Προς το περιεχόμενο

Αναρτησεις σε GOOGLE SITES (πρωτοσελιδα, CHAT ROOMS)@@@ASXETOS....@

spirosleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτιαχνω μια ιστοσελιδα μιας ομαδας ανθρωπων, περισσοτερο σαν πιο αμεση επικοινωνια με φιλους και γνωστους και ανταλλαγης αποψεων. αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω αναρτηση στην ιστοσελιδα μου, των πρωτοσελιδων των εφημεριδων, χωρις να ανοιγει σε νεο παραθυρο, και οπως ακομα να βαλω να παιζει ενας ραδιοφωνικος σταθμος σε καθε σελιδα του site μου, και τελος, chat room. ειμει σε πολυ πρωιμο σταδιο , και χρειαζομαι βοηθειες που δεν μπορεσα να βρω μεχρι τωρα στο google. ευχαριστω

Δημοσ.

φτιαχνω μια ιστοσελιδα μιας ομαδας ανθρωπων, περισσοτερο σαν πιο αμεση επικοινωνια με φιλους και γνωστους και ανταλλαγης αποψεων. αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω αναρτηση στην ιστοσελιδα μου, των πρωτοσελιδων των εφημεριδων, χωρις να ανοιγει σε νεο παραθυρο, και οπως ακομα να βαλω να παιζει ενας ραδιοφωνικος σταθμος σε καθε σελιδα του site μου, και τελος, chat room. ειμει σε πολυ πρωιμο σταδιο , και χρειαζομαι βοηθειες που δεν μπορεσα να βρω μεχρι τωρα στο google. ευχαριστω

Τί είδους βοήθεια χρειάζεσαι? Και τί προσπάθησες να βρείς στο Google που δεν το βρήκες? Σε τί φτιάχνεις το project?

Δημοσ.

ισως δεν ψαχνω σωστα και για αυτο δεν μπορω να το βρω. εχει φτιαξeι την ιστοσελιδα και θα ηθελα στην αρχικη, να μου εμφανιζει τα πρωτοσελιδα εφημεριδων και ενα πλαισιο για live radio. την εχω ξεκινησει με το google sites. .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...