NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πήρα μία ραμ 2 gb ενώ είχα ήδη πάνω 2 ραμ από αυτές που γράφω στην υπογραφή (2 γβ σύνολο). Η mb είχε 4εις θήκες ασπρη-μπλε-ασπρι-μπλε στις άσπρες ήταν η δικές μου οπότε έβαλα την καινούρια στην μπλε. Ανοίγω το pc και δεν την αναγνώριζε, βγάζω τις παλιές και βάζω την καινούρια στην άσπρη να δω ποιος φταίει. Πάω να τον ανοίξω τίποτα έπαιξα με διάφορους συνδυασμούς τίποτα, ξανα έβαλα τις αρχικές στις θέσεις τους και δεν δούλευαν ούτε αυτές. 1ον Δεν ξέρω τι φταίει 2ον Δεν ξέρω τι να κάνω 3ον έχω απογοητευτεί!!! Η καινούρια κάρτα ήταν 1333mhz ddr3 όπως η δικιά μου μόνο που ήταν πιο κοντή μήπως υπάρχει πρόβλημα; edit: τώρα που τις κοίταξα η παλιές ήταν 1G ενώ η καινούρια 2g λέτε να έκαψα τις θήκες;
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ο υπολογιστης σου ειναι αυτος που εχεις στην υπογραφη σου? ποιες μνημες ειχες και ποια πηρες? και τι εννοείς λέγοντας πιο κοντη?
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ο υπολογιστης σου ειναι αυτος που εχεις στην υπογραφη σου? ποιες μνημες ειχες και ποια πηρες? και τι εννοείς λέγοντας πιο κοντη? ναι είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου είχα 2 από αυτές που είναι στην υπογραφή και πήρα 1 2gb ίδια απλά είναι 2g αν η μία έχει ύψος 100cm η καινούρια είναι 50cm
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εννοοι εκεινες τις μικρες ρε Θανο... Μηπως δεν ειναι συμβατες με την μητρικη σου?
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εννοοι εκεινες τις μικρες ρε Θανο... Μηπως δεν ειναι συμβατες με την μητρικη σου? Πως θα το μάθω αυτό;
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πως θα το μάθω αυτό; Στο site του κατασκευαστη βεβαια!
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αμα μας πεις ποιες μνημες ακριβως εχεις και ποια πηρες θα το μαθεις. Edit:οπα ακυρο
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αμα μας πεις ποιες μνημες ακριβως εχεις και ποια πηρες θα το μαθεις. Edit:οπα ακυρο Ξαναεσβισα κουκλε
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στο site του κατασκευαστη βεβαια! Βοηθάς; Μπορείς να το τσεκάρεις γιατί δεν καταλαβαίνω!
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Βοηθάς; Μπορείς να το τσεκάρεις γιατί δεν καταλαβαίνω! Ε αυτο που ειπε ο Θανος.. Πες μοντελα και μαρκες απο Mobo, την παλια και την καινουρια ραμ
logitech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μου εχει τυχη και εμενα αυτο με μια ddr2 τελικα επαιξε οταν εβαλα στο slot την παλια που ειχα και στο slot 2 την καινουργια την δοκιμασα στο μεμτεστ και την εβγαζε ok την εβαζα σε αλλη μητρικη και μονη της ξεκιναγε την εβαζα στην δικια μου παλι τα ιδια δεν ξεκιναγε μονη της παρα μονο αμα εβαζα την παλια ραμ στο slot 1,την πηγα και στο πλαισιο και εκει την τεσταρανε και βγηκε οκ και πιστευω οτι ηταν θεμα ασυμβατοτητας ραμ και μητρικης. Οσο για της κοντες ραμ παιδια ισχυει αυτο οτι ειναι κοντες,εγω τελευτεα οσες εχω παρεςι ηταν ολες κοντες και ddr2 και ddr3(TRANSCEND,ADATA,KINGSTON)
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε αυτο που ειπε ο Θανος.. Πες μοντελα και μαρκες απο Mobo, την παλια και την καινουρια ραμ Kingston KVR1333D3N9/2G 1,5v η καινούρια Kingston KVR1333D3N9/1G 1,5v η παλιά Τελικά είπα .... πριν το 1 και το 2g είναι gb... οπότε δεν φταίει αυτό! μου εχει τυχη και εμενα αυτο με μια ddr2 τελικα επαιξε οταν εβαλα στο slot την παλια που ειχα και στο slot 2 την καινουργια την δοκιμασα στο μεμτεστ και την εβγαζε ok την εβαζα σε αλλη μητρικη και μονη της ξεκιναγε την εβαζα στην δικια μου παλι τα ιδια δεν ξεκιναγε μονη της παρα μονο αμα εβαζα την παλια ραμ στο slot 1 την πηγα και στο πλαισιο και τεσταρανε και βγηκε οκ και πιοστευω οτι ηταν θεμα ασυμβατοτητας ραμ και μητρικης. Οσο για της κοντες ραμ παιδια ισχυει αυτο οτι ειναι κοντες εγω τελευτεα οσες εχω παρεςι ηταν ολες κοντες και ddr2 και ddr3(TRANSCEND,ADATA,KINGSTON) Εγώ δηλαδή τι να κάνω;
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Λοιπον εχουμε και λεμε ετσι?η μητρικη ειναι συμβατη με τις μνημες σου οκ?δοκιμασες να τον ανοιξεις τεσταροντας και τις μνημες μια μια μονες τους και δεν ανοιγε ετσι? τωρα να φανταστω δεν ανοιγει ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.