Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν μου λες,στην φωτογραφια που εβγαλες τωρα ειναι ο δικος σου επεξεργαστης αυτος ετσι????? ακους,δεν ερχεσε και λιγο απο το σπιτι μου με τον υπολογιστη σου για να τον δοκιμασουμε?θα τον βαλουμε στο πατωμα που εχει λιγη σκονη και θα προσπαθουμε. Οχι τιποτα αλλο αλλα θελει και ξεσκονισμα.
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν μου λες,στην φωτογραφια που εβγαλες τωρα ειναι ο δικος σου επεξεργαστης αυτος ετσι????? ακους,δεν ερχεσε και λιγο απο το σπιτι μου με τον υπολογιστη σου για να τον δοκιμασουμε?θα τον βαλουμε στο πατωμα που εχει λιγη σκονη και θα προσπαθουμε. Οχι τιποτα αλλο αλλα θελει και ξεσκονισμα. Λείπει ο αδερφός μου όπως σου είπα και δεν ξέρω με τι να το καθαρίσω... Τελικά με την Ram τι να κάνω (το σημείο της ραμ άμα δεις είναι πεντακάθαρο (γιατί το καθάρισα)
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μην πας, θα σε βιασει :P Με σκετη την καινουρια ? Τι κανει?
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μην πας, θα σε βιασει :P Ρε ξεκολήστε και πάμε να το φτιάξω χάνεται και χάνω χρόνο ;P Απάντα σε αυτό που σου είπα με τα δοντάκια, μέχρι τότε βάζω μόνο την καινούρια
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν δεν κουμποσουν τα δοντακια, ειναι σαν να μην την εχεις μεσα.
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν δεν κουμποσουν τα δοντακια, ειναι σαν να μην την εχεις μεσα. Στην καινουρια κούμποσε μόνο το ένα το άλλο δεν γινόταν, θα τσεκάρω μήπως φταίνε οι θήκες... Στις παλιές έγινε εύκολα
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms;
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στην καινουρια κούμποσε μόνο το ένα το άλλο δεν γινόταν, θα τσεκάρω μήπως φταίνε οι θήκες... Στις παλιές έγινε εύκολα Ρε αν δεν κουμπονει το ενα σημενει οτι την βαζεις ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms; Καλως τα @@ τα δυο
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms; Όχι κάτσε να πάω να το δω... Έβαλα μόνο την καινούρια στην άσπρη και μπήκε κανονικά άρα λογικά φταίει η μπλε θήκη θα την δοκιμάσω στην άλλη μπλε... Τώρα που είμαι μόνο με την καινούρια μου άνοιξε στο System Recovery option! Να κάνω τα βήματα ή θα φάω format? Ρε αν δεν κουμπονει το ενα σημενει οτι την βαζεις ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Όχι δεν είναι ανάποδα είπαμε δεν είμαι τόσο μ@λ@κ@ς
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όχι κάτσε να πάω να το δω... Έβαλα μόνο την καινούρια στην άσπρη και μπήκε κανονικά άρα λογικά φταίει η μπλε θήκη θα την δοκιμάσω στην άλλη μπλε... Τώρα που είμαι μόνο με την καινούρια μου άνοιξε στο System Recovery option! Να κάνω τα βήματα ή θα φάω format? Όχι δεν είναι ανάποδα είπαμε δεν είμαι τόσο μ@λ@κ@ς Για δες στην αλλη μπλε.. Offtopic: Παλι καλα που δεν εγραψες και ποσο δυνατα εχεις τα ηχεια στην υπογραφη σου...
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Για δες στην αλλη μπλε.. Offtopic: Παλι καλα που δεν εγραψες και ποσο δυνατα εχεις τα ηχεια στην υπογραφη σου... Εγώ να δω αλλά με το Recovery να πατήσω cancel?
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ να δω αλλά με το Recovery να πατήσω cancel? Cancel και μετα οταν αναψει, πατας Start Windows Normally
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Cancel και μετα οταν αναψει, πατας Start Windows Normally Το πάτησα και μου κάνει restart to pc... αν με πάει πάλι εκεί το κλείνω από το κουμπί άμα ανοίξει το κλείνω νορμαλ και δοκιμάζω στην άλλη μπλε... edit: σκ@τ@ πάλι εκεί με έβγαλε... Το κλείνω από το Κουμπί ??????????
driftingcris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το πάτησα και μου κάνει restart to pc... αν με πάει πάλι εκεί το κλείνω από το κουμπί άμα ανοίξει το κλείνω νορμαλ και δοκιμάζω στην άλλη μπλε... Πατας Start Windows Normaly και μπενει στα windows Βρε
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πατας Start Windows Normaly και μπενει στα windows Βρε Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.