Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας οθονης με αναλυση 1920x1080

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορα νεας οθονης σε αυτην την αναλυση μεχρι 250-300...Το μονο θεμα ειναι οτι το παιδι που θελει να κανει την αλλαγη εχει μια 20αρα και παιζει σε 1680x1050 και τυχον μεγαλυτερη αναλυση εχει πτωση στην αποδοση των παιχνιδιων...(Η αγορα δεν χρειαζεται να γινει αμεσα μπορει και σε 1-2 μηνες)

Δημοσ.

Γιατί δεν τσιμπάει μία dell 23άρα και με τα 110 euro Που απομένουν για το 300άρι, αν έχει ένα τροφοδοτικό καλό να πάει σε μία κάρτα; Τι σύστημα έχει τώρα και μιλάς για πτώση στην απόδοση;

Δημοσ.

Εχει παρομοιο με το δικο μου...5850/4G DDR2 800 μνημη/Quore 2 Duo 6600 στα 2.6/και μητρικη δεν θυμαμαι...Για ποση διαφορα μιλαμε στα παιχνιδια ~5fps;

Δημοσ.

Για fps εγώ δεν θα σου πω και ούτε θα ασχοληθώ και ποτέ με το 1 ή 2 από αυτά... Με την 5850 δεν νομίζω να έχει θέμα πάντως...

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι δεν κολλαμε σε αυτα...Απλα επειδη το συστημα του δεν ειναι και πολυ καινουργιο μην βαλει κανενα παιχνιδι που πριν επαιζε και σερνεται...Η οθονη που προτεινεις αξιζει ή να περιμενει κατι καλυτερο;

Δημοσ.

Διαφορές δεν πρόκειται να δεις γιατί θα πέσεις κάνα 2 fps σε 192Χ1080 οπού εκεί που θα έβγαζες 60 τώρα θα βγάζεις 58 που με το μάτι δεν θα το καταλάβεις εάν πέσεις κάτω από τα 20 καταλαβαίνεις να ''σέρνετε'' το παιχνίδι μέχρι τα 30 είσαι καλά

Δημοσ.

Αν ειναι για 2-3fps μια χαρα...Οσο για την τηλεοραση θυμαμαι την ειχαμε δει στο forum πριν 2 μερες που κοιτουσαμε αλλα τοτε νομιζω η τιμη της ηταν 187 και λεγανε οτι μεσω facebook μπορει να παει και 175....Τωρα βλεπω ανεβηκε παλι τι γινεται και ανεβοκατεβαινει;

Δημοσ.

Εχει παρομοιο με το δικο μου...5850/4G DDR2 800 μνημη/Quore 2 Duo 6600 στα 2.6/και μητρικη δεν θυμαμαι...Για ποση διαφορα μιλαμε στα παιχνιδια ~5fps;

το καλύτερο που έχει να κάνει ειναι να ανεβάσει (overclock) λίγο τον επεξεργαστή, και να ανεβάσει λίγο και την κάρτα... οι διαφορές είναι σίγουρα πάνω απο 5 fps στις αναλύσεις... βασικά θα του βγεί πιο φθηνά και θα χρειαστεί να δώσει λεφτά μόνο για την οθόνη... αλλιώς ίσως θα χρειαστεί και μια καινούρια καρτούλα..

Δημοσ.

Μέχρι τέλους Ιουνίου είναι η προσφορά της MSystem στο facebook. Και βγαίνει 178,35 ευρό. Προχθές την πήρα και την φχαριστιέμαι.

Στο site εχει 195.40 για να παρω την προσφορα δηλαδη απλα κανω την αγορα και στα σχολια γραφω :FBu2311! και την παιρνω πιο φθηνα ????

Δημοσ.

το καλύτερο που έχει να κάνει ειναι να ανεβάσει (overclock) λίγο τον επεξεργαστή, και να ανεβάσει λίγο και την κάρτα... οι διαφορές είναι σίγουρα πάνω απο 5 fps στις αναλύσεις... βασικά θα του βγεί πιο φθηνά και θα χρειαστεί να δώσει λεφτά μόνο για την οθόνη... αλλιώς ίσως θα χρειαστεί και μια καινούρια καρτούλα..

με 5850, θα χρειαστει καινουρια καρτουλα? πλακα κανεις?

Δημοσ.

Στο site εχει 195.40 για να παρω την προσφορα δηλαδη απλα κανω την αγορα και στα σχολια γραφω :FBu2311! και την παιρνω πιο φθηνα ????

πρεπει να χεις κανει και Like στο facebook.απ οτι καταλαβα το κοιτανε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...