Προς το περιεχόμενο

Ενα... οχι και τοσο συνηθισμενο παθος

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα κατι περιεργο. Οταν παω στο δρομο με τα ποδια, σταματαω οπου βλεπω αγγελτηρια θανατου ή μνημοσυνου , τα κοιτω και τα διαβαζω. Ετσι νιωθω μια ασυνηθιστη ομως ποιοτικη ικανοποιηση. Τι να χει αραγε η επιστημη της ψυχολογιας να πει γι' αυτο? Εσεις δοκιμαζετε αυτη την απολαυση ή δε σας προξενει κανενα ενδιαφερον?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν πηγαίνω σε νεκροταφεία νιώθω πολύ όμορφα και δεν ξέρω γιατί , δηλαδή θα μπορούσα να αράξω για ώρες εκεί και να κοιτάζω το άπειρο.

Δημοσ.

Τόχω περάσει

ποσο καιρο κρατησε? Εμεινε σε τετοια επιπεδα ή χειροτερευσε η κατασταση?

Επισης γουσταρω να διαβαζω για θανατους στην εφημεριδα. Τους γαμους χεσμενους τους εχω, αλλα οποτε τυχει να πεσει στα χερια μου εντυπο που να χει ψοφαμους...

Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν πηγαίνω σε νεκροταφεία νιώθω πολύ όμορφα και δεν ξέρω γιατί , δηλαδή θα μπορούσα να αράξω για ώρες εκεί και να κοιτάζω το άπειρο.

Κι εγω τωρα γουσταρω. Παλια μικρος φοβομουνα. Βεβαια λιγος φοβος τετοιου ειδους μου φαινεται τωρα καλος, εχει πλακα, αλλα σ' εκει δε τον εχω πια. Και το σκοταδι γαμαει. Σκοταδι, ερημια, κοντα σε δασος, και γαμω τις φασεις.

Δημοσ.

ποσο καιρο κρατησε? Εμεινε σε τετοια επιπεδα ή χειροτερευσε η κατασταση?

Επισης γουσταρω να διαβαζω για θανατους στην εφημεριδα. Τους γαμους χεσμενους τους εχω, αλλα οποτε τυχει να πεσει στα χερια μου εντυπο που να χει ψοφαμους...

Μπα, δεν είναι το ίδιο αυτό που είχα. Δεν ευχαριστιόμουνα τίποτα. Έτσι γενικά από περιέργεια κοίταγα.

Άμα σου πω πως αυτό το δικό σου μου συμβαίνει όταν ακούω για άλλα εγκλήματα, τι θα μου πεις..

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα κατι περιεργο. Οταν παω στο δρομο με τα ποδια, σταματαω οπου βλεπω αγγελτηρια θανατου ή μνημοσυνου , τα κοιτω και τα διαβαζω. Ετσι νιωθω μια ασυνηθιστη ομως ποιοτικη ικανοποιηση. Τι να χει αραγε η επιστημη της ψυχολογιας να πει γι' αυτο? Εσεις δοκιμαζετε αυτη την απολαυση ή δε σας προξενει κανενα ενδιαφερον?

πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα συνηθισμένο πάθος στους κόλπους της σημερινής κοινωνίας.

Θα ήθελα να ρωτήσω όμως,απολαμβάνεις το ίδιο το 9ημερο μνημόσυνο με τα 40;

Είναι μια διευκρίνιση που αν έκανες θα βοηθούσες πολύ κόσμο

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα συνηθισμένο πάθος στους κόλπους της σημερινής κοινωνίας.

Θα ήθελα να ρωτήσω όμως,απολαμβάνεις το ίδιο το 9ημερο μνημόσυνο με τα 40;

Είναι μια διευκρίνιση που αν έκανες θα βοηθούσες πολύ κόσμο

πιο πολυ 40ημερο γουσταρω, αλλα πανω απ' ολα ο θανατος?

Λετε να ειμαι γκοθας και να μη το ξερω?

Να παω να παρω καινουρια ρουχα αν ειναι. Και αη λάινερ.

Δημοσ.

Κι εγω τωρα γουσταρω. Παλια μικρος φοβομουνα. Βεβαια λιγος φοβος τετοιου ειδους μου φαινεται τωρα καλος, εχει πλακα, αλλα σ' εκει δε τον εχω πια. Και το σκοταδι γαμαει. Σκοταδι, ερημια, κοντα σε δασος, και γαμω τις φασεις.

μια μέρα είχα πάει με δύο φίλους σε μια ερημιά βράδυ και πίναμε χό και ακούστηκε ένα νυχτοπούλι και νομίζαμε πως μας την έπεσαν και αρχίσαμε και τρέχαμε κύκλους γύρο από το αμάξι για κανένα δεκάλεπτο(ήταν σκοτάδι , ήμασταν και κόκαλο και δεν ξέραμε προς τα πού να τρέξουμε).

Δημοσ.

Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως.

μα ναι, εχει και μυστηριο το θεμα! Ελατε να γινουμε πολλοι.

Κατι αλλο: οταν γινεται μεγαλη μαζικη καταστροφη, νιωθετε μια κρυφη ευχαριστηση? Εξαιρειται η καταστροφη στην ιαπωνια γιατι εχουν γαματο κινηματογραφο και φυσικα τα ανιμε.

Δημοσ.

Και η ηλικία βέβαια, ξέχασα το βασικότερο!

Συνήθως ήταν 70+ αν και μια φορά είχαμε δει "8" και για μια στιγμή νομίσαμε πως δεν είχαμε δει το μηδέν και το ξαναδιαβάσαμε.

Μάταια.

Και η αίσθηση αυτής της συνειδητοποίησης δεν ήταν καθόλου ωραία

Δημοσ.

Εγώ διαβάζω μόνο τις ηλικίες. Και προσπαθώ να φανταστώ από τι πέθανε αναλόγως.

One mans death anothers ones quizz;P

σφσ΄λκδφκξφδσαξφδσαλκφδσαφδσαφδσαφδσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...