Προς το περιεχόμενο

απορια σχετικα με Μνημες

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα προσφατα αγορασα αυτες της ram ,ειπα να κανω ενα memtest αρχηκα στα 1333Mhz το ειχα αφισει για καμποσες ωρες γιατι ειχα δουλεια οταν γυρισα ειχε κανει απο 13 pass καθως και πολλα erros , αφου το ξανακοιταξα σε 1333mhz και 1600Mhz στα slot 1-3 και 2-4 με τα αποτελεσμα να ειναι ιδια, δοκιμασα και ενα ενα τα dimm τελικα ενα απo αυτα μου βγαζει τo προβλημα, αυτο που θελω να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να μου διμιουργησουν προβλημα στο μελλον ρωταω γιατι δεν εχω αντιμετωπιση κανα προβλημα to pc ειναι σταθερο ουτε επανεκκινησεις ουτε τιποτα αλλο .

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο λεω πως δεν μου εχουν βγαλει κανενα προβλημα με blue screen και επανεκκινησεις

Δημοσ.

εχεις φτασει να χρησιμοποιησεις και τα 8 gb; μολις κατι παει να "γραψει" εκει που βρηκε το memtest τα errors θα σου κανει restart

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι και τα 8 δεν τα εχω τεσταρι ακομα , μηπος το ειχα βαλει πολλες ωρες το memtest και γιαυτο μου βγαζει τοσα errors?

Δημοσ.

οχι κανονικα δεν πρεπει να βγαλει τιποτα.αλλα αφου λες οτι ενα απο τα δυο dimm σου εβγαλε error καλο θα ηταν να τις επιστρεψεις.voltage και timings ειναι αυτοματα η τα εβαλες εσυ; οι συγκεκριμενες βλεπω υποστηριζουν xmp profile.αν ειναι On δοκιμασε να το κλεισεις και να τα περασεις ολα με το χερι

Δημοσ.

Όχι το memtest τεστάρει της μνήμες σχεδόν στο 100% ενώ μέσα στα windows το πολύ να φτάσεις στο 40% και αυτός είναι ο λόγος ότι ακόμη δεν σου έβγαλε κάτι

Επισκέπτης
Δημοσ.

το εχω βαλει απτο profile xqlwz9.png

α και κατι αλλο επιδει το κιταξα και σημερα το πρωι το ειχα βαλει για 4 ωρες χωρις να μου βγαλει errors, και το μεσημερι παλι τα ιδια με errors τι κανω τωρα ?

μηπως φταιει που το ετρεξα πολλες ωρες παλι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ok παιδια ευχαριστω θα το ξανακιταξω και θα κανω ποστ για αποτελεσματα .

Επισκέπτης
Δημοσ.

λοιπον παιδια δικιο ειχατε , σωστα εβγαλε και τα errors οντως οπως ειπει και ο Sarandis κιταζα και κατι εργασιες που ηθελα να κανω δυστυχως δεν γεμιζει η ram και απτην αρχη κακος δεν την ειχα κιταξει ,πανε για επιστροφη ευχαριστω παιδια :-).

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημερα και σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα μεχρι εχτες μου εβγαζαν προβληματα αφου δεν μπορουσα καν να χρησιμοποιησω ολο το μεγεθος της ram και μου εβγαζαν και πολλα errors στο memtest ,το δοκιμασα χτες ξανα με το memtest για 5 ωρες χωρις να μου βγαλει errors :confused: επισης το προβλημα που ειχα που δεν μπορουσα να γεμισω ολη τι ram δεν υπαρχη πλεον, ξαφνικα δειχνει να δουλευει χωρις προβληματα μηπως εχετε καμια ιδεα παιδια προτου της στειλω? . :mad:

Επισκέπτης
Δημοσ.

5 ωρες εκανε 5 pass χωρις να βγαλει errors

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...