karmen1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μου την αντικατέστησαν την πρηγουμενη μητρικη με νέα.. Δεν την επισκευασαν.. Επίσης,θέλω να μάθω, σίγουρα να πιστεύω ότι με το νέο τροφοδοτικό δε θα έχω πρόβλημα..? Υπάρχει περίπτωση κάτι άλλο στο συστημα μου να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα..? Εγώ σίγουρες απαντήσεις για το τι μπορεί να φταίει σε ένα Pc δεν μπορώ να δώσω. Αυτό που σου λέω είναι ότι, είναι δικιά τους δουλειά να το βρουν. Σίγουρα αν δουν 2η μητρική καμμένη θα πάνε σε psu μεριά και θα προβούν στην αντικατάσταση και των 2... Αν συνεχίσει δεν μπορώ να ξέρω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι ότι φοβαμαι μήπως δε με καλυψουν ξανά για 3η μητρική στην εγγύηση αν καταλαβουν οτι φταει τροφοδοτικό.. Λιγο feedback:Υπηρξε φορα που αλλαξα 4 συνεχομενες φορες μια μητρικη με καινουρια (ιδιο μοντελο), σε ελαχιστο χρονικο διαστημα στο Πλαισιο.Κανενα απολυτως προβλημα, εφοσον εισαι νομιμος.
narbi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οκ θα το θυμαμαι αυτό αν μου κάνουν τίποτα νερά..
narbi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά,τελικά από ό,τι μου είπαν στο σέρβις και τις 2 φορές που δε μου δουλευε η μητρική ήταν γιατί καιγόταν το PCI-Express της καρτας γραφικών. Το θέμα είναι οτι την 1ηη φορα είχα πάνω άλλη κάρτα γραφικών και τη 2η φορά άλλη κάρτα. Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο..? Ή είναι τροφοδοτικο?
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά,τελικά από ό,τι μου είπαν στο σέρβις και τις 2 φορές που δε μου δουλευε η μητρική ήταν γιατί καιγόταν το PCI-Express της καρτας γραφικών. Το θέμα είναι οτι την 1ηη φορα είχα πάνω άλλη κάρτα γραφικών και τη 2η φορά άλλη κάρτα. Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο..? Ή είναι τροφοδοτικο? Με όλη την καλή θέληση... Γιατί το ψάχνεις εσύ και δεν τους λες να κόψουν το κεφάλι τους να βρουν τι φταίει;
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Με όλη την καλή θέληση... Γιατί το ψάχνεις εσύ και δεν τους λες να κόψουν το κεφάλι τους να βρουν τι φταίει; ετσι οπως τα λες ειναι! υ.γ. ανοιξαμε 1000 status και ρωταγαμε αν ειχες τελειωσει το pc και εσυ δεν μας απανταγες! ανοιγω νεο status!
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ετσι οπως τα λες ειναι! υ.γ. ανοιξαμε 1000 status και ρωταγαμε αν ειχες τελειωσει το pc και εσυ δεν μας απανταγες! ανοιγω νεο status! Δεν είδα sorry... Ναι τελείωσα σχέδον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.