lust21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπερα. Θελω να αγορασω το 3ds για το ξαδερφακι μου αλλα εχω μερικες αποριες. 1ον νομιζω δεν εχει βγει καρτα που να παιζει και τα 3d ξερουμε ποτε βγαινει? 2ον σε περιπτωση που αγορασω μια καρτα για να παιζει τα παλια του παλιου DS a)θα παιζει ακομα και τα νεα ποκεμον? β) ειναι ασφαλες η θα γινει brick? γ)απο πιο σαιτ να τη παραγγειλω (διαβασα οτι η nintendo θα bannarei τις κονσολες ενοει μονο το ιντερνετ ?η ακομα και τα παιχνιδια?) Αυτα προς το παρον...οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη και αναγκαια!!(οποιος εχει ξαδερφακι που ζηταει ασταματητα ξερει ) Φιλικα Κωστας
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν έχει βγει κάρτα για το 3DS. Για την άλλη ερώτηση δεν γνωρίζω.
skanjos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 1.κάρτα για 3ds δεν έχει βγει και δεν γνωρίζουμε αν θα βγει και πότε 2.α τα Pokemon black/white παίζουν κανονικά.β.δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκ να γίνει bricked ,δεν περνάς λογισμικό μέσα,κάρτα παίζεις.γ.έχει πολλά site,τσέκαρε να είναι αγγλικό και να λέει οτι πουλάει genuine κάρτα και όχι απομοίμηση(για να δέχεται τα updates.) η νιντέντο μπορεί να μπανάρει το Online αλλα μέχρι στιγμής το ίδιο tos έχει στο wii και δεν έχει προβεί σε bans,την κονσόλα με τπτ.απαγορέυεται στην ευρώπη τουλάχιστον.
lust21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 1.κάρτα για 3ds δεν έχει βγει και δεν γνωρίζουμε αν θα βγει και πότε 2.α τα Pokemon black/white παίζουν κανονικά.β.δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκ να γίνει bricked ,δεν περνάς λογισμικό μέσα,κάρτα παίζεις.γ.έχει πολλά site,τσέκαρε να είναι αγγλικό και να λέει οτι πουλάει genuine κάρτα και όχι απομοίμηση(για να δέχεται τα updates.) η νιντέντο μπορεί να μπανάρει το Online αλλα μέχρι στιγμής το ίδιο tos έχει στο wii και δεν έχει προβεί σε bans,την κονσόλα με τπτ.απαγορέυεται στην ευρώπη τουλάχιστον. Νασε καλα εχω 2 τελευταιες ερωτησεις 1)δεν εχω ιδεα ποια ειναι η καλυτερη καρτα που πρεπει να αγορασω δεν εχω ξανα ασχοληθει με κατι παρομοιο εχεις να προτινεις καποια? 2)αμα την αγορασω και μετα κρακαρουν και τα 3d παιχνιδια θα χρειαστει να αγορασω καινουρια η κανει αναβαθμιση η παλια καρτα? Παντως ολοκληρο ps3 κρακαρανε δεν νομιζω να μη το καταφερουν με το 3d ετσι ελπιζω δηλαδη ^^
hollow_83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αντικειμενικα η καλυτερα καρτα ειναι Supercard DStwo αλλα ειναι ακριβη (30Ε-40Ε), αλλα βαζοντας το κοστος μεσα η καλυτερη ειναι η Akecard2i (15Ε-18Ε).
skanjos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ακριβώς αυτό που είπε ο hollow η supercard dstwo είναι καλύτερη γιατί έχει μέσα και emulators αλλα δεν συμφέρει κατα την άποψη μου όσο η acekard2i(σκέψου οτι εκτός της κάρτας θα πρέπει να πάρεις και κάρτα μνήμης microsd) δεν ξέρουμε αν θα σπάσει με κάρτα το 3ds,λογικά θα σπάσει με cfw.αν και πρωτειμώ την μέθοδο της κάρτας γιατί κρατάς την κονσόλα safe αλλα οι συγκεκριμένες κάρτες λειτουργούν μόνο στο ds/i mode και λογικά θέλει πολύ δουλειά(ή δεν γίνεται)να δουλέψουν στο 3ds mode. το σίγουρο είναι οτι έχουμε ήδη τα πρώτα roms έξω και οτι αυτοί που τα βγάλανε λένε οτι με κάποιο τρόπο τα παίξανε ,άρα δεν πιστέυω οι κινέζοι να μην βρουν μια λύση μέσα σε ενα 6μηνο το πολύ(θέλω να είμαι αισιόδοξος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.