζεις ενα UPS επειδη ειμαι λιγο ψιλο-ασχετος ..!

Μαγαζι : 1 pc + 1 mac mini + 1 Laser εκτυπωτη + 1 Κανονικο εκτυπωτη ( Βεβαια και μονο τα 2 pc's να συνδεσω με καλυπτει)

Σπιτι : 1 iMac μονο ... !!

Για δωστε λιγο φωτα !

Δημοσ.

πονεμενη ιστορια φιλε μου! οποιος εχει ασχοληθει με ups και δεν εχει αγανακτησει να με φτησει!!

για να μην σου γραφω πολλα θα σου πω το εξης!

καταρχην τους εκτυπωτεσ ξεχνα τους , δεν υπαρχει ουτε λογος να τους βαλεις και γενικα να ξερεις οτι θα καταστρεψεις το ups.

παρε για ακριβο apc και γαι φθηνο inform απο τις λιγες εταιρειες που εχουν support στην Ελλαδα!

αν θες περισσοτερες πληροφοριες - αναλυσεις μην δυστασεισ στειμε μηνυμα.

Δημοσ.

πονεμενη ιστορια φιλε μου! οποιος εχει ασχοληθει με ups και δεν εχει αγανακτησει να με φτησει!!

για να μην σου γραφω πολλα θα σου πω το εξης!

καταρχην τους εκτυπωτεσ ξεχνα τους , δεν υπαρχει ουτε λογος να τους βαλεις και γενικα να ξερεις οτι θα καταστρεψεις το ups.

παρε για ακριβο apc και γαι φθηνο inform απο τις λιγες εταιρειες που εχουν support στην Ελλαδα!

αν θες περισσοτερες πληροφοριες - αναλυσεις μην δυστασεισ στειμε μηνυμα.

Γιατί θα καταστρέψει το ups με τους εκτυπωτές ? :unsure:

Δημοσ.

Γιατί θα καταστρέψει το ups με τους εκτυπωτές ? :unsure:

Γνωριζεις ποσα watt ειναι η λαμπα ενος φουρνου ενος laser εκτυπωτη?

Κατα την εκκινηση του εκτυπωτη και με ενα φορτιο στο οριο ,μπορει να σου καψει την ασφαλεια για πλακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...