Προς το περιεχόμενο

απορια σχετικα με Μνημες

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κατέβασε το τελευταίο bios update (οχι beta ) και βάλτο και ξανά δούλεψε λίγο το μηχάνημα και χρησιμοποίησε της ram και πες μας .

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

προβλημα με επανεκκινησεις blue screens δεν ειχα αυτα απτο memtest.

Δημοσ.

Α γιατί πήρε κάπου το μάτι μου μπλε οθόνες .

Για μπες στο bios και βαλε τα mhz,timings,volt χειροκίνητα και ξανά δοκίμασε δεν ξέρω τι να πω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

ετρεξα και το gold memory δεν μου εβγαλε errors ,μετα απτο bios τα εβαλα χειροκινητα ολα timings,volt ετρεξα ξανα το memtest στα 3 pass μου εβγαλε errors , και επανηλθε το προβλημα που ειχα που δεν μπορουσα να γεμισω και τα 8 gig ουτε καν 3 gig ,δοκιμασα μονο του το dimm που που ειχα πει πιο πανω πως μου δημιουργει το προβλημα καπια προγραματα δεν εκκινουν πχ βαζω να παιξω και κανα game στο steam οταν παει να κανει login αυτοματα μου το κλεινει :mad: αυτα. τωρα της μνημες θα της επιστρεψω απλα ηθελα μια 2 γνωμη :-D .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tη mobo τη χρησιμοποιω καιρο με κατι παλιες μνημες που ειχα δοκιμασμενες σε ολα τα slot χωρις κανενα προβλημα. τωρα εχω της corsair πανω, ετρεξα memtest παλι για 2 ωρες αυτη τι φορα χωρις error, δεν ξερω τι γινεται ,τεσπα ευχαριστω και παλι :-) θα της παρακολουθησω και αμα ειναι της επιστρεφω .

Δημοσ.

Πάντως και σε μια παρόμοια περίπτωση σε ενα γνωστό ειχαμε αλλάξει 2 πάρτιδες μνήμες διαφορετικής εταιρίας μια έπεζαν την αλλη οχι την μια έβγαζαν errors την αλλη οχι τελικά μετα απο κανα 2 μήνες αποδέιχτηκε οτι ηταν η motherboard μιας και έβγαλε ξαφνικά πρόβλημα τότε.

Δημοσ.

Πάντως και σε μια παρόμοια περίπτωση σε ενα γνωστό ειχαμε αλλάξει 2 πάρτιδες μνήμες διαφορετικής εταιρίας μια έπεζαν την αλλη οχι την μια έβγαζαν errors την αλλη οχι τελικά μετα απο κανα 2 μήνες αποδέιχτηκε οτι ηταν η motherboard μιας και έβγαλε ξαφνικά πρόβλημα τότε.

Για αυτό είπα οτι στην χειρότερη κάτι τρεχει με την μητρική .Μπορεί άρχισε να τα παίζει ο controller

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα παιδια ειχα βαλει το memtest απο χτες να τρεχει ξανα, σημερα που το ειδα δεν εβγαλε errors στης 6 ωρες , τωρα για τι μητρικη την εχω 3 μηνες στην αρχη την ειχα με αλλες μνημες kingston ηταν ηθελα να της τρεχω στα 1600 mhz 1.65v αλλα σε εκεiνες μου εβγαζε blue screens , γιαυτο πηρα αυτες επιδει οι sandy παιζουν στα 1.5V.

Επισκέπτης
Δημοσ.

p67a-ud4-B3 για τις blue screen οι μνημες πρεπει να εφταιγαν γιατι της ετρεχα στα 1600mhz με 1.65v ,οταν της εβαζα στα 1333Mhz με1.50v δεν ειχα επανεκκινησεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για της μνημες αναφερομαι στης kingston που ειχα στην αρχη οχι σε αυτες που εχω τωρα, της kingston οταν της εβαζα στα 1600 Mhz 1.65v ειχα προβλημα με blue screens .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...