Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ραμ

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου λες,στην φωτογραφια που εβγαλες τωρα ειναι ο δικος σου επεξεργαστης αυτος ετσι?????

ακους,δεν ερχεσε και λιγο απο το σπιτι μου με τον υπολογιστη σου για να τον δοκιμασουμε?θα τον βαλουμε στο πατωμα που εχει λιγη σκονη και θα προσπαθουμε.

Οχι τιποτα αλλο αλλα θελει και ξεσκονισμα.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μου λες,στην φωτογραφια που εβγαλες τωρα ειναι ο δικος σου επεξεργαστης αυτος ετσι?????

ακους,δεν ερχεσε και λιγο απο το σπιτι μου με τον υπολογιστη σου για να τον δοκιμασουμε?θα τον βαλουμε στο πατωμα που εχει λιγη σκονη και θα προσπαθουμε.

Οχι τιποτα αλλο αλλα θελει και ξεσκονισμα.

Λείπει ο αδερφός μου όπως σου είπα και δεν ξέρω με τι να το καθαρίσω... Τελικά με την Ram τι να κάνω (το σημείο της ραμ άμα δεις είναι πεντακάθαρο (γιατί το καθάρισα)

Δημοσ.

Μην πας, θα σε βιασει :P :P :P

Ρε ξεκολήστε και πάμε να το φτιάξω χάνεται και χάνω χρόνο ;P Απάντα σε αυτό που σου είπα με τα δοντάκια, μέχρι τότε βάζω μόνο την καινούρια

Δημοσ.

Αν δεν κουμποσουν τα δοντακια, ειναι σαν να μην την εχεις μεσα.

Στην καινουρια κούμποσε μόνο το ένα το άλλο δεν γινόταν, θα τσεκάρω μήπως φταίνε οι θήκες... Στις παλιές έγινε εύκολα

Δημοσ.

Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms;

Δημοσ.

Στην καινουρια κούμποσε μόνο το ένα το άλλο δεν γινόταν, θα τσεκάρω μήπως φταίνε οι θήκες... Στις παλιές έγινε εύκολα

Ρε αν δεν κουμπονει το ενα σημενει οτι την βαζεις ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms;

Καλως τα @@ τα δυο :mrgreen:

Δημοσ.

Όχι κάτσε να πάω να το δω...

Έβαλα μόνο την καινούρια στην άσπρη και μπήκε κανονικά άρα λογικά φταίει η μπλε θήκη θα την δοκιμάσω στην άλλη μπλε...

Τώρα που είμαι μόνο με την καινούρια μου άνοιξε στο System Recovery option! Να κάνω τα βήματα ή θα φάω format?

Ρε αν δεν κουμπονει το ενα σημενει οτι την βαζεις ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Όχι δεν είναι ανάποδα είπαμε δεν είμαι τόσο μ@λ@κ@ς

Δημοσ.

Όχι κάτσε να πάω να το δω...

Έβαλα μόνο την καινούρια στην άσπρη και μπήκε κανονικά άρα λογικά φταίει η μπλε θήκη θα την δοκιμάσω στην άλλη μπλε...

Τώρα που είμαι μόνο με την καινούρια μου άνοιξε στο System Recovery option! Να κάνω τα βήματα ή θα φάω format?

Όχι δεν είναι ανάποδα είπαμε δεν είμαι τόσο μ@λ@κ@ς

Για δες στην αλλη μπλε..

Offtopic: Παλι καλα που δεν εγραψες και ποσο δυνατα εχεις τα ηχεια στην υπογραφη σου...

Δημοσ.

Για δες στην αλλη μπλε..

Offtopic: Παλι καλα που δεν εγραψες και ποσο δυνατα εχεις τα ηχεια στην υπογραφη σου...

Εγώ να δω αλλά με το Recovery να πατήσω cancel?p1000032x.jpg

Δημοσ.

Cancel και μετα οταν αναψει, πατας Start Windows Normally

Το πάτησα και μου κάνει restart to pc... αν με πάει πάλι εκεί το κλείνω από το κουμπί άμα ανοίξει το κλείνω νορμαλ και δοκιμάζω στην άλλη μπλε...

edit: σκ@τ@ πάλι εκεί με έβγαλε... Το κλείνω από το Κουμπί ??????????

Δημοσ.

Το πάτησα και μου κάνει restart to pc... αν με πάει πάλι εκεί το κλείνω από το κουμπί άμα ανοίξει το κλείνω νορμαλ και δοκιμάζω στην άλλη μπλε...

Πατας Start Windows Normaly και μπενει στα windows Βρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...