Προς το περιεχόμενο

Android phone μέχρι 120

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό γιατί το Nokia5800xpressmusic(το έχω σχεδόν 2 χρόνια) τα έπαιξε έσπασε και η οθόνη αφήστε.Μόλις το πήρα λέω δεν ξαναλλάζω κινητό θα πορευτώ με αυτό μέχρι που να μην παίρνει τηλέφωνο αλλά όπως προανέφερα...Λέω να πάρω το Vodafone Joy845 το έχουν δύο γνωστοί μου το έχω χειρηστεί και εγώ κομπλέ μου φαίνεται...Εσείς προτείνετε κάτι διαφορετικό σε αυτήν την τιμή?Έστω και άλλα κινητά από το διαδύκτιο,αντιγραφές ό,τι έχετε κατά νου,κάθε γνώμη δεκτή.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.. :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

zte racer από εμένα

ή κάνα used από τις αγγελίες εδώ

Edit. ξέχασα το blade.

Ένα κατάστημα το έχει ειδική προσφορά για το insomnia 110€

Δημοσ.

ΖΤΕ Blade στα 119 ευρώ πλέον, το καλύτερο value for money στα χρήματα αυτά.

Θα το βρείς στα καταστήματα Wind.

Τώρα αν δεν θές ' Κινεζιά ' θα πληρώσεις παραπάνω για λιγότερα :devil:

Δημοσ.

Θα ξυπνήσεις αύριο, θα κάνεις όλες τι δουλειές σου και μετά θα πας σε ένα κατάστημα WIND και θα αγοράσεις το ZTE BLADE...Κοστίζει 119€ και είναι ότι καλύτερο σε Android που μπορείς να βρεις μέχρι 188€(Μετά το HUAWEI IDEOS X5, με 189€ αλλά καλύτερο...!

Δημοσ.

Βρε παιδιά συγγνωμη.....αλλα στα Καταστηματα Wind που ρωτησα την προηγουμενη εβδομαδα το ZTE BLADE ηταν στα 149 ευρω!

139€ θες να πεις...

Δημοσ.

ΖΤΕ Blade στα 119 ευρώ πλέον, το καλύτερο value for money στα χρήματα αυτά.

Θα το βρείς στα καταστήματα Wind.

Τώρα αν δεν θές ' Κινεζιά ' θα πληρώσεις παραπάνω για λιγότερα :devil:

ψάξε στη Wikipedia "ZTE" και "Huawei"

Δημοσ.

Οπότε να παεριμένω να πέσει η τιμή να αγοράσω το vodafone joy845?

Δεν συμφέρει να πάρεις το Joy...Η διαφορά τους είναι περίπου 30€ και το BLADE είναι πολύ καλύτερο...Τώρα η τιμή του δεν νομίζω να πέσει άλλο γιατί ήδη είναι πολύ χαμηλά...Αλλά σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο από το Joy..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...