vision Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είμαι σε forthnet με 2play (41ευρώ το μήνα) και γενικά, αν εξαιρέσω την ταχύτητα σύνδεσης, είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω αποσυνδέσεις, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά και δεν είναι και Voip. Σκέφτομαι να πάρω άλλο πρόγραμμα τώρα με πιο φτηνό πάγιο. Η forthnet είναι μια λύση, καθώς μπορώ να διαλέξω πρόγραμμα κόβοντας τα κινητά. Άλλη επιλογή έχω; ΟΤΕ δεν με ενδιαφέρει. Ποιες άλλες εταιρίες δεν χρησιμοποιούν voip; Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως για να έχω τηλέφωνο και όταν δεν έχω ρεύμα. Η Cyta νομίζω χρησιμοποιεί. Άρα απορρίπτεται.
lambroukos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 και γω με hol double play pstn εχω.....ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες!
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είμαι σε forthnet με 2play (41ευρώ το μήνα) και γενικά, αν εξαιρέσω την ταχύτητα σύνδεσης, είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω αποσυνδέσεις, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά και δεν είναι και Voip. Σκέφτομαι να πάρω άλλο πρόγραμμα τώρα με πιο φτηνό πάγιο. Η forthnet είναι μια λύση, καθώς μπορώ να διαλέξω πρόγραμμα κόβοντας τα κινητά. Άλλη επιλογή έχω; ΟΤΕ δεν με ενδιαφέρει. Ποιες άλλες εταιρίες δεν χρησιμοποιούν voip; Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως για να έχω τηλέφωνο και όταν δεν έχω ρεύμα. Η Cyta νομίζω χρησιμοποιεί. Άρα απορρίπτεται. φιλε μου αν δεν θες connx αυτο που εχεις ειναι το καλυτερο (και τωρα ειμαστε τυχεροι με την forthnet διοτι μας κανει δωρεαν ενα χρονο nova)
krypton Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το forthnet economy είναι το επόμενο πιο φθηνό από αυτό που έχεις που δεν έχει δωρεαν κινητα και πληρωνεις 24ε το μηνα για 4 μηνες και μετα νομιζω παει καπου στα 30 (δεν ειμαι σιγουρος)... αν εισαι ικανοποιημενος με forthnet καλυτερα μην ρισκαρεις αλλαζοντας εταιρια...
vision Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 οκ αλλά ποιες εταιρίες χρησιμοποιούν voip για τα τηλέφωνα για να μην πάω;
anta_n Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σίγουρα δεν πας στην cyta γιατί έχει voip μόνο. Στη Hol ξέρω ότι έχουν κι εκεί voip αλλά έχεις την επιλογή να έχεις pots.
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και εγω hol με pots ειμαι, αρκετα ευχαριστημενη και εγω
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 forthnet .pots kai voip ote pots hol pots kai voip cyta voip on telecoms pots dinei nomizo kai voip. ξεχασαμε καμια μια οι μισες εχουν κλησει?? wind/tellas δεν ξερω.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εδω και χρονια.μπορει να σου δωσει μεχρι 8-9 καναλια φωνης.τα 8 θα ειναι voip και το ενα κανονικο. εχει διαφορα πακετα με voip τηλεφωνια. σπιτι εχω ενα tdm και ενα voip νουμερο πανω σε Thomson 784.den εχω δει καμια διαφορα μεταξυ τους στην ποιοτητα κτλ για την ωρα. ακομα και αν ζοριζω την γραμμη με Upload Η download.ποιο πολυ με Upload την ζοριζω. full seeding.δεν βλεπω καθυστερηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.