intergrale Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 αγόρασα από το πλαίσιο την Radeon HD 6950. Έβαλα και ένα καινούργιο σκληρό 500 giga η Motherboard Μου είναι Gigabyte η EP45-DS3P και το τροφοδοτικό μου 650 Wat ενώ ξεκινάω να παίξω μετά από 10 και 15 λεπτά μαύρη οθόνη και για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση από το κουτή Να προσθέσω ότι όταν είμαι στο ίντερνετ δεν μου τα κάνει αυτά έβγαλα και φώτο την ώρα που ήμουνα στο παιχνίδι για να δείτε της θερμοκρασίες μου : Περιμένω απάντηση Φιλικά Μιχάλης
VasPolys Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες πολυ καλες θα ελεγα....Περασε οδηγους γενικοτερα...Κανε ενα memtest ετσι για το καλο κανενα 3ωρο...Να μου πεις τοσο καιρο πως επαιζες...!πηγαινε παλι πισω την καρτα να την κοιταξουν μηπως εχει κανποιο θεμα αλλα ειμαι σιγουρος 90% οτι ειναι το τροφοδοτικο σου που κανει την ζημια...
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Όντως μια χαρά είναι η θερμοκρασίες σου . Το τροφοδοτικό είναι για πέταμα. Για κατέβασε το furmark κανε ένα στρες στην κάρτα γραφικών και δες αν σου κάνει τα ίδια
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Φίλε μου όντως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεν νομίζω οτι μπορεί να ανταπεξέλθει για μια τέτοια high end κάρτα γραφικών ρίξε όμως ενα furmark όπως ειπε ο rafail
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και αν μετα ξαναπερνα τους drivers οπως ειπε ο φιλος VasPolys
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 1. Απεγκατασταση drivers - καθάρισμα με driversweeper - κατεβασμα τελευταίων driver απο amd.com - εγκατάσταση driver... 2. Ελεγχος με furmark 3. Ελεγχος με memtest Αν όλα τα παραπάνω δεν δώσουν καποιο ξεκάθαρο πρόβλημα ή λυση τότε μιλάμε οτι κατα 90% φταίει το τροφοδοτικο και κατα 10% να είναι ελλατωματική η κάρτα!!! Αααααα και να μαθεις να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!
agent_smith Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 τι κάρτα είχες πριν; λογικά είναι θέμα drivers αν δεν έκανες σωστά την διαδικασία καθαρισμού και εγκατάστασης νέων ειδικά αν ήταν κάρτα άλλου chip όπως nvidia.
intergrale Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πριν είχα μια Nvidia εγώ έλεγα ότι έφταιγε καθαρά η motherboard άλλα θα δοκιμάσω μια και αν το ξανά κάνη θα δοκιμάσω να βάλω και ένα τροφοδοτικό η κάρτα δεν νομίζω να είναι ελαττωματική αλλά θα κάνω και το Test που μου προτείνατε μήπως και τελικά να φταίει η κάρτα γραφικών
rafail1994 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μάλλον ευθύνονται η drivers τους έκανες απεγκατάσταση τους παλιούς της nvidia ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.