Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ραμ

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι να μην με εμπιστευτεις γιατι θελω να σου καψω την μητρικη.. Τι λες βρε?

Κανε αυτο και αν δεν δουλεψει βλεπουμε

Μετά τι να κάνω;

Αυτο φιλαρακι με αυτον που εμπλεξες τωρα,κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει..... :devil: :devil: :devil:

Χρηστο σοβαρα τωρα βοηθα τον....

Νικο και αυτο που εκανα underline απο πανω σοβαρα το ειπα.

Ρε μην παίζεται! ξέρετε πως είναι να χαλάει ο υπολογιστής (ειδικά αν δεν έχεις φράγκο και ιδέα από την φάση)

ΥΓ. Καλημέρα

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά τι να κάνω;

Ρε μην παίζεται! ξέρετε πως είναι να χαλάει ο υπολογιστής (ειδικά αν δεν έχεις φράγκο και ιδέα από την φάση)

ΥΓ. Καλημέρα

Καλημερα

Βρε δες αν θα γινει κατι με αυτο και βλεπουμε. Απλα, βγαζεις την μπαταρια, και μετα απο 1-2 λεπτακια την ξαναβαζεις. Ενοειτε οτι το pc δεν τα ειναι στην πριζα.

Μετα αν παλι δεν αναψει δοκιμασε να τον αναψεις χωρις μπαταρια.

Δεν ξερω για τον Θανο, αλλα εγω ξερω πως ειναι.. Χωρις φραγκο και χωρις pc... Ευτιχως ηρθε το καλοκαιρι και δουλευω, και κανω καμια αναβαθμιση...

Οσο για εσενα Θανο, αντε τραβα πλυνε το αμαξι σου!

Δημοσ.

Καλημερα

Βρε δες αν θα γινει κατι με αυτο και βλεπουμε. Απλα, βγαζεις την μπαταρια, και μετα απο 1-2 λεπτακια την ξαναβαζεις. Ενοειτε οτι το pc δεν τα ειναι στην πριζα.

Μετα αν παλι δεν αναψει δοκιμασε να τον αναψεις χωρις μπαταρια.

Δεν ξερω για τον Θανο, αλλα εγω ξερω πως ειναι.. Χωρις φραγκο και χωρις pc... Ευτιχως ηρθε το καλοκαιρι και δουλευω, και κανω καμια αναβαθμιση...

Οσο για εσενα Θανο, αντε τραβα πλυνε το αμαξι σου!

Πάω και σε ενημερώνω

Το έκανα και δούλεψαν οι παλιές 9τις έβαλα στην αρχική τους θέση απλά χωρίς να ξέρω ποια πρώτη-δεύτερη). Να βάλω και την καινούρια τωρα (που;);

Δημοσ.

Δηλαδή τις παλιές που τις έβαλα τώρα στο άσπρο τις βγάζω;

Το ιδιο πραμα ειναι. Αν θες βαζεις τις παλιες στα ασπρα και την κανουρια στο μπλε ;)

Δημοσ.

Το ιδιο πραμα ειναι. Αν θες βαζεις τις παλιες στα ασπρα και την κανουρια στο μπλε ;)

Καλύτερα μην βαζω-βγ'αζω και χαλάσω τίποτα

Δημοσ.

Αν βαλεις μονο την καινουρια?

Θα το δοκιμάσω. Επίσης: οι παλιές τις έσπρωξα και έκλεισαν μόνα τους τα δοντάκια στην καινούρια μόνο το ένα έκλεισε... Μήπως φταίει; πες να συνεχίσω!

p1000026t.jpg Και μία φοτο αν μας ενδιαφέρει...

edit τώρα που το βλέπω και ψηφιακά θέλει καθάρισμα, αλλά επειδή αυτό το κάνει ο αδερφός μου και λείπει για σπουδές πως το κάνουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...