Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ραμ

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατευθειαν σε βαζει στο recovery? Εχεις μεσα το cd με τα drivers της μητρικης μηπως?

Όχι... Τίποτα κατευθείαν εκεί...

Κατευθειαν σε βαζει στο recovery? Εχεις μεσα το cd με τα drivers της μητρικης μηπως?

Όχι... Τίποτα κατευθείαν εκεί...

Εχεις τσεκάρει το manual να δείς σε ποιές θέσεις πρέπει να είναι οι μνήμες αν έχεις 3 dimms;

Δεν λέει...

Δημοσ.

Format δεν θα φας, αλλα το pc Θα παει στην κατασταση που ειχε οταν εγινε Backup....

Απλα ολα εγιναν σκατα με τις μπλε οθονες κλπ...

Για βγαλε ενα βιντεο, απο την ωρα που αναβει μεχρι το recovery και βαλτο στο Youtube αν μπορεις να δουμε

Δημοσ.

Format δεν θα φας, αλλα το pc Θα παει στην κατασταση που ειχε οταν εγινε Backup....

Απλα ολα εγιναν σκατα με τις μπλε οθονες κλπ...

Για βγαλε ενα βιντεο, απο την ωρα που αναβει μεχρι το recovery και βαλτο στο Youtube αν μπορεις να δουμε

Ποοο μισό

Αχ φίλε σορρυ υπάρχει επιλογή τώρα την είδα απλά επειδή δεν είχα συνδέσει το πληκτρολόγιο νόμιζα πως δεν ήταν εφικτή! πάω να το συνδέσω

Δημοσ.

Ξερω πως βαριεσε, αλλα αλλιως δεν βγαζουμε ακρη :P

Όχι δεν βαριέμαι απλά δεν είμαι στο pc μου και είμαι σε ένα πολύ τέλειο μηχάνημα ότι πρέπει για upload vid... Τελικά τον άνοιξα κανονικά ... Άρα πάω να τις βάλω όλες και να δοκιμάσω την καινούρια στην άλλη μπλε...

Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω ψύχτρα με τόόόόόόόόόση σκόνη.... :shock:

Είδες... Ξεχωρίζω

Στην μπλε μπαίνει κανονικά έβαλα και τις παλιές κάντε την ευχή σας να δουλέψει και να μην σας πρήξω άλλο...

Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω ψύχτρα με τόόόόόόόόόση σκόνη.... :shock:

Που να εβλεπες την δικια μου οταν ειχα ακομα το duο... Ειχε να ανοιχτει 3 χρονια και ηταν λιγο πολυ ναι.......

Δημοσ.

Έχει σκαλώσει στην εκίνηση να κάνω restart; p1000040y.jpg

Άλλαξα θέσεις τις ραμ και άνοιξε όμως μου πιάνει 3 Gb λογικά θα φταίει η μία μπλε που σας έλεγα θα την πάω στην άλλη καινή και θα σας πω...

Λοιπόν τώρα δουλεύει κανονικά αλλά υπολογίζει μόνο 3,25 GB. Το κρατάω έτσι, αν μπορείτε να βοηθήσετε ανοιχτός....

Δημοσ.

Αν βαλεις windows αλλλα την 64bit εκδοση θα δει κανονικα οσοσ ειναι

Μ@λ@κι@@@@ γιατί έτσι για να βγάζουν περισσότερα λεφτα;

ΥΓ. πείτε μου πως να τον καθαρίσω στα γρήγορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...