Προς το περιεχόμενο

δεν κανει εκκινηση ο υπολογιστης

narbi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,του έχω κάνει πολλές δοκιμές..

Παίζει να έχει παθει κατι ο επεξεργαστής ή η μητρική μου?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bγαλε παλι ολα τα κομματια και τσεκαρε τα κατω απο το δυνατο φως μιας λαμπας (λαμπατερ γραφειου καλυτερα). Ψαξε για σκασμενους πυκνωτες, μαυρίλες (καπνιες), ή οτιδηποτε σου φαινεται καμμενο ή χαλασμενο/λιωμενο.

Δημοσ.

βασικά σύνδεσε ένα speakeraki στην μητρική για να ακούσεις τα μπιπ που κάνει. Κάθε διαφορετική αλληλουχία από μπιπ είναι και κάποιος κώδικας που σου λέει τι μπορεί να φταίει. Πρέπει να γράφει και στο βιβλίο της μητρικής σου λογικά τι σημαίνουν, προς το τελος του.

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι! Τελικά το έλυσα το πρόβλημα μου.. Η μητρική μου είχε πρόβλημα στο να βγαζει Output στην οθόνη και αφου τα δοκίμασα όλα το πηγα στο σερβις του μαγαζιου που ειχα ακόμα εγγυηση. Τελικά έφταιγε η μητρική! Από ό,τι μου είπαν ειχε καει σε καποιο σημειο εκει που ειναι η καρτα γραφικών κ γι'αυτο δεν εδινε έξοδο στην οθονη. Μου την αντικατέστησαν με καινουρια του ίδου μοντέλου κ ολα κομπλέ τώρα!! Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον κ την ανταπόκριση σας!!!

Δημοσ.

Παιδιά SOS!! Ενώ πήρα από αντικατάσταση τη νέα μητρική μέσα σε μια μέρα κατέληξε όπως η προηγούμενη. Μετά από μια μέρα λειτουργίας χάλασε κι αυτή και δεν μου δίνει έξοδο στη οθόνη και οι usb υποδοχές φαίνονται να μην δίνουν ρεύμα στις συσκευες που συνδεονται πάνω. Παρ'όλα αυτά ανάβει το pc και δείχνει να παίρνει ρεύμα κανονικά αλλά δεν κάνει τπτ. Τι μπορει να φταίει τελικά? Έχω βγάλει off δυο μητρικές μέσα σε μια εβδομαδα.. :(

Δημοσ.

Κοίτα δεύτερη μητρική off και να έπεσες σε προβληματική είναι δύσκολο, οπότε το μυαλό μου πάει στο τροφοδοτικό. Αφού είσαι σε εγγύηση ξαναπήγαινε μία βόλτα και πες τους να ελέγξουν και αυτό. Αν και με το που δουν 2η μητρική Off λογικά αυτό θα σκεφτούν... Ελπίζω να λυθεί το θέμα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Δημοσ.

Κοίτα δεύτερη μητρική off και να έπεσες σε προβληματική είναι δύσκολο, οπότε το μυαλό μου πάει στο τροφοδοτικό. Αφού είσαι σε εγγύηση ξαναπήγαινε μία βόλτα και πες τους να ελέγξουν και αυτό. Αν και με το που δουν 2η μητρική Off λογικά αυτό θα σκεφτούν... Ελπίζω να λυθεί το θέμα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Το θέμα είναι ότι φοβαμαι μήπως δε με καλυψουν ξανά για 3η μητρική στην εγγύηση αν καταλαβουν οτι φταει τροφοδοτικό.. Το τροφοδοτικό θα το παω μόλις μάθω νεότερα για τη μητρική. Πήγα και πήρα το Coolermaster GX 550W! Έσκασα 75 ευρά αλλάελπίζω να αξίζει τον κόπο.. Παρ'όλα αυτά νιώθω μια ανασφάλεια.. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο και να βγαίνουν οι μητρικές μου off?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι φοβαμαι μήπως δε με καλυψουν ξανά για 3η μητρική στην εγγύηση αν καταλαβουν οτι φταει τροφοδοτικό.. Το τροφοδοτικό θα το παω μόλις μάθω νεότερα για τη μητρική. Πήγα και πήρα το Coolermaster GX 550W! Έσκασα 75 ευρά αλλάελπίζω να αξίζει τον κόπο.. Παρ'όλα αυτά νιώθω μια ανασφάλεια.. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο και να βγαίνουν οι μητρικές μου off?

Γιατί να μην στην καλύψουν; :blink:

Είσαι σε εγγύηση; -> ΝΑΙ

Αυτοί δεν βάλανε κατσαβίδι και αλλάξανε ότι αλλάξανε; -> ΝΑΙ

Συνεχίζει και έχει πρόβλημα; -> ΝΑΙ

Αρα; Γιατί να πουν όχι; -> Δεν θα πούν εκτός αν σε πιάσουν κορόιδο

Αν πουν να τους τον περάσεις κολάρο...

Δημοσ.

Είσαι σε εγγύηση; -> ΝΑΙ

ωραιο αυτο με τα βελακια... :whistle: κανει το κειμενο πιο ευανάγνωστο! :mrgreen:

Δημοσ.

Είσαι σε εγγύηση; -> ΝΑΙ

Μου την αντικατέστησαν την πρηγουμενη μητρικη με νέα.. Δεν την επισκευασαν.. Επίσης,θέλω να μάθω, σίγουρα να πιστεύω ότι με το νέο τροφοδοτικό δε θα έχω πρόβλημα..? Υπάρχει περίπτωση κάτι άλλο στο συστημα μου να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...