ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλημερα σας θελω να διακοψω την forthnet που εχω αυτη την στιγμη γιατι εχω προβληματα συνδεσης και υψηλο κοστος και δεν ξερω ποιος τροπος υπαρχει για να μαθω στην περιοχη μου ποιες εταιριες ειναι αξιοπιστες . Μενω στην περιοχη Αερογεφυρα Σταυρουπολης Δημου Παυλου Μελα Θεσσαλονικη , Υπαρχει τροπος καποιο site με χαρτη οπου να φαινεται η αξιοπιστια συνδεσης των εταιριών σε καθε περιοχη ?
krypton Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλημερα σας θελω να διακοψω την forthnet που εχω αυτη την στιγμη γιατι εχω προβληματα συνδεσης και υψηλο κοστος και δεν ξερω ποιος τροπος υπαρχει για να μαθω στην περιοχη μου ποιες εταιριες ειναι αξιοπιστες . Μενω στην περιοχη Αερογεφυρα Σταυρουπολης Δημου Παυλου Μελα Θεσσαλονικη , Υπαρχει τροπος καποιο site με χαρτη οπου να φαινεται η αξιοπιστια συνδεσης των εταιριών σε καθε περιοχη ? λίγο δύσκολο μου ακούγεται να υπάρχει τέτοιο site...στην συγκεκριμένη περιοχή δεν ξέρω τι παίζει. πως σου έχει προκύψει υψηλό κόστος? από ότι ξέρω, οι άλλες εταιρίες κυμαίνονται στα ίδια περίπου λεφτά εκτός από τον ΟΤΕ που είναι λιγο πιο ακριβός.εξαρτάται κιόλας τι θες, μόνο internet, internet και σταθερα...επίσης για αξιοπιστία σύνδεσης μπορείς να ρωτήσεις κανέναν γείτονα σου τι εταιρία έχει...
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το καλύτερο και ποιο αξιόπιστο ειναι να πάρεις γνώμες απο φίλους η γνωστούς στην περιοχή σου για διάφορους providers που μπορεί να έχουν.
anta_n Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όντως, η πιο αξιόπιστη πηγή είναι οι γείτονες και αν είναι δυνατόν μέσα στην πολυκατοικία σου (αν είσαι σε πολυκατοικία). Δες τι λένε και βλέποντας και κάνοντας. το νου σου μόνο για τη περίπτωση που τα προβλήματα οφείλονται στην γραμμή σου και συνεχίσουν και στους άλλους παρόχους.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 η πιο αξιοπιστη πηγη ειναι η ιδια η γραμμη σου.αν παιζει καλα τωρα θα παιζει καλα και στον αλλον Provider γιατι θα παρεις τον ιδιο χαλκο εκτος αν σου δωσουν ανενεργο.αν εχεις θεματα λογω αποστασης λογω ποιοτητας χαλκου και τετοια απλα θα ειναι ενα και το ιδιο. ο χαλκος σε ολες τις περιπτωσεις ειναι του οτε βεβαια.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Η γραμμή και σε εμένα οταν πήγα στον OTE βέβαια ίδια ηταν με forthnet που είχα πριν αλλα οταν ο ote σε παίζει με snr 10 και κλειδώνεις 5 6mbps παρακάτω λές τι σκατά άλλαξε. Το κακό βέβαια ειναι οτι σου απαντάνε οτι δεν μπορούμε να σας μειώσουμε το snr η να κάνουμε τίποτα αλλο για να ειναι σταθερή η γραμμή σας αλλα ελα που με 6 7 snr forthnet ειμαι στα 23 σχεδόν και η γραμμή ειναι μια χαρά
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Η γραμμή και σε εμένα οταν πήγα στον OTE βέβαια ίδια ηταν με forthnet που είχα πριν αλλα οταν ο ote σε παίζει με snr 10 και κλειδώνεις 5 6mbps παρακάτω λές τι σκατά άλλαξε. Το κακό βέβαια ειναι οτι σου απαντάνε οτι δεν μπορούμε να σας μειώσουμε το snr η να κάνουμε τίποτα αλλο για να ειναι σταθερή η γραμμή σας αλλα ελα που με 6 7 snr forthnet ειμαι στα 23 σχεδόν και η γραμμή ειναι μια χαρά ολες οι εταιρειες δινουν σχεδον 8-9 καλως η κακως.για εσενα ειδικα που κλειδωνεις 23 το snr 9 ειναι αρκετα mbit.αν κλειδωνες 10 11 θα εχανες κανα mbit με δυο αλλα για σενα που εισαι εκει δεν λεει.επισης εσυ θα επαιζες πολυ καλα σε annex m.τα 2 mbit τα εχεις.το snr σε οτε μονο εσυ αμα το μειωσεις στον οτε η και στις αλλες εταιρειες.ειναι ξεφτιλα να μην μπορεις σε αλλη εταιρεια να κλειδωσεις 1021 sto up λογω του profile.και εφοσον μια σταθερη γραμμη παιζει οκ με 6 ειναι βλακεια να μην το δινεις.αμα εχει ο αλλος προβλημα οκ του το αλλαζεις οπως γινεται με forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.