narbi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τη μητική την εχω στον αερα κ δουλευει. Επειδή εχω το προβλημα και ολο αλλαζω πανω την εχω εξω απο το κουτι κ την δοκιμάζω. Δεν ακουμπάει πουθενα. Έχω δοκιμάσει με αλλο τροφοδοτικό, άλλη ψυχτρα cpu, άλλες μνήμες κ παλι τπτ. Πάνω εχω μονο τα καλώδια της τροφοδοσίας τον πεξεργασ, την μνημη και την καρτα γραφικών για να έχω output.
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το ιδιο συστημα ηταν και πριν ή αλαξες πχ cpu?
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Karmen1983 οχι δεν εχω κανει clear cmos.. Κάνε....
narbi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 driftingcris άλλαξα απλά θήκη υπολογιστή.. όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια.
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αυτο που αρεσει ειναι που λεει οτι εχει κανει τα παντα... Και μπαταρια οταν αλαζεις μεχρι να την βαλεις δεν κανει clear cmos?
narbi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν είπα ότι έχω κάνει τα πάντα αλλά ό,τι πρoτείνατε εως τώρα πλην του clear cmos.
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλά μην αρχίσετε Πάμε για clear cmos plzzzzzzzzzzzzzzzz
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν είπα ότι έχω κάνει τα πάντα αλλά ό,τι πρoτείνατε εως τώρα πλην του clear cmos. Και? Τι λεει? Δεν είπα ότι έχω κάνει τα πάντα αλλά ό,τι πρoτείνατε εως τώρα πλην του clear cmos. Καλά μην αρχίσετε Πάμε για clear cmos plzzzzzzzzzzzzzzzz Ρε θα τρελαθουμε τωρα... Ειπες οτι τσεκαρες την μπαταρια.. Οπως και να την τσεκαρεις δεν θα την βγαλεις, με αποτελεσμα clear cmos?
narbi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ναι, απλα δεν αλλαξα τα jumperάκια. Τώρα έκανα κ clear cmos. Ακολουθησα τις οδηγίες του βιβλιου κ το έκανα κ παλι το ίδιο. Το μηχάνημα φαίνεται να λειτουργεί αλλα δεν έχω Output κ το κλασικό "μπιπ" εκκίνησης.
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ναι, απλα δεν αλλαξα τα jumperάκια. Τώρα έκανα κ clear cmos. Ακολουθησα τις οδηγίες του βιβλιου κ το έκανα κ παλι το ίδιο. Το μηχάνημα φαίνεται να λειτουργεί αλλα δεν έχω Output κ το κλασικό "μπιπ" εκκίνησης. Γινετε και χωρις Jumper βρε.. Απλα βγαζεις την μπαταρια και μτα απο λιγο την ξαναβαζεις.. Τεσπα. Ε αφου δεν εχεις πανω speaker πως θα κανει μπιπ?
narbi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σωστό αυτό που λες.. Αρα ας πουμε ότι δεν ανησυχώ γι'αυτό.. Αυτό που έκανε κι εσβηνε αμέσως κ τώρα που ενώ ανοίγει δεν μου δίνει τπτ στην οθόνη..? τι μπορεί να φταίει? Επίσης ακόμη μου το κάνει κ ξανασβήνει όταν το ανοίγω μετά απο 2 δευτερα. Αλλά με την 3η-4η παίρνει μπρος..
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σωστό αυτό που λες.. Αρα ας πουμε ότι δεν ανησυχώ γι'αυτό.. Αυτό που έκανε κι εσβηνε αμέσως κ τώρα που ενώ ανοίγει δεν μου δίνει τπτ στην οθόνη..? τι μπορεί να φταίει? Επίσης ακόμη μου το κάνει κ ξανασβήνει όταν το ανοίγω μετά απο 2 δευτερα. Αλλά με την 3η-4η παίρνει μπρος.. Για προβλημα μητρικης εμενα μου φαινεται.... Εμενα κανει κατι τετοια καμια φορα και με το βαλε βγαλε την καρτα γραφικων αναβει. Δοκιμασες να το κανεις κομματια και να ξαναδοκιμασεις ε?
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τι εννοείς να το κάνω κομμάτια? Το ξανασυναρμολογεις βρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.