bobiras13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Γεια χαρά σε όλους, είμαι στη διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας τουριστικού περιεχομένου.. ένας μικρός ταξιδιωτικός οδηγός ας πούμε! Αποφάσισα μιας και δεν έχω χρόνο... να πληρώσω μια φίλη μου που έχει proficiency και γενικά ήταν πάντα καλή στα μαθήματα.. να ψάξει να βρεί πληροφορίες για το συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό και να τις δακτυλογραφήσει στα Αγγλικά βέβαια! Είναι 12 κείμενα.. απο τα οποία 4-5 γύρω στις 250-350 λέξεις και τα υπόλοιπα λιγότερες από 100! Η κοπέλα δεν εχει ξανα-ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο.. πόσο πιστεύεται ότι πρέπει να την πληρώσω? Εχει ακούσει κανείς να πληρώνουν με τη λέξη...??.. και αν ναι πόσο..?
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Γεια χαρά σε όλους, είμαι στη διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας τουριστικού περιεχομένου.. ένας μικρός ταξιδιωτικός οδηγός ας πούμε! Αποφάσισα μιας και δεν έχω χρόνο... να πληρώσω μια φίλη μου που έχει proficiency και γενικά ήταν πάντα καλή στα μαθήματα.. να ψάξει να βρεί πληροφορίες για το συγκεκριμένο τουριστικό προορισμό και να τις δακτυλογραφήσει στα Αγγλικά βέβαια! Είναι 12 κείμενα.. απο τα οποία 4-5 γύρω στις 250-350 λέξεις και τα υπόλοιπα λιγότερες από 100! Η κοπέλα δεν εχει ξανα-ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο.. πόσο πιστεύεται ότι πρέπει να την πληρώσω? Εχει ακούσει κανείς να πληρώνουν με τη λέξη...??.. και αν ναι πόσο..? Χωρίς να ξέρω εγώ θα ζήταγα 100. Μπορεί να είναι πολλά αλλά και λίγα δεν ξέρω....
CyberCr33p Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Με βάση τις λέξεις που λες είναι γύρω στις 8 σελίδες. Εάν δεν κάνω λάθος οι χρεώσεις είναι γύρω στα 15 ευρώ η σελίδα.
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Με βάση τις λέξεις που λες είναι γύρω στις 8 σελίδες. Εάν δεν κάνω λάθος οι χρεώσεις είναι γύρω στα 15 ευρώ η σελίδα. ΕΕ άμα έχεις οικονομικό μυαλό (για εμένα μιλάω ). Μέσα έπεσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.