marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα κατι περιεργο. Οταν παω στο δρομο με τα ποδια, σταματαω οπου βλεπω αγγελτηρια θανατου ή μνημοσυνου , τα κοιτω και τα διαβαζω. Ετσι νιωθω μια ασυνηθιστη ομως ποιοτικη ικανοποιηση. Τι να χει αραγε η επιστημη της ψυχολογιας να πει γι' αυτο? Εσεις δοκιμαζετε αυτη την απολαυση ή δε σας προξενει κανενα ενδιαφερον?
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τόχω περάσει. Έναν καιρό τα διαβάζαμε όλα με έναν φίλο μου στον δρόμο αλλά δεν θα έλεγα για ικανοποίηση. Τα ονόματα κοίταγα
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι όταν πηγαίνω σε νεκροταφεία νιώθω πολύ όμορφα και δεν ξέρω γιατί , δηλαδή θα μπορούσα να αράξω για ώρες εκεί και να κοιτάζω το άπειρο.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τόχω περάσει ποσο καιρο κρατησε? Εμεινε σε τετοια επιπεδα ή χειροτερευσε η κατασταση? Επισης γουσταρω να διαβαζω για θανατους στην εφημεριδα. Τους γαμους χεσμενους τους εχω, αλλα οποτε τυχει να πεσει στα χερια μου εντυπο που να χει ψοφαμους...
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι όταν πηγαίνω σε νεκροταφεία νιώθω πολύ όμορφα και δεν ξέρω γιατί , δηλαδή θα μπορούσα να αράξω για ώρες εκεί και να κοιτάζω το άπειρο. Κι εγω τωρα γουσταρω. Παλια μικρος φοβομουνα. Βεβαια λιγος φοβος τετοιου ειδους μου φαινεται τωρα καλος, εχει πλακα, αλλα σ' εκει δε τον εχω πια. Και το σκοταδι γαμαει. Σκοταδι, ερημια, κοντα σε δασος, και γαμω τις φασεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ποσο καιρο κρατησε? Εμεινε σε τετοια επιπεδα ή χειροτερευσε η κατασταση? Επισης γουσταρω να διαβαζω για θανατους στην εφημεριδα. Τους γαμους χεσμενους τους εχω, αλλα οποτε τυχει να πεσει στα χερια μου εντυπο που να χει ψοφαμους... Μπα, δεν είναι το ίδιο αυτό που είχα. Δεν ευχαριστιόμουνα τίποτα. Έτσι γενικά από περιέργεια κοίταγα. Άμα σου πω πως αυτό το δικό σου μου συμβαίνει όταν ακούω για άλλα εγκλήματα, τι θα μου πεις..
gnsX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα κατι περιεργο. Οταν παω στο δρομο με τα ποδια, σταματαω οπου βλεπω αγγελτηρια θανατου ή μνημοσυνου , τα κοιτω και τα διαβαζω. Ετσι νιωθω μια ασυνηθιστη ομως ποιοτικη ικανοποιηση. Τι να χει αραγε η επιστημη της ψυχολογιας να πει γι' αυτο? Εσεις δοκιμαζετε αυτη την απολαυση ή δε σας προξενει κανενα ενδιαφερον? πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα συνηθισμένο πάθος στους κόλπους της σημερινής κοινωνίας. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως,απολαμβάνεις το ίδιο το 9ημερο μνημόσυνο με τα 40; Είναι μια διευκρίνιση που αν έκανες θα βοηθούσες πολύ κόσμο
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως.
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα συνηθισμένο πάθος στους κόλπους της σημερινής κοινωνίας. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως,απολαμβάνεις το ίδιο το 9ημερο μνημόσυνο με τα 40; Είναι μια διευκρίνιση που αν έκανες θα βοηθούσες πολύ κόσμο πιο πολυ 40ημερο γουσταρω, αλλα πανω απ' ολα ο θανατος? Λετε να ειμαι γκοθας και να μη το ξερω? Να παω να παρω καινουρια ρουχα αν ειναι. Και αη λάινερ.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Κι εγω τωρα γουσταρω. Παλια μικρος φοβομουνα. Βεβαια λιγος φοβος τετοιου ειδους μου φαινεται τωρα καλος, εχει πλακα, αλλα σ' εκει δε τον εχω πια. Και το σκοταδι γαμαει. Σκοταδι, ερημια, κοντα σε δασος, και γαμω τις φασεις. μια μέρα είχα πάει με δύο φίλους σε μια ερημιά βράδυ και πίναμε χό και ακούστηκε ένα νυχτοπούλι και νομίζαμε πως μας την έπεσαν και αρχίσαμε και τρέχαμε κύκλους γύρο από το αμάξι για κανένα δεκάλεπτο(ήταν σκοτάδι , ήμασταν και κόκαλο και δεν ξέραμε προς τα πού να τρέξουμε).
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως. μα ναι, εχει και μυστηριο το θεμα! Ελατε να γινουμε πολλοι. Κατι αλλο: οταν γινεται μεγαλη μαζικη καταστροφη, νιωθετε μια κρυφη ευχαριστηση? Εξαιρειται η καταστροφη στην ιαπωνια γιατι εχουν γαματο κινηματογραφο και φυσικα τα ανιμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Και η ηλικία βέβαια, ξέχασα το βασικότερο! Συνήθως ήταν 70+ αν και μια φορά είχαμε δει "8" και για μια στιγμή νομίσαμε πως δεν είχαμε δει το μηδέν και το ξαναδιαβάσαμε. Μάταια. Και η αίσθηση αυτής της συνειδητοποίησης δεν ήταν καθόλου ωραία
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως. One mans death anothers ones quizz;P σφσ΄λκδφκξφδσαξφδσαλκφδσαφδσαφδσαφδσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.